Η Ελλάδα πιθανώς στο χάος τους επόμενους 3 με 6 μήνες... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Ελλάδα πιθανώς στο χάος τους επόμενους 3 με 6 μήνες...

Του  Αθανασίου Δρούγου Για να απλώσουμε λίγο τις σκέψεις μου, σχετικά με μια σειρά πιθανών (το επισημαίνω: πιθανών) γεγονότων μ...





Του Αθανασίου Δρούγου
Για να απλώσουμε λίγο τις σκέψεις μου, σχετικά με μια σειρά πιθανών (το επισημαίνω: πιθανών) γεγονότων μέσα στους προσεχείς τρεις με έξι μήνες. 
Υπό μορφή τίτλων σε πρώτη φάση: 
Ενδεχόμενη προληπτική αεροπορική και πυραυλική ενέργεια του Ισραήλ κατά του Ιράν.
 Ενδεχόμενη αεροναυτική ενέργεια των ΗΠΑ κατά του Ιράν. 
Εισβολή της Τουρκίας σε κάποιο βάθος στη Συρία και εμπλοκή του ΝΑΤΟ. 
Με ανακήρυξη του Χαλεπίου ως ελεύθερης πρωτεύουσας, και υιοθέτηση από ΝΑΤΟ-Κατάρ-Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ζώνης εναέριου αποκλεισμού.
Ακόμη:
-Ένταση Άγκυρας-Βαγδάτης γιατί οι Τούρκοι δορυφοροποιούν Κούρδους στα σύνορα Συρίας-Ιράκ.
-Η Αλ Κάιντα πραγματοποιεί μπαράζ τρομοκρατικών ενεργειών τύπου Βεγγάζης.
-Ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων από ΕΕ-Αφρικανική Ένωση σε Σαχάρα, με αμερικανική υποστήριξη, και επίθεση κατά της Αλ-Κάιντα και των σαλαφιστών Τουαρέγκ στο βόρειο Μαλί.
-Ο Μπερλουσκόνι και η κεντροδεξιά αποσύρουν την υποστήριξή τους στην κυβέρνηση Μόντι και η ευρωζώνη φτάνει έναν βήμα πριν το διαλαλούμενο τέλος της.
-Ενίσχυση των αποσχιστικών ρευμάτων σε πολλά κράτη της Ευρώπης, με αφορμή το δημοψήφισμα στη Σκωτία.
Ειδικότερα για την Ελλάδα:
-Καθολική κοινωνική έκρηξη με την κατάσταση εκτός ελέγχου, ειδικά με την υλοποίηση των, απίστευτα προκλητικών, μέτρων.
-Ένταση και στη Θράκη, με αναταραχές απρόβλεπτων προεκτάσεων.
-Λαθρομετανάστες και ακραίοι ισλαμικοί κύκλοι προκαλούν στη χώρα μας χαοτική κατάσταση. Πιθανόν να υπάρξουν θύματα, το κλίμα να δυναμιτιστεί και να βιώσουμε καταστάσεις γαλλικού νότου, επί κυβερνήσεως Σαρκοζί.
-Επειδή θα υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια σε πανίσχυρους κύκλους για την πρωτοφανή σύγκλιση Σαμαρά-Μέρκελ και την προτεκτορατοποίηση της Ελλάδας (από την Γερμανία), οι συγκεκριμένοι κύκλοι προκαλούν αναταραχή και μεγάλο αεροναυτικό επεισόδιο στη νότιο κινεζική θάλασσα, ή μεταξύ Κίνας-Ιαπωνίας για τα νησία Ρίου Κίου.
-Ανατροπή της συγκυβέρνησης των τριών, με την αποχώρηση από ό,τι έχει μείνει από ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και πρόωρες εκλογές τον Φεβρουάριο ή Μάρτιο 2013.
* Διεθνολόγος, στρατιωτικός αναλυτής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου