Τεράστια η αποδοχή...μεγάλη η συναίσθηση ευθύνης - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Τεράστια η αποδοχή...μεγάλη η συναίσθηση ευθύνης

Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Προειδοποιούμε αυτούς που θα επιχειρήσουν να σπιλώσουν τον αγώνα μας να μην το τολμήσουν. Η αντιπαράθεση μας δεν είναι με τ...


Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Προειδοποιούμε αυτούς που θα επιχειρήσουν να σπιλώσουν τον αγώνα μας να μην το τολμήσουν. Η αντιπαράθεση μας δεν είναι με το Ισλάμ αλλά με τους επικίνδυνους και καιροσκοπικούς πολιτικούς χειρισμούς της Ελληνικής κυβέρνησης.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της γνώρισε ευρύτατη απήχηση, άγγιξε τις ψυχές απλών καθημερινών ανθρώπων, αναπτέρωσε ελπίδες και προσδοκίες, ανέδειξε τη διάθεση συστράτευσης σ έναν αγώνα όμορφο, έντιμο, αποφασιστικό, χωρίς ψιλά γράμματα και με ολοκάθαρους στόχους.
Κι αυτή η ευρύτατη αποδοχή δεν ήταν τυχαία. Τρείς είναι οι λόγοι που κατά τεκμήριο την σηματοδοτούν.
1.Η ανάγκη αντίστασης στα ύπουλα σχέδια σε βάρος του Ελληνισμού είναι πλέον ώριμη ανάγκη των καιρών και αποτελεί ταυτόχρονα τη μοναδική σαφή και ξεκάθαρη απάντηση στην πολυμέτωπη επίθεση που δεχόμαστε. Μια επίθεση που αγκαλιάζει τους θεσμούς, την εκκλησία, την εκπαίδευση και το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του.
2.Η αδίστακτη επιθετικότητα σε βάρος του Ελληνισμού. Πρόκειται για μια επιθετικότητα που θα ενταθεί την επόμενη περίοδο, και η ανάγκη να βρει τον Ελληνικό λαό συσπειρωμένο και αφυπνισμένο, είναι περισσότερο επείγουσα παρά ποτέ. Πρόκειται για μια επιθετικότητα που στοχεύει ευθέως την καρδιά της Ελλάδας, την ίδια την κοινωνία της, και δείχνει αποφασισμένη να την αλώσει αν δε της ανακόψουμε το δρόμο πριν να είναι πλέον αργά.
3.Ο σημαντικότερος όμως λόγος είναι πως η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, δεν έμεινε σ ένα ανέξοδο και ανώδυνο γενικόλογο κουβεντολόι. Αποφάσισε να αναλάβει δράση. Να αναλάβει πρωτοβουλίες συγκεκριμένες. Πρωτοβουλίες πολιτικές.
Ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός. Να βγει ο Ελληνικός λαός στο δρόμο και να ανατρέψει στην πράξη τα εφιαλτικά τους σχέδια. Είναι το μόνο που φοβούνται… Είναι το μόνο που τρέμουν πραγματικά… Γι αυτό και αποτελεί την μοναδικά υπεύθυνη απάντηση που δεν αρκείται σε ατέρμονες φιλολογικές αντιπαραθέσεις, αλλά θέτει ως στόχο άμεσης προτεραιότητας την ανατροπή των ανθελληνικών σχεδίων.
Έχουμε πλήρη συναίσθηση της μεγάλης μας ευθύνης.
Ξέρουμε πάρα πολύ καλά το εύρος της απήχησης που βρίσκει αυτή η πρωτοβουλία μας στο νου και τις καρδιές των ανθρώπων.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την «ανώνυμη» παρότρυνση των δεκάδων επωνύμων που με επιστολές τους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, και αισιοδοξούμε πως σύντομα θα τους έχουμε μαζί μας και επώνυμα, ανεπιφύλακτα και χωρίς ενδοιασμούς.
Προειδοποιούμε αυτούς που θα επιχειρήσουν να σπιλώσουν και να συκοφαντήσουν τον αγώνα μας να μην το τολμήσουν.
Πρόκειται για έναν αγώνα ΑΓΝΟ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ και ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ. Στο κέντρο της προσοχής μας είναι η προστασία της ελληνικής κοινωνίας και της ελληνικής ταυτότητας και όχι ο οποιοσδήποτε κομματικός προσεταιρισμός. Δεν στηρίζουμε κανένα απολύτως κόμμα αντίθετα καλούμε τις πραγματικά πατριωτικές δυνάμεις απ όλα τα κόμματα να ενταχθούν ουσιαστικά και να στηρίξουν ανεπιφύλακτα την προσπάθειά μας.
Ο αγώνας μας δεν είναι θρησκευτικός και πολύ περισσότερο δεν καθορίζεται από κανενός είδους άγονες θρησκευτικές αντιπαραθέσεις. Δεν επιδιώκουμε κανενός είδους αντιπαράθεση με το Ισλάμ, ούτε φυσικά και με οποιαδήποτε άλλη θρησκευτική προσέγγιση.
Η αντιπαράθεση μας δεν είναι με το Ισλάμ αλλά με τους καιροσκοπικούς και ανεύθυνους πολιτικούς χειρισμούς της κυβέρνησης που περιφρονεί την Ελληνική κοινωνία με τρόπο βάναυσο και πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά, και επιδιώκουμε την ανατροπή τους πριν ανοίξουν επικίνδυνα και ανεπιστρεπτί τον ασκό του Αιόλου στην καθημερινότητά μας.
Για την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας
Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Εστάλη από http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/12/blog-post_3938.html

1 σχόλιο

  1. Χρίστος Κράππας/ Καθηγητής Μαθηματικών.26 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:31 μ.μ.

    "Οι καιροί ου μενετοί", αλλά μαίνονται. Αυτό πρέπει να είναι στο μυαλό κάθε σκεπτόμενου Έλληνα. Δεν παραδειγματιζόμαστε ούτε από την πολιτική των σκοπιανών, και συνεχώς υποχωρούμε και εκχωρούμε. Κι όταν σε κάτι μικρό υποχωρούμε, ευθύς, αμέσως τα μέγιστα μας ζητούν. Οι ξένοι γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμάς Θουκυδίδη. Δυστυχώς. Μαζί με τον αγώνα για την σωτηρία της Πατρίδος μας, ας αξιώσουμε ένα νόμο που είχε η Αθηναική Δημοκρατία, όταν ήταν πραγματική Δημοκρατία και όχι σημερινό χαμαιτυπείον. Τη "γραφή προβολής". Όποιος πολιτικός υπόσχεται τι και εν συνεχεία το ξεχνά,ή διαπράττει ατασθαλίες στη θέση που κατέχει, με κάποιο αριθμό υπογραφών Ελλήνων πολιτών να εισάγεται σε δίκη όχι με δικαστές της Δικαστικής Εξουσίας,αλλά με κλήρωση από ένα σώμα πολιτών. Στην Αθηναική Δημοκρατία αυτό το δικαστήριο απαρτιζόταν από τουλάχιστον 6000
    πολίτες δικαστές υποχρεωτικά. Μόνο η πολιάδα κοινότητα θα σώσει τη χώρα. Δεστε τι έγινε στην Πάτρα, στη Λάρισσα, στην Κομοτηνή με τους κουκουλοφόρους. Αν τολμούν ας πάνε πάλι να τα σπάσουν. Οι πολιτικοί τότε αμέσως βγήκαν και μιλούσαν δήθεν για αυτοδικίες και πράσινα άλογα. Βλέπανε πως χάνουν το μαχαίρι και το πεπόνι. Εμπρός λοιπόν να οργανώσουμε την Πολιάδα Κοινότητα που σώζει την Πόλη και κανένας πολιτικός δεν πρόκειται να μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου