Η ΕΛ.ΑΣ. και το 666...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η ΕΛ.ΑΣ. και το 666...!

Συμπαράσταση στον διωκόμενο αρχιφύλακα Δ. Ανδρεάκο! Η παγκόσμια διακυβέρνηση και ο ολοκληρωτισμός χτυπούν την πόρτα μας με τη σατανική «κάρτ...


Συμπαράσταση στον διωκόμενο αρχιφύλακα Δ. Ανδρεάκο!
Η παγκόσμια διακυβέρνηση και ο ολοκληρωτισμός χτυπούν την πόρτα μας με τη σατανική «κάρτα του πολίτη»! Ήδη, τα πρώτα κρούσματα κατασταλτικής συμπεριφοράς εκ μέρους του συστήματος, έγιναν αισθητά από Έλληνες, που ήδη βιώνουν στο πετσί τους την απάνθρωπη μεθόδευση της Νέας Τάξης.

Αστυνομικός με 19 χρόνια υπηρεσία και άμεμπτο μητρώο, ο αρχιφύλακας Δημήτρης Ανδρεάκος, ο οποίος υπηρετεί στο Αλλοδαπών, έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών, αποτάχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν απόφασης πειθαρχικής επιτροπής, στην οποία μετείχαν πέντε συνάδελφοί του (να τους χαίρεται...), εκ των οποίων οι τέσσερις «υψηλόβαθμοι» (δεν έλαβαν υπόψη τους καν ότι οδηγούν μια οικογένεια στην απόγνωση). Ακολούθησαν οι άνθρωποι (;) τις «άνωθεν» εντολές, κάνουν καριέρα και δεν θέλουν να έχουν «θέματα» με την πολιτική ηγεσία...
Ο λόγος της εξοντωτικής ποινής, ήταν η άρνηση του κ. Ανδρεάκου να παραλάβει τη σατανική «κάρτα του πολίτη» για θρησκευτικούς λόγους. Φυσικά, στον αστυνομικό που πέταξαν στο δρόμο, με τη γελοία κατηγορία της απείθειας (του καταλόγισαν ότι δεν εκτέλεσε διαταγή του αρχηγείου της ΕΛΑΣ), δεν δόθηκε καμία απολύτως αποζημίωση, ενώ αυτός και η οικογένειά του, χάνουν την ασφάλισή τους.
Ναζισμός, απανθρωπιά, μηδενισμός και αγυρτεία! Φυσικά, η επονείδιστη αυτή απόφαση παραβιάζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία, καθώς παραβιάζεται η αρχή της ελευθερίας συνείδησης. Το Ευρωπαϊκό Διοκαστήριο, έπεται. Αλήθεια, που είναι όλοι αυτοί που πλέον κόπτονται για τις ατομικές ελευθερίες; Απλά, αποδεικνύουν ότι είναι ανδρείκελα του συστήματος, το οποίο δήθεν «φιλελευθεροποιεί» τις κοινωνίες, αλλά στην ουσία σκληράινει τον έλεγχό του επί των ζωών των πολιτών.
Φυσικά, ο συγκεκριμένος αστυνομικός, αποτελεί πρότυπο ανδρείας και ηρωισμού. Δεν απαρνήθηκε την πίστη του. Αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες και να προσκομίσει τα δικαιολογητικά που του ζητούσαν και έκανε αναφορά στον αρχηγό, εξηγώντας τους λόγους θρησκευτικής συνείδησης που τον οδήγησαν στην απόφασή του αυτή. Ακολούθησαν διώξεις. Ο διωκόμενος ύψωσε το ανάστημά του απέναντι στην ηγεσία της ΕΛΑΣ, που παίζει το παιχνίδι της εθνομηδενιστικής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και αν μη τι άλλο, έκανε μια θαρραλέα ομολογία πίστεως, χάνοντας τα πάντα.
Σημειωτέον ότι η επιβολή της σατανικής «κάρτας του πολίτη», έχει ξεκινήσει από τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς η εθνομηδενιστική κυβέρνηση έχει ως στόχο την απονεύρωση και τον αφελληνισμό τους. Κι όλα αυτά γίνονται σε συνεργασία με καριερίστες ένστολους, οι οποίοι απλά συντάσσονται με αποφάσεις παράνομες και αντισυνταγματικές. Προσέξτε: η σατανική «κάρτα του πολίτη», που από το τέλος του 2011 θα αντικαταστήσει τα δελτία ταυτότητας (ενσωματώνοντας πολύ περισσότερες πληροφορίες...) φέρει μαγνητική ταινία που περιέχει απόρρητα στοιχεία του κατόχου της, στοιχεία όμως που αυτός δεν ξέρει ότι περιέχονται στην επίμαχη «κάρτα». Η τελευταία, ήδη αναγνωρίζεται από τα μηχανήματα στο αεροδρόμιο.
Ζούμε σε μια χώρα όπου οι ορθόδοξοι χριστιανοί πλέον διώκονται. Κάποιοι θέλουν να μας οδηγήσουν σε κατακόμβες. Θεσμοί-αποκούμπια του Έλληνα πολίτη, έχουν πλέον μεταβληθεί σε απηνείς εχθρούς και διώκτες του, στην υπηρεσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Όσοι δεν υποκύπτουν στα κελεύσματα του συστήματος, διώκονται και περιθωριοποιούνται μέχρι εξόντωσης. Το «σύστημα» παρακολουθεί τους πάντες. Δεν υπάρχει πλέον τίποτα, παρά μηδενισμός. Ακόμα και η Εκκλησία, έχει καταληφθεί από οικουμενιστές. Εμείς οφείλουμε να αντισταθούμε, να προβαίνουμε κάθε μέρα ηχηρά σε ομολογία πίστεως. Και θα βγούμε νικητές.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"

2 σχόλια

  1. ΑΙΣΧΟΣ !!!!!
    ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ , ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΣΚΥΛΑ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΞΥΛΩΝΟΥΝ , ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΡΕΖΟΝΑΚΙΑ , ΚΡΥΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΣ ΛΕΝΕ ΡΕ ΓΑΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ,,,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ , ΟΛΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ ΜΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΟΜΑΓΚΙΑ , ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ , ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ , ΤΟ ΠΡΩΙ ΥΠΕΡΕΣΙΑ !! ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΜΑΥΡΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ,,,,, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΣΗ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ , ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΑΡΔΟΕΒΡΑΙΟΥΣ , ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΓΙΔΙΑ , ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΟΝ ΤΗ ΧΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΣΑΝΕ ,,,, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΛΛΗΝΕΣ) ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΖΕΣΟΥΙΤΕΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΑΙΝΟΥΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΙΛΟΑΓΓΛΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (ΒΛΕΠΕ) http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1542 , ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ,ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΡΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ , ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ , ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ,,, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΘΙΖΩ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΠΑΕΙ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ , ΚΑΙ Η ΑΜΤΙΔΡΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ,,,, ΕΣΕΤΑΙ ΥΜΑΡ.

    ΥΓ ΜΗΝ ΑΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ , ΑΣΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ , ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ,ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    ΑΫΛΟΝ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά, η ενέργεια του αστυνομικού που αρνήθηκε την επιβολή της νέας(12.000 ετών αρχαίας) τάξης(επιβολής) πραγμάτων(παραισθήσεων), είναι αξιοθαύμαστη και παράδειγμα πρός μίμιση από όλους,αλλά ο αντίχριστος και όλα τα συναφή θρησκευτικά παραμύθια είναι χαζομάρες για ηλίθια ανθρωπάκια-προβατάκια.Θα πρέπει όλοι να αρνηθούν ότι προσβάλλει τα ατομικά δικαιώματα και να ακολουθήσουν το παράδειγμα του αστυνομικού.Αλλά,πού διάολο είναι η εκκλησία?Μόνο όταν το κράτος ζητάει λεφτά από αυτήν,αυτή αντιδράει στο κράτος.Τώρα,που θεωρητικά,το κράτος πάει να επιβάλλει το αντίπαλο δέος στην εκκλησία,αυτή γιατί το επιτρέπει?Θα κάνει καμμία κίνηση ενάντια σε αυτή την κατάσταση?Πολύ αμφιβάλλω,αφού ο σκοπός δημιουργίας του χριστιανισμού ήταν αυτός ακριβώς,η παγκοσμιοποίηση και η υποδούλωση των λαών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου