Ερευνες για τον πυροβολισμό - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ερευνες για τον πυροβολισμό

Συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες της ΕΛΑΣ Συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του άνδρα που χθες στι...



Συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες της ΕΛΑΣ
Συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του άνδρα που χθες στις 22.30 το βράδυ πυροβόλησε εναντίον λεωφορείου διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα πρώην γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.
Απο την επίθεση του αγνώστου που είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με χειρουργική μάσκα και στη συνέχεια τράπηκε στε φυγή στην περιοχή των Εξαρχείων.
Η σφαίρα καρφώθηκε στο τζάμι της κλούβας και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Οι άνδρες των ΜΑΤ καταδίωξαν το δράστη, ο οποίος πυροβόλησε ξανά στον αέραγια εκφοβισμό.
Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης έπεσε η χειρουργική μάσκα που φορούσε ο δράστης και οι αστυνομικοί την μετέφεραν στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο γενετικό υλικό του δράστη. Την υπόθεση ερευνά η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Από "ΕΘΝΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου