Χάρρυ Κλυνν: Είχε το θράσος ο «καθυστερημένος κλεφταράκος» να αποκαλέσει τους Έλληνες «διαφθαρμένους»! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Χάρρυ Κλυνν: Είχε το θράσος ο «καθυστερημένος κλεφταράκος» να αποκαλέσει τους Έλληνες «διαφθαρμένους»!

Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν Ουστ κοπρίτες...! Ο Γ. Παπανδρέου χρηματοδότησε το Ίδρυμα «Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη» (ΚΕΔΕ) της Μαργαρί...


Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν
Ουστ κοπρίτες...!
Ο Γ. Παπανδρέου χρηματοδότησε το Ίδρυμα «Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη» (ΚΕΔΕ) της Μαργαρίτας με 1.249.694 ευρώ
Εξαιρουμένης της κυρίας Παπανδρέου, μητέρας του σημερινού προέδρου του κόμματος, επισημαίνουμε ότι πρόεδρος της ΜΚΟ που επιχορηγήθηκε με περίπου 400.000 ευρώ από τον Γιώργο Παπανδρέου είναι η γενική γραμματέας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Θεοδώρα Κόκλα (συνεργάτης της Θάλειας Δραγώνα), μέλος του ΠΑΣΟΚ.
ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΕΠΙΣΗΣ:
« Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου»,
το οποίο έλαβε ποσό ύψους 250.000 ευρώ. Ιδρυτικό μέλος αυτής της ΜΚΟ είναι ο σημερινός υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης.
«Πολίτες σε Δράση» είναι η οργάνωση στην οποία υπήρξε ιδρυτικό μέλος η βουλευτής Μαρία Δαμανάκη, η οποία έχει λάβει ως χρηματοδότηση 250.000 ευρώ.
«Ένωση Πολιτών Θεσσαλονίκης για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό» με ιδρυτικά μέλη τους κυρίους Γιάννη Μπουτάρη και Σπύρο Βούγια.
«Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης» με ιδρυτικό μέλος τον κ. Μιχάλη Τρεμόπουλο των Οικολόγων Πρασίνων
Πηγή

2 σχόλια

  1. Μεγαλε Χαρρυ πεστα και ξαναπέστα. Εδώ, υπήρχε ΜΚΟ(Μονάδες Καταστροφής και Ολέθρου)που πήγε στην Σερβία τάχα για για την αναδάσωση και φύτευε τσιπάκια για να κατευθύνονται τα αεροπλάνα των ΗΠΑ στους στόχους. Είναι οι λεγόμενοι ελληνόφωνες, όπως ας πούμε οι "ιστορικοι" του ΣΚΑΙ. Όλα τα πατσαβούρια του κερατά έχουν συστήσει και μια ΜΚΟ. Δύσμοιρη Ελλαδίτσα μου όπου κι αν γυρίσω με πληγώνεις κι ας έχω έρθει από πολύ μακριά. Φορμίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας κύριοι και κυρίες,
    Η παρούσα τοποθέτηση δεν είναι κάποιου είδους ‘’spam’’
    Από τις πρώτες μέρες εισαγωγής μου σε αυτό το παιχνίδι (ναι για παιχνίδι επρόκειτο) που θα σας παραθέσω πιο κάτω έχει ξεκινήσει μια επίσημη προπαγάνδα των Σκοπιανών για το πώς θα πρέπει να ονομάζονται.
    Εν τέλει η προπαγάνδα τους ΠΕΡΑΣΕ με αποτέλεσμα να εισχωρήσουν στο παιχνίδι με το όνομα ‘’Δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ’’. Α. ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΟ
    Όπως καταλαβαίνετε αυτό ενόχλησε όλους εμάς και προσπαθούμε να βρούμε κι άλλους ΕΛΛΗΝΕΣ που θα δυναμώσουν τη φωνή μας προς την πλήρη κατάργηση όλου αυτού του σκηνικού.
    Αυτή τη στιγμή που μιλάμε τα Σκοπιά έχουν κηρύξει πόλεμο στην Ελλάδα με στόχο την πλήρη κατάληψη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ .
    Το παράλογο είναι ότι επιδοτούνται από το κράτος τους με αληθινά κρατικά λεφτά, των όποιων η χορήγηση γίνεται από τα πραγματικά υπουργεία των Σκοπιών ως στόχο την επίτευξη της προπαγάνδας.
    Εφημερίδες Σκοπιανές καθημερινά καλούν νέο κόσμο να μπει και να ασκήσει προπαγάνδα.
    Δυστυχώς τα καταφέρνουν με επιτυχία και εμείς κοιμόμαστε.
    Τα κατάφεραν δυστυχώς και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τους ανήκει. Μέσα σε αυτό το παιχνίδι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έχει καταλειφθεί εξολοκλήρου.
    Όλοι οι έλληνες του παιχνιδιού έχουμε ‘’ματώσει’’ οικονομικά μέσα στον καθημερινό πόλεμο με στόχο να αντικρούσουμε την πολεμική τους μηχανή και σας καλώ να μας βοηθήσετε με οποιοδήποτε μέσο.
    Η διεύθυνση είναι η εξής: http://www.erepublik.com/en/referrer/zervakus
    Y.Γ: Κυριοι διαχειριστές σας παρακαλώ μην κόψετε το μήνυμα αυτό, δεν είναι σπαμ, είναι μια έκκληση βοήθειας!
    Υπεράνω όλων η πατρίς

    Διαδωστε αυτούσιο το κείμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου