Η τράπεζα Ziraat Bankasi στη Θράκη - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η τράπεζα Ziraat Bankasi στη Θράκη

Εργαλείο μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας; Η Τράπεζα Ziraat, η οποία εδώ και αρκετό καιρό κατέβαλε προσπάθειες για το άνοιγμα υποκαταστημάτων...


Εργαλείο μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας;
Η Τράπεζα Ziraat, η οποία εδώ και αρκετό καιρό κατέβαλε προσπάθειες για το άνοιγμα υποκαταστημάτων της στην Ελλάδα, άρχισε να λαμβάνει το αντίτιμο των εργασιών της. Τόσο το υποκατάστημα της Κομοτηνής, όσο και της Αθήνας δέχθηκαν μεγάλο αριθμό πελατών.
Οι "Τούρκοι" της δυτικής Θράκης οι οποίοι είχαν παραστεί στα εγκαίνια της Τράπεζας στην Κομοτηνή, στις 18/2/2009 νοικιάζοντας ακόμη και λεωφορεία, τώρα άρχισαν να διοχετεύουν και τα χρήματά τους. Εντός τεσσάρων μηνών 1.700 άτομα κατέθεσαν τα χρήματά τους και το ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε ξεπέρασε τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.
Στην πόλη αυτή δεν ήταν μεγάλος ο αριθμός αυτών οι οποίοι ζήτησαν πίστωση. Όμως, στο υποκατάστημα της τράπεζας αυτής στην Αθήνα από το Φεβρουάριο μέχρι σήμερα άνοιξαν μόνον 150 λογαριασμοί καταθέσεων. Τα χρήματα που κατατέθηκαν δεν κατέστη δυνατό να ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Όμως, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσω της τράπεζας αυτής, Τούρκοι συμπολίτες χρησιμοποίησαν πιστώσεις που εγγίζουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.
Ανώτερος εκπρόσωπος ανέφερε ότι από τα υποκαταστήματα που άνοιξαν στην Ελλάδα μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει αυτό της Κομοτηνής, λέγοντας: «Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι ομογενείς μας άρχισαν να μας εμπιστεύονται τις αποταμιεύσεις τους και μας ενθάρρυναν ώστε να ανοίξουμε και νέα υποκαταστήματα στη περιοχή των Βαλκανίων».
Η "δραστηριότητα" της συγκεκριμένης τράπεζας ίσως θα έπρεπε να ελεγχθεί σε μεγαλύτερο βάθος και να αντισταθμιστούν οι όροι ανταγωνιστικότητας σε σχέση με τις άλλες τράπεζες. Δηλαδή, πως είναι δυνατόν, ενώ δεν συμμετέχει στα προγράμματα του ΟΕΚ (και δικαίως, αφού δεν είναι Ελληνικών συμφερόντων) παρέχει στεγαστικά προγράμματα δανειοδότησης τα οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι προς το συμφέρον των δανειοληπτών. Πόσα τέτοια δάνεια έχει δώσει η Ziraat Bank και με ποιές προϋποθέσεις; Μήπως άλλα παρουσιάζονται στα χαρτιά και άλλα γίνονται κάτω από το τραπέζι, τα οποία παραβιάζουν τον τραπεζικό κώδικα και το καθεστώς συναλλαγών και δανειοδοτήσεων που ισχύει στη χώρα μας;
Το ότι κατάφερε η συγκεκριμένη τράπεζα να "εισπράξει" σε μορφή καταθέσεων 10 εκατομμύρια ευρώ, οφείλεται κυρίως στις "δεήσεις" των ιμάμηδων, οι οποίοι μέσα στα τζαμιά κυρήττουν την πολιτική της Άγκυρας και προωθούν την στήριξη της εν λόγω τράπεζας, για να μπορέσουν να πάνε στον παράδεισο οι πιστοί μουσουλμάνοι!!! Φυσικά, οι πιέσεις που ασκούνται μέσα από τη θρησκεία, δεν είναι κάτω πρωτόγνωρο για τους Έλληνες μουσουλμάνους κατοίκους της περιοχής της Θράκης. Το ότι η Άγκυρα έχει αρχίσει να "βάζει χέρι" στην τσέπη Ελλήνων πολιτών, αυτό είναι που θα πρέπει να σταθμισθεί και να ερευνηθεί σε βάθος. Γιατί, τελικά, Έλληνες πολίτες είναι αυτοί που στηρίζουν τα οικονομικά επιτεύγματα και ανοίγματα της Τουρκίας στην περιοχή των Βαλκανίων, χωρίς να γνωρίζουν πως αυτές τους οι καταθέσεις πιθανότατα χρηματοδοτούν δράσεις των Γκρίζων Λύκων ή της ΜΙΤ, πληρώνοντας κοινούς εγκληματίες ή πράκτορες που σαν κύριο στόχο έχουν την αναταραχή στην Βαλκανική. Οι ιμάμηδες συνεχίζουν να τροφοδοτούν τα ταμεία της Ziraat Bankasi και φυσικά "να παίρνουν τα ποσοστά τους", όπως μας εξομολογήθηκε μουσουλμάνος που δεν αντέχει να βλέπει τους Έλληνες ομοθρήσκους τους να υπογράφουν την κατάθεση των χρημάτων τους ενώ την ίδια στιγμή άλλοι "Έλληνες μουσουλμάνοι δεν μπορούν να δανειοδοτηθούν από την ίδια τράπεζα εάν δεν είναι μέλη των Γκρίζων Λύκων"!!!
Η συμμετοχή του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, θεωρείται φυσιολογική, αν και οι πρακτορίσκοι που διατρέχουν καθημερινά τα μουσουλμανικά χωριά της Θράκης δεν ξεχνούν να τονίζουν την σπουδαιότητα των καταθέσεων σε μία Τουρκική Τράπεζα, αλλά και να προτρέπουν -όσους επιθυμούν να πάρουν κάποιο δάνειο- την επίσκεψη στην συγκεκριμένη τράπεζα, προκειμένου να συζητήσουν το πρόβλημά τους και να βρούνε την καλύτερη και συμφερότερη για τους ίδιους -και όχι για την τράπεζα- λύση.
Το ποσό, εάν αντιστοιχηθεί με τους κατοίκους των νομών Ξάνθης και Ροδόπης, δεν είναι μεγάλο σε σχέση με τους Έλληνες μουσουλμάνους κατοίκους των δύο νομών. Πόσα όμως είναι τα χρήματα που έχουν "καταθέσει" πολιτευτές αλλά και υπηρεσίες (κυρίως δημοτικές) της συγκεκριμένης περιοχής; Τα ανταλλάγματα σε ψήφους ή οι μελλοντικές business είναι αυτό που ελκύει τους χριστιανούς κατοίκους να καταθέτουν τα χρήματά τους στην Ziraat Bank; Ποιά σχέση μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε μία τράπεζα, μυστικές υπηρεσίες, τρομοκρατικές οργανώσεις και θρησκεία; Όποια και αν είναι η σχέση, το αποτέλεσμα είναι ένα τερατούργημα που θα έπρεπε να προβληματίζει τους αρμόδιους της Ελληνικής πλευράς...
Από http://kostasxan.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου