Η σκανδαλώδης απελευθέρωση αναρχικών λόγω συγγένειας ...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η σκανδαλώδης απελευθέρωση αναρχικών λόγω συγγένειας ...!

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απαίτησαν και ο Υφυπουργός υπάκουσε! Το βιντεάκι αυτό είναι μοναδικό, υπό την έννοια ότι την είδηση που έχει, την έδ...

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απαίτησαν και ο Υφυπουργός υπάκουσε!
Το βιντεάκι αυτό είναι μοναδικό, υπό την έννοια ότι την είδηση που έχει, την έδειξε μόνο το Δελτίο Ειδήσεων του «Στάρ», απ' όπου και το πήραμε την Δευτέρα 7-12-09: Την Κυριακή, μεταξύ των 200 συλληφθέντων αναρχικών στην Θεσσαλονίκη ήταν και τα 3 παιδιά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κουράκη. Ο Κουράκης, μαζί με την επίσης βουλευτίνα του Σύριζα, Λίτσα Αμμανατίδου, πήραν τηλέφωνο τον εκ του Συνασπισμού προερχόμενο, υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Σπύρο Βούγια, για να αφήσει ελεύθερους τους συλληφθέντες. Πράγματι, ο υφυπουργός έδωσε εντολή στην Αστυνομία να αφήσει ελεύθερα τα παιδιά, κι ας είχαν συλληφθεί επ' αυτοφώρω με βόμβες μολότωφ! Θα ακούσετε σε αυτό το βίντεο τον κ.Βούγια να λέει στην αστυνομική συντάκτρια του «Στάρ» ότι απελευθέρωσε τους συλληφθέντες για να μήν έχουμε περισσότερα επεισόδια..!
Επίσης (στο 0:59 του βίντεο) θα ακούσετε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κουράκη να δηλώνει στην κάμερα πως είναι υπερήφανος που και τα τρία του παιδιά συμμετέχουν στις διαδηλώσεις των αναρχοαυτόνομων, γιατί αγωνίζονται για Κοινωνική Δικαιοσύνη..!
Η διαφορά φυσικά των "αγωνιζόμενων" παιδιών του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από τους υπόλοιπους "επαναστάτες" είναι ότι αυτοί έχουν πατέρα βουλευτή και μάλιστα του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι που δεν έχετε τα...μέσα συνεχίστε και....τί να κάνουμε...κάποιοι πρέπει να συλληφθούν κιόλας. Αλλά φυσικά όχι τα παιδιά τα δικά μας...! Επαναστάτες, αλλά με μέτρο...! Και φυσικά με Επώνυμο. Συγχαρητήρια στις δημοκρατικές και οικογενειακές διακρίσεις εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στον υφυπουργό...! Από την άλλη πλευρά...προς τιμήν του Αντιπροέδρου της βουλής και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Νιώτη δεν υπήρξε παρόμοια ενέργεια, για τα δικά του παιδιά τα οποία επίσης συνελήφθησαν.

2 σχόλια

  1. Μετά από αυτό οι φαρισαίοι και υποκριτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο νάρκισος φλούφλης εργολάβος δημοσίων έργων που παριστάνει τον αρχηγό τους Κ. Τσίπρας και ο φτωχούλης Αλ Αλαβάν θα βγουν στη Βουλή και θα μιλάνε για ισότητα, ίσοπολιτεία και δικαιοσύνη; Φτου σας ξεφτυλισμένοι.

    Αλλά και εσεις από το blog κάνετε ένα λάθος όσον αφορά τον Νιώτη. Ο Νιώτης δεν είναι ο τίμιος, απλά δεν πρόλαβε να κουκουλώσει την υπόθεση. Στην υπόθεση με τα παιδιά του η Αστυνομία τους μάζεψε όλους και τους πήγε αμέσως στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση στοιχείων και απαγγελία κατηγοριών για κακουργήματα. Οταν έγινε η σύλληψή τους η αστυνομία δεν ήξερε ότι έχει συλλάβει και παιδιά αντιπροέδρου βουλής. Το διαπίστωσε στη ΓΑΔΑ όταν έγινε η εξακρίβωση στοιχείων, αλλά τότε ο Νιώτης δεν μπορούσε να το κουκουλώσει πλέον.

    Στη περίπτωση του άρθρου η αστυνομία τους εγκλώβησε σε ένα δρόμο, το ήξερε και το απέδειξε και με τα ευρήματα ότι έκαναν καταστροφές στη πόλη και είχαν επάνω τους μολότωφ, πέτρες κλπ και επειδή ήταν πολλές δεκάδες άτομα ειδοποίησε να έρθουν κλούβες για να τους φορτώσουν για την αστυνομική διεύθυνση. Οσο διάστημα τους είχαν να κάθονται κάτω περιμένοντας τις κλούβες, προφανώς οι κανακάρηδες του Κουράκη ή κάποιος άλλος Συριζαίος εκεί τηλεφώνησε τον ...μπαμπάκα να έρθει να σώσει τους επαναστάτες του κώλου από την αστυνομία, αν δεν θέλει να ξεφτυλιστεί ο ίδιος πολιτικά (Με τι μούτρα θα έβγαιναν μετά στη βουλή να λένε τις παρλαπίπες τους ότι "εμείς απλά διαδηλώνουμε, και αποκυρήσουμε την βία").

    Αν δεν είχε μεσολαβήσει αυτό το διάστημα αναμονής για τις κλούβες και τους είχαν πάει αμέσως στην Αστυνομική Διεύθυνση και εξακριβώνονταν τα στοιχεία τους... τότε θα έπεφτε πολύ γέλιο. Η σύλληψη παιδιών βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με μολότωφ και πέτρες θα ήταν πολιτική καταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ και στις επόμενες εκλογές θα είχαν για στόχο το 1%...

    Σημείωση: Oταν ο άνθρωπος είναι τενεκές, υποκριτής και χωμένος στο σύστημα μέχρι τα μπούνια χρειάζεται μια κοτσίδα για να πείσει και τον ίδιο του τον εαυτό του ότι ...κάνει επανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενημερώνω τους Έλληνες bloggers για μια ιδέα.. Οι bloggers αποφασίζετε!...

    [Bloggers]: Τί λέτε για ένα Ελληνικό Κοινό Chat - Roll!;
    http://area51gr.blogspot.com/2009/12/bloggers-chat-roll.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου