Το ΠΑΣΟΚ ανοίγει την κερκόπορτα με την συναίνεση ΝΔ, Κ.Κ.Ε, ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγων Πρασίνων - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ ανοίγει την κερκόπορτα με την συναίνεση ΝΔ, Κ.Κ.Ε, ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγων Πρασίνων

Δεν μας εξηγούν όμως όλα αυτά τα κόμματα και φυσικά η κυβέρνηση....πόσοι από εσάς θα δώσετε τα σπίτια σας και τις δουλειές σας σε αυτούς του...

Δεν μας εξηγούν όμως όλα αυτά τα κόμματα και φυσικά η κυβέρνηση....πόσοι από εσάς θα δώσετε τα σπίτια σας και τις δουλειές σας σε αυτούς τους ανθρώπους; Πόσοι από εσάς θα αναλάβετε να φιλοξενήσετε στα σπίτια σας μερικούς από αυτούς τους δύσμοιρους ανθρώπους; Επίσης δείτε και το ιστολόγιο του κ. Χρυσοχοϊδη με αφορμή την συγκεκριμένη ημέρα. http://chrisochoidis-metanastes.blogspot.com . Για τους μετανάστες κύριε Υπουργέ δημιουργήσατε ένα ιστολόγιο και κατά την άποψη μας πράξατε ορθά. Για τους Έλληνες κακόμοιρους, δυστυχισμένους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, και δυστυχώς αυτοί είναι πολλοί, θα πράξετε το ανάλογο; ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΩΡΑ!

4 σχόλια

  1. Στο διάσημο online παιχνίδι http://www.erepublik.com/en/referrer/Malaperthator το κράτος της Ελλάδας δέχεται επίθεση από την Τουρκία. Oι Σκοπιανοί ετοιμάζονται να μπουν με κράτος που θα ονομάζεται "Macedonia".

    Το διάσημο δωρεάν παιχνίδι (που απαιτεί ενασχόληση 1-2 λεπτά την ημέρα) εμπλέκει εικονικά κράτη, που όμως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Παιδεία Ελληνική και όχι πολυπολιτισμική»

    http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3175:-l-r&catid=101:2008-10-17-07-36-27&Itemid=288

    ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    http://www.youtube.com/watch?v=jBcQ7hANAGU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δημοψηφισμα ΤΩΡΑ
    αμεση συλλογη υπογραφων

    ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ

    ΛΑΟΣΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου