Στα χέρια του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη βρίσκεται από χθες βράδυ η λίστα Λαγκάρντ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Στα χέρια του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη βρίσκεται από χθες βράδυ η λίστα Λαγκάρντ

Ο Πεπόνης αρχίζει τη διασταύρωση των ονομάτων Στα χέρια του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη βρίσκεται το ακριβές αντίγραφο τη...


Ο Πεπόνης αρχίζει τη διασταύρωση των ονομάτων

Στα χέρια του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη βρίσκεται το ακριβές αντίγραφο της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ την οποία παραχώρησε στην Ελλάδα το Γαλλικό υπουργείο Οικονομικών μετά από αίτημα που είχε διατυπώσει ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, υλοποιώντας σχετική εντολή της Βουλής.

Το υπουργείο Οικονομικών απέστειλε τρεις υπαλλήλους του στο Παρίσι για να την παραλάβουν για λογαριασμό της Διεύθυνσης Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και διαβιβάστηκε αμέσως στο γραφείο του Εισαγγελέα.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί μια σημαντική εξέλιξη καθώς η πρώτη δουλειά του Εισαγγελέα θα είναι η αντιπαραβολή της λίστας αυτής με εκείνην την οποία είχε παραδώσει στην κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ενέργεια που όπως είναι γνωστό είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Αν διαπιστωθεί ότι η λίστα που στην πρώτη της αποστολή, επί υπουργίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου δεν έχει καμία διαφορά, τότε θα συνεχιστούν οι διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει τόσο στη Δικαιοσύνη, όσο και στη Βουλή των Ελλήνων.

Σε αντίθετη περίπτωση είναι προφανές ότι θα προκληθεί πολιτικός σάλος με απρόβλεπτες συνέπειες, ο οποίος φυσικά θα έχει άμεση συνάρτηση με το πόσοι και ποιοι δεν υπήρχαν σε αυτή τη λίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου