Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σε Εβραϊκή Συναγωγή της Νέας Υόρκης...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σε Εβραϊκή Συναγωγή της Νέας Υόρκης...!

Ανήμερα την 28η Οκτωβρίου 2009, ημέρα Τετάρτη, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πήγε μέσα στην μεγαλύτερη Συναγωγή τής Νέας Υόρκης, τη...

Ανήμερα την 28η Οκτωβρίου 2009, ημέρα Τετάρτη, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πήγε μέσα στην μεγαλύτερη Συναγωγή τής Νέας Υόρκης, την περίφημη «Park East Synagogue»! Κανένα ελληνικό ΜΜΕ δεν μετέδωσε αυτή την συγκλονιστική είδηση, ούτε κάν το «Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων» που κάλυψε λεπτό πρός λεπτό το πρόσφατο ταξίδι του κ.κ. Βαρθολομαίου στις ΗΠΑ (20 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου 2009).
Περιφρονώντας τους Ιερούς Κανόνες τής Ορθοδόξου Εκκλησίας ΜΑΣ που απαγορεύουν στους Χριστιανούς να εισέρχονται στις Εβραϊκές Συναγωγές (οι μέν λαϊκοί παραβάτες πρέπει να αφορίζονται, οι δε κληρικοί να αποσχηματίζονται με συνοπτικές διαδικασίες!) ο Πνευματικός Ηγέτης του Γένους Των Ρωμηών Βαρθολομαίος ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ στην μεγαλύτερη Εβραϊκή πόλη του κόσμου, την θρυλική Νέα Υόρκη.
Η συνέχεια στο http://esxatianasxesi.blogspot.com/2009/11/blog-post_4280.html

3 σχόλια

  1. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και στη θρησκεία!
    ...Και όχι μόνο πρεπει να αποσχηματίζονται,αλλά αν αυτό δε συμβεί,τα Μυστήριά τους είναι άκυρα,όπως και αυτών που συνεχίζουν να τον μνημονεύουν!
    Να γιατί δε τον μνημονεύει η Ιερά Μονή Εσφιγμένου,να γιατί διώκεται η Ιερά Μονή Εσφιγμένου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ραβίνος υμνεί τον βαρθολομαιο..που είναι το πρόβλημα? Αμα είναι ετσι να λαμβάνουν και οι έλληνες βραβεία Νομπέλ.. να απέχουμε απο όλα μην τυχόν και μολυνθούμε απο την νέα ταξη πραγμάτων.. και τους εβραίους.. τους μουσουλμάνους κτλ.. παρτε χαμπάρι όλοι μαζί θα ζήσουμε.. μια τελετή είναι οχι υποταγή..

    'Your Highness, you are the guardian of peace, harmony and freedom.. may you bring always sunshine in our lives.. amen"

    Amhn!!!

    Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Βαρθολομαίος δε συλλειτούργησε. Απλά έκανε μια ομιλία εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου