Ένας «Πελοποννήσιος γραφιάς» απαντά στον Τρεμόπουλο - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ένας «Πελοποννήσιος γραφιάς» απαντά στον Τρεμόπουλο

Τα συστημικά μέσα μαζικής επικοινωνίας «εξεπλάγησαν» από τις αποκαλύψεις για τις αντεθνικές θέσεις και τα εθνομηδενιστικά παραληρήματα του «...


Τα συστημικά μέσα μαζικής επικοινωνίας «εξεπλάγησαν» από τις αποκαλύψεις για τις αντεθνικές θέσεις και τα εθνομηδενιστικά παραληρήματα του «οικολόγου» νομαρχιακού συμβούλου Θεσσαλονίκης Μιχάλη Τρεμόπουλου, που προσβάλλουν βάναυσα κάθε Έλληνα, ανεξαρτήτως απόψεων. Και όσο και αν προσπάθησε κάποιος ηθοποιός και συνοδοιπόρος του εν ονόματι Αντώνης Καφετζόπουλος να τον υπερασπιστεί στα δελτία ειδήσεων, η μάσκα έπεσε. Οικολογία... Πρόφαση για την έκφραση απόψεων, που ούτε ο Πήλιος Γούσης δεν θα ξεστόμιζε.
Δια στόματος του Μιχάλη Τρεμόπουλου, ακούσαμε στην προ ετών συνέντευξη Τύπου για το «λεξικό», κάτι προσβλητικά και περιφρονητικά για «Πελοποννήσιους γραφιάδες» και «Κρητικούς χωροφύλακες». Προφανώς εννοεί όλους όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία και έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος, για να είναι αυτός σήμερα σε θέση να λέει σαχλαμάρες, προκαλώντας όλη την Ελλάδα. Μάλλον δεν συγκινήθηκε ο Μιχάλης Τρεμόπουλος από «Τα μυστικά του βάλτου» και τον Μακεδονικό Αγώνα, όπως τόσες γενιές Ελλήνων. Δικό του το πρόβλημα.
Ο σύγχρονος γενιτσαρισμός σήμερα καλύπτεται και προωθείται (κοινώς χρηματοδοτείται...) από ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα. Μόνο που αυτή τη φορά δεν τους βγήκε. Και μπορεί εκεί στο Φάληρο να στενοχωρήθηκαν γιατί ο Μάνος και οι απίθανοι συνοδοιπόροι του δεν τραβάνε, αλλά με τον Τρεμόπουλο, τα βάψανε μαύρα. Αποδείχθηκαν κουτσά άλογα οι περί τον Μάνο. Όσοι «έπαιξαν» μαζί τους, δεν θυμούνταν ότι ο εκ Θεσσαλονίκης εθνομηδενιστής, είχε πάει σε μια συνέντευξη Τύπου το 2006 και είχε συμπαραταχθεί ανοικτά με ό,τι χειρότερο και ό,τι πιο πρακτόρικο κρύβει η ελληνική κοινωνία στον κόρφο της: την αποσχιστική και ξενοκίνητη οργάνωση «Ουράνιο Τόξο». Στη χώρα μας, η life style επιλογή, η «μόδα» της πολιτικής (και υποκριτικής) οικολογίας, ευτυχώς, όπως όλα δείχνουν, θα καεί εν τη γενέσει της.
Στη Δυτική Ευρώπη, υπενθυμίζουμε, καθιερώθηκε από κάτι απάτριδες τύπους λόγω φυλετικής προέλευσης (βλέπε Ντανιέλ Κον Μπεντίτ) των οποίων τα απίστευτα άπλυτα βγήκαν αργότερα στη φόρα, ολοκληρώνοντας τον κύκλο μιας ιστορίας συμπόρευσης με το κατεστημένο. Εμείς, τα περί Τρεμόπουλου τα είχαμε γράψει. Είχαμε προειδοποιήσει τους αναγνώστες μας και όχι μόνο, για το πολιτικό ποιον του συγκεκριμένου τύπου, πολύ πριν αυτός «υιοθετηθεί» (ως «φόβητρο» ή εργαλείο, δεν έχει καμία σημασία) από τον συστημικό Τύπο.
Όχι. Δεν πρέπει να πάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τις ψήφους Ελλήνων, όσοι εχθρεύονται την ίδια τους την πατρίδα, όσοι υπονομεύουν τον εθνικό κορμό, όσοι συντάσσονται με αυτούς που επιβουλεύονται την εδαφική μας κυριαρχία. Τι ακριβώς θα εκπροσωπήσουν αυτοί; Ποιον; Και γιατί επιθυμούν διακαώς να βρεθούν στα ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων; Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι; Για καλό πάντως δεν κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές. Εμείς δεν τρώμε κουτόχορτο. Αν η κάθοδός τους ήταν μόνο για τα προνόμια της Ευρωβουλής, οι «Οικολόγοι Πράσινοι» δεν θα ήταν οι πρώτοι και σε αυτή την περίπτωση, θα ήταν μάλλον ακίνδυνοι. Εμείς όμως έχουμε άλλη άποψη: Είναι επικίνδυνοι!
Δημήτρης Ζαφειρόπουλος
dzafeiropoulos@elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου