Σε τζαμί μετέτρεψε το Δημοτικό Θέατρο Κερκύρας ο Δήμος Κερκυραίων !!! (Δείτε το Βίντεο Ντοκουμέντο) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σε τζαμί μετέτρεψε το Δημοτικό Θέατρο Κερκύρας ο Δήμος Κερκυραίων !!! (Δείτε το Βίντεο Ντοκουμέντο)

Στην Ελβετία τα απαγορεύουν στην Κέρκυρα τα επιδοτούν !!! Προσευχή για πρώτη φορά σε δημόσιο χώρο στην Κέρκυρα πραγματοποίησαν περίπου 100 Μ...

Στην Ελβετία τα απαγορεύουν στην Κέρκυρα τα επιδοτούν !!!
Προσευχή για πρώτη φορά σε δημόσιο χώρο στην Κέρκυρα πραγματοποίησαν περίπου 100 Μουσουλμάνοι του νησιού στην πλειοψηφία τους Πακιστανοί στο Δημοτικό Θέατρο Κερκύρας.
Στο χώρο που τους παραχωρήθηκε για το σκοπό αυτό συναντήθηκαν εκπρόσωποι της Μουσουλμανικής κοινότητας που εξέφρασαν βέβαια την ιδιαίτερη ικανοποίηση τους καθώς πρόκειται όπως δήλωσαν για μια μεγάλη επιτυχία της Μουσουλμανικής κοινότητας.
Για το λόγο αυτό άλλωστε προσκάλεσαν και τον Ιμάμη τους Μ.Εμιράμ
Μετά την πρώτη κιόλας φορά, ζητούν τώρα να γίνει θεσμός.
Όπως δηλώνουν τώρα οι Μουσουλμάνοι σύντομα έχουν κι άλλη παρόμοια γιορτή, και μετά την πρώτη τους μεγάλη επιτυχία αξιώνουν να μονιμοποιήσουν το αίτημα τους και να παγειώσουν θεσμικά την χρήση του Δημοτικού Θεάτρου της Κέρκυρας ώς χώρο προσευχής τουλάχιστον για δύο φορές το χρόνο.
Οι Μουσουλμάνοι τις Κέρκυρας βέβαια δεν σταματούν εκεί αφού όπως δηλώνουν ότι ζητούν να τους παραχωρηθεί ένας χώρος για την καθημερινή τους προσευχή...
Δεν τους φτάνει δηλαδή το σπίτι τους... Απαιτούν και δικό τους τζαμί.
Καί είναι μόνο 100 άτομα... Να τους χιλιάσετε θέλετε...;;;;
Προφανώς λοιπόν η τοπική αρχή εκεί στην Κέρκυρα παραχωρώντας το Δημοτικό Θέατρο του νησιού για χρήση τζαμί, επιδιώκει να προσκαλέσει στο νησί περισσότερους Μουσουλμάνους μετανάστες.
Εστάλη από http://tiresias-press.blogspot.com/2009/12/blog-post_04.html
Σχόλιο ιστολογίου μας: Πραγματικά απορρούμε με την πολιτική που ακολουθεί το Ελληνικό κράτος σε αυτό το ζήτημα, είτε σε εθνικό είτε σε τοπικό επίπεδο, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση. Εμείς οι Έλληνες ως μετανάστες στη Γερμανία, στην Αμερική, και σε όποιο σημείο του κόσμου και αν πήγαμε, δεν μας παραχώρησε ποτέ κανένας τοπικός άρχοντας κάποιο Δημοτικό θέατρο, κάποιον Δημοτικό χώρο ή κάποιο σπίτι για να το μετατρέψουμε σε ορθόδοξη εκκλησία. Ούτε το κράτος εκείνο επιδωτούσε την ανέγερση εκκλησίας. Οι εκκλησίες μας χτίζονταν με χρήματα των Ελλήνων ομογενών ή στην καλύτερη περίπτωση με χρήματα του Ελληνικού κράτους...! Εδώ γιατί θα πρέπει εμείς να παραχωρούμε Δημοτικά θέατρα και άλλους δημόσιους χώρους για να προσεύχονται οι μετανάστες;; Με ποιό δικαίωμα τα χρήματα τα δικά μας χρησιμοποιούνται για τέτοιον σκοπό; Μας ρώτησε κανείς εμάς; Αφυπνισθείτε επιτέλους. Αν θέλουν οι άνθρωποι αυτοί να προσεύχονται ας πληρώσουν έτσι ώστε να αποκτήσουν κάποιον χώρο, δεν είμαστε αναγκασμένοι εμείς να πληρώσουμε για να προσεύχονται αυτοί. Και για να είμαστε δίκαιοι, στο βίντεο έστω και φευγαλέα ακούγεται αυτή η πρόταση από τα χείλη ενός μετανάστη...για ενικοίαση ενός χώρου. Το ξανά λέμε, δεν φταίνε αυτοί, αλλά η πολιτική του Ελληνικού κράτους. Αυτοί οι δύσμοιροι άνθρωποι αφού βλέπουν πως υπάρχει τέτοια ανεκτικότητα μέχρι αηδίας, φυσικό είναι να το εκμεταλεύονται!
..(( Λ ))..

1 σχόλιο

  1. Ὁ Ἅγιος Σπυρίδωνας ἀγωνιζόταν ὅλη του τὴν ζωὴ νὰ ἐξουδετερώσῃ τὴν πλάνη τῶν ψευτοειδώλων. Σήμερα βλέπουμε τὴν ἀναβίωσή τους μὲ ὁποιαδήποτε μορφὴ (δὲς κοτρῶνι τῆς Μέκκα κλπ). Χάρις στὶς ἐξαιρετικὲς ὑπηρεσίες τοῦ Δήμου μας πέρυσι τὴν ὥρα τῆς λιτάνευσης τοῦ Ἁγίου στὴν πόλη, τὸ Πρωτοκύριακο τοῦ Νοεμβρίου, οἱ ἰεχωβᾶδες πραγματοποιοῦσαν μεγάλη ἐκδήλωση μὲ βαπτίσεις στὸ Δημοτικὸ Θέατρο, φέτος πρὶν τὴν γιορτὴ τοῦ Ἁγίου ἔχουμε μιὰ ἀπὸ τὰ ἴδια...
    Δόξα.. στὴν νέα τάξη ποὺ μᾶς «ἀξίωσε» νὰ γνωρίσουμε τὴν πολυπολιτισμικότητα της καὶ νὰ «χαροῦμε» ἀπὸ κοντὰ τὸν Ἀλλάχ… καὶ τὰ καλὰ του. Καιρὸς εἶναι νὰ ἐφαρμοσθῇ καὶ ἡ σαρία νὰ δοῦμε καὶ τὴν μπούργκα καὶ ὅλα τὰ ἀγαθὰ τοῦ μωαμεθανισμοῦ γιατὶ μᾶς λείψανε σχεδὸν 200 χρόνια τώρα!
    Χρῆστος Μηλίγγος
    γεωλόγος,
    καθ. 2ου ΕΠΑΛ Κέρκυρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου