Εθνική Αντίσταση - Χαίρε Μεγάλη Ελλάς - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εθνική Αντίσταση - Χαίρε Μεγάλη Ελλάς

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος Η Ελλάς κατακρεουργείται από νεοταξισμό, δωσίλογους και «αντιστασιακούς».  Μια απόλυτα δεμένη και ε...


Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος


Η Ελλάς κατακρεουργείται από νεοταξισμό, δωσίλογους και «αντιστασιακούς». 

Μια απόλυτα δεμένη και εναρμονισμένη ομάδα στα συμφέροντα της παγκόσμιας διακυβέρνησης και του τοκογλυφικού της μηχανισμού. 

Οι στιγμές που ζούμε είναι ταπεινωτικές σε πρωτοφανές για την ιστορία μας βαθμό όταν διεθνείς ελεγκτές και τραπεζίτες φτάνουν στο βαθμό να μας λένε ότι τα μέτρα της ψεύτικης σωτηρίας από ένα ακόμη πιο ψεύτικο χρέος θα ληφθούν ανεξαρτήτως της δικής μας βουλήσεως.

Είναι η πρώτη φορά που επιδιώκεται η απαξία και το κόντεμα της Ελλάδος με την εξάλειψη εκ των έσω πάσης εθνικής αντιστάσεως, όταν υπάρχουν σήμερα σχολεία που απειλούνται με κλείσιμο μέσα στο χειμώνα ελλείψει θέρμανσης και η φτώχια απειλεί πάνω από 2 εκατομμύρια συμπατριώτες μας. Όταν ολάκερες οικογένειες ζουν με τη σύνταξη των παππούδων, όταν τα ελληνόπουλα εξωθούνται στην αγορά εργασίας και τα σπίτια στοχοποιούνται προς δόξα των τραπεζών, η κλεπτοκρατική προδοσία δεν μπορεί να αποκαλείται δημοκρατία!

Χαίρε μικρή και κάποτε ελεύθερη Ελλάδα, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν! Αυτή είναι η παραδοχή που θέλουν να αποσπάσουν οι σύγχρονοι κατακτητές και τα δουλικά τους από τον δεινοπαθούντα και λιμοκτονούντα σήμερα Έλληνα. Αυτό είναι το όραμα που προωθεί το κατοχικό ψευτορωμέϊκο. Αυτό για το οποίο είχε πει ο Πατροκοσμάς πως θα έρθει να μας γυρέψει να δώσουμε τα πάντα αλλά να μην το πιστέψουμε γιατί θα φύγει σύντομα. Και πως δεν θα προλάβει να φέρει σε πέρας το βρώμικο έργο του. Όμως δεν εννοούσε πως θα συμβεί αυτό με αυτοματοποιημένες διαδικασίες ούτε πως θα φύγει μόνο του. Υπάρχει η οργή. Το δίχως άλλο ναι. Θέλει όμως δίπλα της την εθνική αντίσταση. Αυτές μαζί είναι οι θυγατέρες της ελευθερίας.

Είναι χρήσιμο και επιβεβλημένο να φέρουμε πάλι στη μνήμη μας τις ενέργειες ενός άλλου καθεστώτος και ενός άλλου πολιτικού. Το καθεστώς αυτό ήταν λαϊκό και εθνικιστικό και ο Αρχηγός του ήταν αληθινός Έλληνας και Ηγέτης. Μιλάω φυσικά για το Εθνικοκοινωνικό Καθεστώς της 4ηςΑυγούστου και τον Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά. Οι στιγμές που παρέλαβε ο Μεταξάς την εξουσία της πατρίδος μας ήταν ανάλογες των σημερινών. Όμως η κυβέρνηση είχε εθνικό όραμα και σχέδιο για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα, είχε έντιμους αγωνιστές και πολεμιστές της Φυλής σε όλα τα επίπεδα και προχωρούσε στον ιερό αυτό σκοπό με μπροστάρισσα μια ακόμη αρετή, την επαναστατική ορμή. Όλα τούτα έχουν σήμερα εξοβελίσει οι προσκυνημένοι, προπαγανδίζοντας φόβο και ηττοπάθεια.

Τα δεινά που κομίζουν οι εχθροί μας είναι τα ίδια ακριβώς που είχαν επιβληθεί στο λαό μας ως συνέπεια της στρατιωτικής κατάληψης της πατρίδος μας στον προηγούμενο μεγάλο πόλεμο. Εδώ όμως δεν έχουμε υποστεί προς το παρόν τουλάχιστον κανέναν πόλεμο. Δεν ειπώθηκε κανένα όχι. Δόθηκαν με την βρωμερή πολιτικάντικη βούληση όλα όσα προσέφερε στον ελληνικό λαό ο δήθεν κακός δικτάτορας Μεταξάς και ανοίχτηκε ο εθνικός διάδρομος που εκείνος αρνήθηκε στα ένδοξα και ελληνικά χρόνια.

Ο Ιωάννης Μεταξάς λοιπόν είχε απαγορέψει την παιδική εργασία που τώρα επιστρέφει. Νομοθέτησε το οκτάωρο και την αμοιβή των υπερωριών που τώρα κονιορτοποιούνται και αποσυνδέονται οι παροχές από το ωράριο οδηγώντας σε ατέλειωτες μη αμειβόμενες ώρες εργασίας. Είχε θεσπίσει την επιθεώρηση εργασίας και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας όταν σήμερα οι εργοδότες απολύουν φτηνά και γρήγορα τους εργαζόμενους και οι διαπραγματεύσεις καταργούνται από τη βούληση της τρόικα.

Ο Μεταξάς είχε θεσπίσει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα όταν οι γραικύλοι αποδέχονται και εφαρμόζουν την καταβαράθρωση του κατώτατου μισθού που διατάζουν οι κατακτητές με τις αξίες της αγοράς και τα χαράτσια να καλπάζουν. Δημιούργησε το ΙΚΑ όταν στις παρούσες συνθήκες της φρίκης τα νοσοκομεία υπολειτουργούν, κλείνουν ή συγχωνεύονται και οι καρκινοπαθείς στερούνται το φάρμακο.

Ιδρύθηκε η Εργατική Εστία όταν σήμερα οι αντίστοιχες υποδομές θεωρούνται περιττό έξοδο και τα σπίτια δημεύονται με τις αυτοκτονίες Ελλήνων να σχίζουν στα δύο τις καρδιές. Καθιερώθηκε η καλοκαιρινή άδεια μετά αποδοχών και η εθνική εορτή της πρωτομαγιάς όταν τα επιδόματα καλοκαιριού, Λαμπρής και Χριστουγέννων καταργούνται και την πρωτομαγιά καπηλεύονται οι μαρξιστές συνεργάτες του συστήματος.

Στον καιρό του Εθνικοκοινωνικού Καθεστώτος της 4ης Αυγούστου ιδρύθηκαν κρατικοί παιδικοί σταθμοί όταν στη σημερινή νεοταξική λαίλαπα λιποθυμούν τα ελληνόπουλα στις σχολικές αίθουσες από την πείνα. Η ανεργία μηδενίστηκε με την πλήρη αξιοποίηση της ελληνικής γης, την αύξηση της αγροτικής παραγωγής και τη δημιουργία των πρώτων μεγάλων ελληνικών βιομηχανικών μονάδων. Σήμερα η ανεργία ξεπερνά το 25% στον γενικό πληθυσμό και το 50% στην ελληνική νεολαία.

Τα δάνεια των αγροτών μηδενίστηκαν και οι έρευνες για την εξόρυξη του γεωφυσικού μας πλούτου ενεργοποιήθηκαν. Το δε κράτος απαλλάχθηκε από τον βρόγχο εξωτερικού δανεικού χρέους όταν τα δάνεια πνίγουν σήμερα κόσμο, ο πλούτος οδεύει σε ξεπούλημα και η αγορά εργασίας δίδεται στους ξένους.

Χαίρε Μεγάλη Ελλάς. Έτσι χτίζονται οι Μεγάλες Δυνάμεις. Στηριγμένες στα ελληνικά χέρια, στην ελληνική παραγωγή και την κατάλληλη στιγμή στα ελληνικά όπλα, γράφοντας έπη. Το Έργο του Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά θα συνεχίσουμε και θα φέρουμε σε πέρας ως Έλληνες Εθνικιστές για μια Εθνικοκοινωνική Ελλάδα μονάχα για Έλληνες.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου