Λοστοί στα χέρια των λαθρομεταναστών, τα κρεβάτια που πλήρωσε ο ελληνικός λαός! Άμεση απέλαση η μόνη λύση! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Λοστοί στα χέρια των λαθρομεταναστών, τα κρεβάτια που πλήρωσε ο ελληνικός λαός! Άμεση απέλαση η μόνη λύση!

Επιτέλους καταλάβετε το...δεν είναι λύση να κρατάτε τους λαθρομετανάστες σε τέτοιους χώρους!  Τους σπρώχνετε με μαθηματική ακρίβεια ...


  • Επιτέλους καταλάβετε το...δεν είναι λύση να κρατάτε τους λαθρομετανάστες σε τέτοιους χώρους! 
  • Τους σπρώχνετε με μαθηματική ακρίβεια σε βίαιες εξεγέρσεις!
  • Η λύση είναι μια...απέλαση τώρα! Αν δεν το πράξετε σημαίνει ότι θέλετε βίαιες εξεγέρσεις!

Εξέγερση στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών της Κομοτηνής είχαμε σήμερα το πρωί. Είναι το δεύτερο περιστατικό εξέγερσης, μετά από αυτήν στην Κόρινθο.
Οι λαθρομετανάστες άρχισαν να προκαλούν εκτεταμένες φθορές στους κοιτώνες, ξηλώνοντας τα σίδερα από τα κρεβάτια, τις πόρτες και την οροφή, σπάζοντας τζάμια και βάζοντας φωτιά στα στρώματα.
Αμέσως, έσπευσαν αστυνομικοί που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη του χώρου, ενώ στο σημείο έφτασαν και άλλες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Οι λαθρομετανάστες, χρησιμοποιώντας τα σίδερα που ξήλωσαν από τους κοιτώνες, συνεπλάκησαν με τους αστυνομικούς, οι οποίοι και έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να τους απωθήσουν.
Στη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι εξετάστηκαν από τους γιατρούς στο νοσοκομείο της Κομοτηνή.
Η αλήθεια είναι ότι εξεγέρσεις είναι θέμα χρόνου να λάβουν χώρα και στα υπόλοιπα κέντρα. Κατά τα άλλα "αυστηρή" η μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης! Εδώ και καιρό προειδοποιούσαμε για τις συνέπειες της χρήσης τέτοιων χώρων ως κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών.

Αναρωτιόμαστε αν ο κ. Καμίνης συνεχίζει να θέλει κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών και μέσα στο κέντρο της Αθήνας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου