Τρόμος στην κυβέρνηση από το ενδεχόμενο εξέγερσης των λαθρομεταναστών! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Τρόμος στην κυβέρνηση από το ενδεχόμενο εξέγερσης των λαθρομεταναστών!

«Ύστατη έκκληση» προς τους μετανάστες του Μεγάρου Υπατία να σταματήσουν την απεργία πείνας και να επιτρέψουν τη νοσηλεία τους απευθύνει η κυ...


«Ύστατη έκκληση» προς τους μετανάστες του Μεγάρου Υπατία να σταματήσουν την απεργία πείνας και να επιτρέψουν τη νοσηλεία τους απευθύνει η κυβέρνηση, αποκλείοντας, παράλληλα, το ενδεχόμενο νομιμοποίησής τους, αλλά παράλληλα ανησυχώντας για τα αποτελέσματα που μπορεί να έχει ο θάνατος κάποιου ή κάποιων από αυτούς.
Είναι γεγονός ότι κυβερνητικά στελέχη ανησύχησαν ιδιαίτερα από την χθεσινή εξέλιξη στο λιμάνι της Σούδας. Οι πληροφορίες που υπάρχουν για εξέγερση σε περίπτωση θανάτου ή θανάτων λαθρομεταναστών είναι πολύ συγκεκριμένες και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Έχουν γίνει συγκεκριμένες επαφές με εκπροσώπους τους στην Ελλάδα, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει παράλληλο, μη ανιχνεύσιμο, κέντρο που κατευθύνει την όλη προσπάθεια.
Στις περιοχές του κέντρου που εμφανίζονται μεγάλες συγκεντρώσεις λαθρομεταναστών έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας με περιπολίες αστυνομικών.
Κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών, κάλεσαν χθες τους μετανάστες να μεταβούν όλοι στα νοσοκομεία, διαφυλάσσοντας την υγεία τους, και να δεχθούν την πρόταση της κυβέρνησης, στην οποία «δεν είναι δυνατόν να περιλαμβάνεται η νομιμοποίηση».
Όπως τόνιζαν οι ίδιοι κύκλοι, τα τραγικά γεγονότα της Σούδας, «έρχονται να επιβεβαιώσουν με τον πιο δραματικό τρόπο την επιβεβλημένη και σταθερή θέση της κυβέρνησης ότι είναι επικίνδυνη και αδιέξοδη κάθε συζήτηση για νομιμοποίηση μεταναστών».
Παράλληλα, οι κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών άφησαν αιχμές προς όσους υποστηρίζουν τη συνέχιση της απεργίας, σχολιάζοντας ότι «η ενθάρρυνση της αδιαλλαξίας είναι όχι μόνο ανεύθυνη, αλλά ολέθρια και εγκληματική».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου