Select Menu

Slider

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

My Place

ΚΟΣΜΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

» » » » » » » » » Ο Ελληνικός εθνικοκοινωνισμός και η ανθελληνική αριστερά
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  • Οι νεοταξικοί εισβολείς των τόκων έχουν εισπράξει όλα όσα επιθυμούν από τους κυβερνητικούς γραικύλους. 
  • Οι γειτονικές μας λόγχες τούς παρέχουν πρόσθετο κλοιό. 
  • Πολιτική διοίκηση, εθνική κυριαρχία και λαϊκός εκβιασμός είναι τα αντίδωρα της καθεστωτικής εξουσίας. 

Όμως ο Έλλην δεν υποτάσσεται και αντιστέκεται. Ο Ελληνικός Εθνικισμός κερδίζει έδαφος στην καρδιά του λαού και την εξουσία της Ελλάδος. Και τότε ακριβώς ενεργοποιείται η αριστερή ρεζέρβα του κατοχικού καθεστώτος.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός στέκεται με σθένος στο πλευρό του χειμαζόμενου Έλληνα. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αγωνίζεται για την απελευθέρωση του λαού μας από τους τοκογλύφους και τους βαρβάρους του σιωνιστικού νεοταξισμού εντός και εκτός συνόρων. Κάθε κάθοδος στις γειτονιές και κάθε κίνηση ανακούφισης του ανθρώπινου πόνου, κάθε ενημερωτική δράση που σημειώνεται από τους Έλληνες Εθνικιστές τρομοκρατεί τους πραιτοριανούς της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας.

Και έτσι μπαίνει σε λειτουργία ένα πανούργο σχέδιο που αποδεικνύει στην πράξη την απόλυτη ανάγκη αλληλοστήριξης που έχουν η δεξιά και η αριστερά μεταξύ τους προκειμένου να σταθούν όρθιες αυτές και το κοινό τους ψευτορωμέϊκο. Το κράτος διοικεί και το παρακράτος εφαρμόζει στην πράξη τις κοινές νεοταξικές εντολές.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε, από την στιγμή που καταρρέουν οι φιλελεύθεροι και οι σοσιαλιστές υπό το βάρος των ανομιών και του ξεπουλήματος της πατρίδος, να στρέψει η Αριστερά τα βέλη της με ολομέτωπη επίθεση προς την κυβερνητική τρόικα. Αυτή η εικόνα έχει ήδη βέβαια ανατραπεί από την συμμετοχή της Δημοκρατικής Αριστεράς στον κυβερνητικό θίασο με την πλήρη στήριξη διά κυβερνητικών θέσεων και ψήφων στις λαϊκές αφαιμάξεις και την κατάλυση της εθνικής μας ανεξαρτησίας.

Ωστόσο η διεθνιστική Αριστερά υπακούοντας στην πραγματική της αποστολή που είναι από τής ιδρύσεως της η κατάλυση του εθνικού και λαϊκού κράτους, ανεξαρτήτως των κομματικών της σχημάτων, πετάει για μια ακόμη φορά τη μάσκα του δήθεν λαϊκού προστάτη και επιτίθεται στο Εθνικιστικό Κίνημα, εντοπίζοντας σ’ αυτό το υποτιθέμενο πρόβλημα της Ελλάδος. Ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και οι αναρχοκομμουνιστές βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία προκειμένου να δημιουργήσουν ανάχωμα στην προσέγγιση του ελληνικού λαού με τον ελληνικό εθνικισμό.

Βάζουν εμφανώς πλάτες προκειμένου να στηριχθεί το ετοιμόρροπο καθεστώς και μάλιστα δίχως καν να το κρύβουν ή να κρατούν τα προσχήματα όπως παλιά. Αυτό το πράττανε μονάχα όταν το πολιτικό σύστημα του ντόπιου νεοταξισμού ήταν στις δόξες του προκειμένου να διαχωρίσουν τους Έλληνες σε πολιτικά στρατόπεδα τεχνητών διαφοροποιήσεων. Σκοπός τους ήταν να εξυπηρετηθεί η διάσπαση του λαού με την προσμονή εντός συστήματος μιας υποτιθέμενης εναλλακτικής πολιτικής επιλογής. Τώρα όμως το διεθνιστικό τους όνειρο με την πολυπολιτισμικότητα, τα ανοικτά σύνορα, την εθνική μας συρρίκνωση και την αριστερή διακυβέρνηση φαντάζει πιο ορατό από ποτέ.

Το αντιεθνικιστικό μένος της ανθελληνικής Αριστεράς έρχεται στο προσκήνιο σε όλο το αισχρό του μεγαλείο. Η εχθρότητα βέβαια που διαθέτει έναντι του Εθνικισμού περιορίζεται εντός των συνόρων αφού η υποστήριξη που παρέχει η ελληνόφωνη Αριστερά, τέκνο μαζί με όλο το καθεστώς του «περιούσιου» νεοταξισμού, στους εθνικισμούς των προσωρινών μας γειτόνων και στις διεκδικήσεις τους σε βάρος της εδαφικής μας ακεραιότητας προσφέρεται απλόχερα. Γι’ αυτήν δεν υπάρχει Βόρειος Ήπειρος αλλά «νότια Αλβανία». Δεν υπάρχει τάχα ελληνική μουσουλμανική μειονότητα αλλά «τουρκική» μειονότητα σε Θράκη και Δωδεκάνησα. Θέσεις που εξυπηρετούν την Αλβανία και την Τουρκία και οι οποίες υιοθετούνται από τα κοινά τους αφεντικά, τον διεθνιστικό νεοταξισμό.

Στην κοινωνία η υποστήριξη της Αριστεράς στο πλευρό των υποψήφιων νέων «Ελλήνων», των λαθρομεταναστών είναι λυσσώδης. Τόσο λυσσώδης ώστε να αντιταχθούν στην αντισυνταγματικότητα του λαθρονομοσχεδίου που γνωμοδότησε το Συμβούλιο της Επικρατείας. Τα ρατσιστικά εγκλήματα των λαθροεισβολέων και οι δολοφονίες Ελλήνων δεν απασχολούν την Αριστερά. Τους απασχολεί η ανακάλυψη των ψεύτικων ρατσιστικών επιθέσεων των Ελλήνων Εθνικιστών. Η Αριστερά συμπτύσσεται με τους λαθρομετανάστες σε θέσεις μάχης ενάντια στον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό «ξεχνώντας» τα αρπακτικά μέτρα των τοκογλύφων, μιλώντας για αναδιαπραγμάτευση και όραμα σωτηρίας μέσα από τις ίδιες ανθελληνικές επιλογές.

Είχε απόλυτο δίκιο ο Στρατής Μυριβήλης πως δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές και πως όταν κάποιος γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας. Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό ο Έλληνας δεν γίνεται με παράνομους «νόμους» για να βρεθούν αριστεροί ψήφοι και φτηνά καπιταλιστικά εργατικά χέρια, αλλά γεννιέται. Ο Ελληνισμός βρίσκεται μέσα στο Αίμα και την Συνείδηση. Είναι η φωνή της Φυλής, ο εργάτης της ελληνικής γης και ο πολεμιστής της Μεγάλης Ελλάδος.

Η Ελλάς δεν έχει στο έδαφός της καμία απολύτως μειονότητα παρά μονάχα όσους προσκυνούν παγκοσμιοποίηση και αφελληνισμό. Και αυτοί θα σταλούν σε άλλες πολιτείες αφού δεν τους αρέσει η Ελλάς των Ελλήνων. Η πολιτική διοίκηση ανήκει μονάχα στους Έλληνες και το μόνο χρέος που έχουμε είναι να λειτουργήσουμε την παραγωγή μας και να αξιοποιήσουμε το γεωφυσικό μας πλούτο.

Λαθρομετανάστες και τοκογλύφοι θα σταλούν στα σπίτια τους. Η εργασία θα αποδοθεί μονάχα στην Εθνική Εργατική Τάξη. Και η Ελλάδα θα μεγαλώσει με νέες συμμαχίες και επιστροφή των εθνικών μας εδαφών. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός δεν ανακόπτεται. Νικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε...

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου