Και φέτος, όλοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ, πάμε στο Μπάνσκο! 90.000 Έλληνες, μόνο την περίοδο των εορτών! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Και φέτος, όλοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ, πάμε στο Μπάνσκο! 90.000 Έλληνες, μόνο την περίοδο των εορτών!

Και φέτος, όλοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ, πάμε στο Μπάνσκο! Ξεκίνησαν εδώ και ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι μαζικές κοινοποιήσεις των ...


Και φέτος, όλοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ, πάμε στο Μπάνσκο!

Ξεκίνησαν εδώ και ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι μαζικές κοινοποιήσεις των επίδοξων Ελλήνων εκδρομέων στο γειτονικό Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου ο μέσος ψωνισμένος Έλληνας, επιδιώκει να ζήσει το όνειρο του, κάνοντας χλιδάτες διακοπές και ξοδεύοντας όσα θα έδινε μόνο για βενζίνη για μια διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

90.000 Έλληνες πέρασαν τα σύνορα Βουλγαρίας -Ελλάδας από την έναρξη των διακοπών για τα Χριστούγεννα μέχρι τώρα, φίλες και φίλοι, αποδεικνύοντας πως αν μη τι άλλο, η κρίση δε μας έκανε σοφότερους, αλλά το αντίθετο.

Γιατί άλλωστε να αναγκαστεί ο Έλληνας εργαζόμενος να περιοριστεί σε ένα μικρό δωμάτιο στους ελληνικούς χειμερινούς προορισμούς, όταν ο Βούλγαρος του δίνει δωρεάν spa; Άσε που διακοπές χωρίς spa, δεν είναι διακοπές εάν είσαι καράβλαχος.

Πρώτοι στη λίστα των ηλιθίων, είναι φυσικά το μέλλον της πατρίδας, οι φοιτητές, οι οποίοι ξεκινούν κυριολεκτικά από κάθε γωνιά της Ελλάδας, προκειμένου κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Ακολουθεί, κατακλυσμός από φωτογραφίες στο facebook, κοινοποιήσεις παρουσίας κτλ, καθώς κανείς πλέον δεν περνάει καλά, εάν δεν πειστούν οι διαδικτυακοί του φίλοι ότι περνάει καλά.

Είναι οι ίδιοι φοιτητές, που αργότερα θα επιδιώξουν να απενοχοποιήσουν εαυτούς σχετικά με τη συμμετοχή τους στις κομματικές παρατάξεις, δηλώνοντας πως δεν το έκαναν για το εφέ, τα πάρτι, τις σημειώσεις και την ευνοϊκή μεταχείριση, αλλά γιατί νοιάζονται για το μέλλον τους στην αγορά εργασίας και το μέλλον της χώρας. Της Βουλγαρίας.

Μιλάμε για το άκρον άωτον της ηλιθιότητας. Ψόφος.

Υπάρχουν βέβαια και οι κλασσικοί Ελληνάρες, που λένε: “Σιγά μην πάω στην Αράχοβα, το Πήλιο και τον Άγιο Αθανάσιο να δώσω μια περιουσία. Στο Μπάνσκο με τα μισά λεφτά και μένω σε σουίτα με τζακούζι. Ας μειώσουν τις τιμές εδώ πρώτα και βλέπουμε”. Αν πηγαίνει η μισή Ελλάδα στο Μπάνσκο ρε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ, πως περιμένεις να μειωθούν οι τιμές στο εσωτερικό;

Επαναλαμβάνω: 90.000 Έλληνες πέρασαν τα σύνορα Βουλγαρίας -Ελλάδας από την έναρξη των διακοπών για τα Χριστούγεννα

Να φανταστώ ότι όλοι όσοι συμπεριλαμβάνεστε στους 90.000 ηλίθιους, τάσσεστε υπέρ της μετακίνησης της Ελληνικής Βιομηχανίας στα Σκόπια και τη Βουλγαρία, της μετακίνησης των ελληνικών καταθέσεων σε τράπεζες της Ελβετίας, είστε υπέρ των off shore εταιριών κτλ έτσι; Α όχι ε; Δεν είναι το ίδιο. Η μακακία σου περιορίζεται στις χειμερινές διακοπές στο Μπάνσκο. ΟΚ!

(ΥΓ: Ασφαλώς είναι και θέμα κράτους. Η Βουλγαρία καλώς πράττει. Ανοικοδόμησε μια τεράστια έκταση που παράγει τεράστια χρηματικά κέρδη από το χειμερινό τουρισμό. Στην Ελλάδα δεν υπήρξε και δεν υπάρχει κανένα τουριστικό πλάνο και την ίδια στιγμή που όλες οι χώρες της Ευρώπης κάνουν μειώσεις στον ΦΠΑ των τουριστικών επιχειρήσεων, στην Ελλάδα εκτοξεύονται)

1 σχόλιο

  1. Σε τετοια ζωα μονο χουντα αλα Μποκασα αξιζει - ΥΓ ειναι αυτος που εβγαζε παιδια απο την καταψυξη και τα ετρωγε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου