Ο ξαφνικός θάνατος του Ανέστη Κεραμυδά - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο ξαφνικός θάνατος του Ανέστη Κεραμυδά

Ο Ανέστης Σ. Κεραμυδάς γεννήθηκε στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, το 1949. Αποφοίτησε από το Ναυτικό Γυμνάσιο και εργάστηκε ως αξιωματικός...


Ο Ανέστης Σ. Κεραμυδάς γεννήθηκε στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, το 1949. Αποφοίτησε από το Ναυτικό Γυμνάσιο και εργάστηκε ως αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού. Ήταν ιδοκτήτης των εκδόσεων "Ιερά Ελλάς".
Ο περισσότερος κόσμος βέβαια τον γνωρίζει από τις τηλεπωλήσεις βιβλίων και την ενασχόλησή του με την ομάδα "Ε" κ.λ.π.
Εκλέχθηκε με τη δημοτική παράταξη "Λαϊκός Δημοτικός Συναγερμός Θεσσαλονίκης", στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης. Για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Σωτ. Καπετανόπουλος με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του τ. Δημοτικού Συμβούλου Ανέστη Κεραμυδά εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:..«Με οδύνη πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό χαμό του συγγραφέα, επί διετία Δημοτικού Συμβούλου Ανέστη Κεραμυδά. Στην διάρκεια της θητείας του στο Δημοτικό Συμβούλιο ο εκλιπών υπήρξε υπόδειγμα για την μετριοπαθή συμπεριφορά του και τα φιλικά αισθήματα που εκδήλωνε προς του συναδέλφους.Η αγάπη του για κάθε τι ελληνικό υπήρξε παροιμιώδης. Γι’ αυτό με αγάπη θα τον δεχθεί στην αγκαλιά της η ελληνική γη. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης θα τιμήσει με τον πρέποντα τρόπο τον εκλιπόντα συνάδελφο».

2 σχόλια

  1. Ο Ανέστης Κεραμυδάς επιβιβάστηκε στο κοσμοσκάφος Σταγύρον Ε,μαζι με τον Λευκοφρύδι,τον Ι.Πασσά,τον Κατράκη και τους άλλους φίλους του,και φύγανε για τον Σείριο!!.Καλό ταξίδι Ανέστη, και «Έσσεται ήμαρ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανεξαρτητα με τα πιστευων του ειχε προβλεψει ο ιδιος πως η ζωη του ειχε φτασει στο τελος της σε ενα απο τα βιβλια του .
    Η φραση ειταν καπως : "H αποστολη μου φτανει στο τελος της , δεν θα τα δω (μιλουσε για το μελλον της Ελλαδος) αλλα αλλοι θα παρουν την συνεχεια"

    Mου ειταν λιγο περιεργο εκεινη την εποχη αλλα δικαιωθηκε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου