Από αναβολή σε αναβολή η επιστροφή του διαστημικού λεωφορείου Atlantis - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Από αναβολή σε αναβολή η επιστροφή του διαστημικού λεωφορείου Atlantis

Η NASA ανέβαλε εκ νέου την Κυριακή την προγραμματισμένη επιστροφή του αμερικανικού διαστημικού λεωφορείου Atlantis επικαλούμενη τις κακές κα...


Η NASA ανέβαλε εκ νέου την Κυριακή την προγραμματισμένη επιστροφή του αμερικανικού διαστημικού λεωφορείου Atlantis επικαλούμενη τις κακές καιρικές συνθήκες.
«Ο καιρός είναι καλός (στη Φλόριντα), αλλά όχι αρκετά καλός» ανακοίνωσε το Κέντρο Ελέγχου στα επτά μέλη του πληρώματος του διαστημικού λεωφορείου.
Η επιστροφή στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι της Φλόριντα αναβάλλεται για τον ίδιο λόγο από την Παρασκευή.
Η προσγείωση ήταν προγραμματισμένη για τις 16.00 ώρα Ελλάδος. Με αυτή θα ολοκληρωνόταν η δεκατριήμερη αποστολή στο Διάστημα, κατά την οποία επιδιορθώθηκε και βελτιώθηκε το τηλεσκόπιο Hubble.
Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία μπορεί να δώσει αργότερα εντός της ημέρας το πράσινο φως για προσγείωση στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι, ή να οδηγήσει το Atlantis στην εναλλακτική της αεροπορικής βάσης Έντουαρντς στην Καλιφόρνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου