Μάλλον τους ενοχλούμε και μας καταργούν…! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μάλλον τους ενοχλούμε και μας καταργούν…!

Γράφει ο ..(( Λ )).. Λάβαμε πολλά emails τις τελευταίες 2 ημέρες, για ακόμα μια φορα, από αναγνώστες αλλά και φίλους bloggers για...


Γράφει ο ..(( Λ ))..


Λάβαμε πολλά emails τις τελευταίες 2 ημέρες, για ακόμα μια φορα, από αναγνώστες αλλά και φίλους bloggers για το γεγονός ότι και ΠΑΛΙ το ιστολόγιο μας φαινόταν να έχει καταργηθεί. Είναι πλέον κάτι που πρέπει να συνηθίσουμε.


Η έντεχνη «κατάργηση» ιστολογίων δεν αποτελεί μόνο μια διαδικασία τεχνικών αλλαγών που αναγκαστικά θέτουν εκτός λειτουργίας τα blogs. Όταν αυτό το φαινόμενο επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλέον είναι φανερό ότι ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ.


Όταν μάλιστα το ιστολόγιο πέφτει ξαφνικά μόλις αποστέλλουμε κείμενα σαν αυτό   Ποιοι ήταν οι άλλοι σκοπευτές στο Sandy Hook; είναι ολοφάνερο πως με κάποιον τρόπο θα έρπεπε να μειωθεί η μετάδοση…! Και δεν έγινε μία φορά…αλλά δύο φορές για το ίδιο κείμενο..τυχαία. Στο κείμενο αυτό, που πρέπει να διαβάσετε όλοι γίνεται λόγος για ελεύθερους σκοπευτές στο Sandy Hook…!


Από εδώ και στο εξής να γνωρίζετε όλοι πως όταν το ιστολόγιο μας «καταργείται» θα είναι επειδή λίγο πριν θα έχει μεταδώσει κάποια είδηση προς το ελληνικό κοινό που «ενοχλεί».  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου