Αλλαγή νοοτροπίας πριν την κατάρρευση...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αλλαγή νοοτροπίας πριν την κατάρρευση...!

Του Δημήτρη Συρμάτση Πρώτος Γενάρης της κυβέρνησης και έχουμε και τις πρώτες κινητοποιήσεις των αγροτών. Με τον κλασσικό παραδοσιακό τρόπο ό...


Του Δημήτρη Συρμάτση
Πρώτος Γενάρης της κυβέρνησης και έχουμε και τις πρώτες κινητοποιήσεις των αγροτών. Με τον κλασσικό παραδοσιακό τρόπο όμως συμπεριφέρονται και οι 2.
Από την μία η κυβέρνηση που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι επικρατεί στα ταμεία και σε τι δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε οικονομικά. Και δεν αποφασίζει κανείς τους, στο πλαίσιο της διαφορετικής διακυβέρνησης, να κατέβει από το πρώτο δευτερόλεπτο στα μπλόκα, να τα επισκεφθούν ένα προς ένα και να πούνε απλά ότι «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ». Όπως και να το κάνουμε είναι διαφορετικό από το να ανταλάσσονται επιχειρήματα μέσω τηλεοράσεων και ΜΜΕ.

Από την αντίθετη πλευρά, οι αγρότες, η πλέον αδικημένη κατηγορία πολιτών, λόγω της γενικευμένης απαξίωσης του πρωτογενούς τομέα από την ΕΕ με την περίφημη Κοινή Αγροτική Πολιτική.
Με χίλια δίκια, με το αίσθημα της κοροϊδίας από τους κυβερνώντες που δεν τους δίνουν ούτε το 1 δις από τα 28 των τραπεζών που τους υποσχέθηκαν, αποφασίζουν να αντιδράσουν σε μια κυβέρνηση 3 μηνών με τον δικό τους παραδοσιακό τρόπο. Με το κλείσιμο των Εθνικών Οδών και την παράλυση της χώρας.
Και οι 2 λογικές αυτές, της κυβέρνησης και των αγροτών, δεν συμβαδίζουν με τους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Δύσκολοι καιροί που αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως χώρα οφείλουμε να αλλάξουμε ως πολίτες και ως κυβερνώντες ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
Αν θέλουμε βέβαια να αλλάξουμε, διότι μπορεί να μας βολεύει και να μας αρέσει ο τρόπος που ζούμε, χωρίς να σκεφτόμαστε τι χώρα θα αφήσουμε στα παιδιά μας.
Οι «βολεψάκηδες» Έλληνες πρέπει να αναγνωρίσουμε την κρισιμότητα. Να μην το δούμε αψήφιστα ότι μας κοροϊδεύει η κυβέρνηση για να μας τα φάει με φόρους, ούτε να μπούμε σε μια ιδιαίτερη αντιπολιτευτική-κομματική επιχειρηματολογία κάνοντας τα φερέφωνα των κομμάτων που ψηφίζουμε.
Η αλλαγή νοοτροπίας είναι επιβεβλημένη πριν την κατάρρευση. Και το πρώτο παράδειγμα οφείλει να την δείξει η Κυβέρνηση. Όχι μόνο επικοινωνιακά κόλπα και ηλεκτρονικές διακυβερνήσεις κλπ. Face to Face!!!!! Στην κοινωνία, πρόσωπο με πρόσωπο με τον κόσμο.
Γιατί δεν είναι να αποτύχει η κυβέρνηση και να έρθει μια άλλη. Δυστυχώς αν αποτύχουν αυτοί, τότε «κλάφτα χαράλαμπε».
Εστάλη από http://salonica-press.blogspot.com/2010/01/blog-post_5006.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου