«Ούτε ξέφραγο αμπέλι, ούτε γέφυρα» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

«Ούτε ξέφραγο αμπέλι, ούτε γέφυρα»

Ο Μιχ.Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι η Ελλάδα έχει κλείσει «εισόδους και εξόδους» για όσους κινούνται παράνομα με στόχο να περάσουν στη χώρα ή να με...


Ο Μιχ.Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι η Ελλάδα έχει κλείσει «εισόδους και εξόδους» για όσους κινούνται παράνομα με στόχο να περάσουν στη χώρα ή να μεταβούν τελικά σε άλλη χώρα της ΕΕ. Συνεργασία με τη Γαλλία για την επανεισδοχή λαθρομεταναστών στην Τουρκία
Συνάντηση με τον Υπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Αντόνιο Γκουτιέρες (πρώην πρωθυπουργό της Πορτογαλίας) είχε την Τρίτη ο Μιχ.Χρυσοχοΐδης, ενόψει του ατύπου Συμβουλίου της ΕΕ στην Ισπανία τον Φεβρουάριο.

Η Ελλάδα και η Γαλλία έχουν αναλάβει πρωτοβουλία για να εξετάσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την Τουρκία, αλλά και τη βελτίωση της συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία, στην κατεύθυνση της εφαρμογής των συμφωνιών επανεισδοχής που έχουν ήδη υπογραφεί, όπως είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
«Το θέμα αυτό θα το συζητήσουμε στο άτυπο Συμβούλιο που θα γίνει στην Ισπανία τον άλλο μήνα και θα προσπαθήσουμε να πείσουμε την Τουρκία να σεβαστεί τις υπάρχουσες συμφωνίες", είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης.
Ταυτόχρονα επεσήμανε ότι η χώρα μας έχει στείλει «σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι για να εισέρχεται όποιος θέλει χωρίς άδεια, αλλά ούτε και θα αποτελέσει γέφυρα για όποιον επιθυμεί να μεταβεί με παράνομη διαδικασία στην Ευρώπη».
Οπως είπε ο υπουργός η Ελλάδα έχει κλείσει τις εισόδους και τις εξόδους για όσους κινούνται παράνομα, και θα προστατεύσει με κάθε αποτελεσματικότητα τα εξωτερικά μας σύνορα.
Από "ΕΘΝΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου