Γιατί οι τρεις χαρακτήρες ελέγχου είναι ο 666...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γιατί οι τρεις χαρακτήρες ελέγχου είναι ο 666...!

Συσχέτισις σέ ψηφιακό επίπεδο "Απλοποίηση του πολύπλοκου τεχνικού μέρους της Γ' μελέτης της Μονής Οσίου Γρηγορίου" Με την βοήθ...


Συσχέτισις σέ ψηφιακό επίπεδο
"Απλοποίηση του πολύπλοκου τεχνικού μέρους της Γ' μελέτης της Μονής Οσίου Γρηγορίου"
Με την βοήθεια τεχνικών, που έγραψαν πρόγραμμα "κώδικα μηχανής" για μηχάνημα ανάγνωσης, διαβάσαμε προσεκτικά τις διάφορες εργασίες ελλήνων και ξένων μελετητών σχετικά με την συσχέτιση 666 με bar code. Διαπιστώσαμε δε την εξής σοβαρή παράλειψη: ΟΛΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BAR CODE ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ. Εδώ υπάρχει το λεπτό σημείο: Άλλους κανόνες χρησιμοποιεί η μηχανή δημιουργίας του bar code και άλλους η μηχανή ανάγνωσής του.

Ο Θεός με το στόμα του αγίου Ιωάννη πριν 2000 χρόνια μίλησε για την εμπλοκή του αριθμού αυτού στις οικονομικές μας συναλλαγές; "…ΚΑΙ ΙΝΑ ΜΗ ΤΙΣ ΔΥΝΗΤΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΙ Ή ΠΩΛΗΣΑΙ ΕΙ ΜΗ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΑΜΑ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ Ή ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ…. ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΥ χξστ (666)." (Αποκ. Κεφ 13 στιχ 17).
Παρατηρούμε λοιπόν ότι η πίεση που θα ασκηθεί στους χριστιανούς εντοπίζεται από τον ευαγγελιστή στο οικονομικό επίπεδο. Δεν θα μπορούν οι άνθρωποι να αγοράζουν και να πουλούν εάν δεν έχει ανιχνευθεί αυτός ο αριθμός. Δεν είναι αυτονόητο ότι πρέπει να εξετάσουμε πώς λειτουργεί η μηχανή ανάγνωσης; Καθώς όλα τα προϊόντα που κυκλοφορούν στα πολυκαταστήματα έχουν τον γραμμωτό κώδικα, χωρίς τον οποίο δεν μπορεί να αγοράσει ο καταναλωτής, αλλά ούτε και να πουλήσει ο παραγωγός.
Τους κανόνες της κατασκευής τους έχουμε εξετάσει στις προηγούμενες ενότητες και θα μας βοηθήσουν στα παρακάτω. Θα εξεταστεί λοιπόν η τεχνική ανάγνωσης του bar code βάσει στοιχείων από τις αναλυτικές τεχνικές πληροφορίες εταιρειών, επιστημονικές εργασίες από διάφορα πανεπιστήμια καί συγγράμματα ειδικών μελετητών και όχι της προτεστάντιδος M. Relfe, όπως θέλουν μερικοί να μας κατηγορούν. Θα αποδειχθεί δε ότι η αναγκαία προϋπόθεση για την ανάγνωση του, είναι η ανίχνευση του αριθμού 666. (πάντα γιά τους τύπους ΕΑΝ και UPC). Ο κωδικός αριθμός για ένα προϊόν χορηγείται από τόν αρμόδιο οργανισμό, π.χ. E.A.N. Association για την κωδικοποίηση Ε.Α.Ν. Οι εταιρείες εκτυπώσεως ετικετών βάσει τεχνικών προδιαγραφών εκτυπώνουν τον ψηφιακό αριθμό με την μορφή των γνωστών γραμμώσεων με πολύ μεγάλη ακρίβεια όπως προείδαμε.
Κατά την ανάγνωση όμως ο υπολογιστής δεν διαβάζει αποστάσεις σε mm, αλλά χρόνους ηλεκτρικών παλμών. Το πλάτος των ηλεκτρικών παλμών θα έπρεπε κανονικά να είναι ανάλογο τού πλάτους των μαύρων γραμμών (βλ. σχήμα 7). Αυτό όμως δεν συμβαίνει ποτέ στην πραγματικότητα, διότι παρεμβαίνουν οι φυσικοί απροσδιόριστοι παράγοντες και προκαλούν την λεγομένη ολίσθηση (drift) τού μεγέθους των χαρακτήρων. Δείτε τη συνέχεια εδώ

4 σχόλια

  1. "Τρέμετε χριστιανοί! Εγώ είμαι ο 666, και θα σας φάω όοοολους!

    Εγώ, ο ίδιος απατεώνας αλλά και γνώστης της αγίας γραφής.

    Εγώ, που με ρητά από την Γραφή προσπαθούσα τότε, να πλανέψω ακόμα και τον Χριστό (στους πειρασμούς, στην έρημο).

    Να λοιπόν τι σας κάνω, ω αγαθοί (και λειψοί στο πνεύμα) χριστιανούληδες:

    Επιστρατεύω που λέτε, και τώρα εδάφια... για να σας τρομοκρατήσω!
    ...Και αντί για θαρραλέους - Χριστολόγους, να σας έχω δικούς μου, από κάτω μου (και χεσμένους από το φόβο), ως... Σατανολόγους!

    Ποιο είναι το πιο αγαπημένο μου κομμάτι;

    Είναι ρε σεις, αυτό που εγώ ο ίδιος ο παμπόνηρος το έχω βαφτίσει… 666. Και λέει:

    «…ΚΑΙ ΙΝΑ ΜΗ ΤΙΣ ΔΥΝΗΤΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΙ Ή ΠΩΛΗΣΑΙ ΕΙ ΜΗ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΑΜΑ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ Ή ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ…. ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΥ χξστ» (Αποκ. Κεφ 13 στιχ 17)."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Τρέμετε χριστιανοί! Εγώ είμαι ο 666, και θα σας φάω όοοολους!

    Εγώ, ο ίδιος απατεώνας αλλά και γνώστης της αγίας γραφής.

    Εγώ, που με ρητά από την Γραφή προσπαθούσα τότε, να πλανέψω ακόμα και τον Χριστό (στους πειρασμούς, στην έρημο).

    Να λοιπόν τι σας κάνω, ω αγαθοί (και λειψοί στο πνεύμα) χριστιανούληδες:

    Επιστρατεύω που λέτε, και τώρα εδάφια... για να σας τρομοκρατήσω!
    ...Και αντί για θαρραλέους - Χριστολόγους, να σας έχω δικούς μου, από κάτω μου (και χεσμένους από το φόβο), ως... Σατανολόγους!

    Ποιο είναι το πιο αγαπημένο μου κομμάτι;

    Είναι ρε σεις, αυτό που εγώ ο ίδιος ο παμπόνηρος το έχω βαφτίσει… 666. Και λέει:

    «…ΚΑΙ ΙΝΑ ΜΗ ΤΙΣ ΔΥΝΗΤΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΙ Ή ΠΩΛΗΣΑΙ ΕΙ ΜΗ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΑΜΑ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ Ή ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ…. ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΥ χξστ» (Αποκ. Κεφ 13 στιχ 17).

    Εμπρός, ...Χε(ξ)στήτε τώρα! Χα, χα, χααααα!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς, χξς΄ λέει και όχι 666.

    Γιατί ο χξς΄ στο δυαδικό σύστημα αρίθμησης, με το οποίον δουλεύει το καταραμένο εργαλείο, που λέγεται κομπιούτερ είναι ο αριθμός:

    1010011010.

    Λοιπόν ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν. Αρχίσατε να ψάχνετε γι' αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

    ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

    Για να ολοκληρώσουμε επιτυχώς μια εξουδετέρωση ΚΑΡΤΑΣ με μικροτσίπ, εκτός από τον κάρτα του εξαποδώ, χρειαζόμαστε την εμπνευσμένη συσκευή αξουδετέρωσης ...μικροτσίπ και άλλων δαιμονικών.
    Η συσκευή αποτελείται:
    1.-- Από ένα αμόνι, ή αντίστοιχης σκληρότητας επίπεδη επιφάνεια.
    2.-- Από ένα σφυρί σιδηρουργού, με λαβή της αρεσκείας σας.
    3.-- Ένα καλέμι με επίπεδη κεφαλή. Για τους πολύ αργόστροφους, προτείνεται καλέμι χωρίς κοπίδι, τουτέστιν με κεφαλή και στις δύο άκρες.
    Ιμάντας δεν χρειάζεται, γιατί ο εγκέφαλός μας δεν καταλαβαίνει από τρικλοποδιές και παίρνει στροφές από μόνος του.
    ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
    1.-- Τοποθετούμε τη "Κάρτα Φυλακισμένου Έλληνα Πολίτη" πάνω στην επίπεδη επιφάνια του αμουνιού, έτσι ώστε το τσιπ να μας κοιτάζει τρομαγμένο στα μάτια.
    2.-- Με το αριστερό χέρι, πιάνουμε το καλέμι ΑΝΑΠΟΔΑ, ώστε να εφαρμόσουμε την επίπεδη κεφαλή του επί του ΤΣΙΠ, γιατί αν βάλουμε τη μύτι θα ξεσκίσουμε το ...δημόσιο έγγραφο και δεν κάνει, απαγορεύεται, ενώ το πούστικο το ΤΣΙΠ, δεν είναι δημόσιο έγγραφο, αλλά ο σατανάς αυτοπροσώπως!!!!
    3.-- Με το δεξί χέρι αρπάζουμε το σφυρί, σημαδεύουμε επισταμένως τη μύτι του καλεμιού και βαράμε μερικές, μέχρι η κεφαλή του καλεμιού να συμπιέσει επαρκώς το ΤΣΙΠ του εξαποδώ και να παγαίνει όπου δει ...αδιάβαστο!!!!
    Για κάθε πρόσθετη πληροφορία, μόνο στο 999.-


    Άντε ρε Μίμη τι με βάζεις και γράφω......

    Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ στις 9:58 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου