Για εσωτερική κατανάλωση η φανέλα της ΠΓΔΜ, δηλώνει ο Γ.Βασιλακόπουλος - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Για εσωτερική κατανάλωση η φανέλα της ΠΓΔΜ, δηλώνει ο Γ.Βασιλακόπουλος

«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις» Παιχνίδι εσωτερικής κατανάλωσης χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας (FIBA Europe), Γιώργος Βασ...

«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις»
Παιχνίδι εσωτερικής κατανάλωσης χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας (FIBA Europe), Γιώργος Βασιλακόπουλος την απόφαση της Ομοσπονδίας μπάσκετ της ΠΓΔΜ να αναγραφεί το όνομα «Μακεδονία» στη φανέλα της εθνικής ομάδας της γειτονικής χώρας στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ, η «αυλαία» του οποίου ανοίγει τη Δευτέρα στην Πολωνία.
«Προφανώς πρόκειται για παιχνίδι εσωτερικής κατανάλωσης. Η ομάδα της ΠΓΔΜ θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ με φανέλα που θα συμβαδίζει με τις αρχές των Ηνωμένων Εθνών, της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και της FIBA. Αυτό, άλλωστε, μου έχει δηλώσει σε σχετική του επιστολή ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας» δήλωσε ο Βασιλακόπουλος.Για το θέμα πήρε θέση και ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης:
«Η Ομοσπονδία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Βρεθήκαμε μπροστά σε ένα ανάλογο ζήτημα το 2007, στο Ευρωμπάσκετ Νέων της Σλοβενίας, όταν τελικώς εφαρμόστηκαν πιστά οι διεθνείς διατάξεις. Το ίδιο είμαστε βέβαιοι πως θα συμβεί και τώρα».
Σχόλιο ιστολογίου μας: Ας ελπίσουμε να μην το δούμε και αυτό, θα είναι η απόλυτη ήττα για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος. Αν πάντως τελικώς η ομάδα των Σκοπίων κατέβει με φανέλες που θα γράφουν "MACEDONIA", γνώμη μας, θα πρέπει η Ελληνική αποστολή να αποχωρήσει αμέσως, όσο και αν αυτό δυσαρεστεί όλους όσους είμαστε φίλοι του αθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου