Η Ελλάς θα υπερισχύσει του δολερού σιωνιστικού νεοταξισμού - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Ελλάς θα υπερισχύσει του δολερού σιωνιστικού νεοταξισμού

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Οι προσκομίζοντες τη θλίψη στο λαό και την υποταγή στην πατρίδα πολιτικοί υπηρέτες του νεοταξισμού έχο...


Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Οι προσκομίζοντες τη θλίψη στο λαό και την υποταγή στην πατρίδα πολιτικοί υπηρέτες του νεοταξισμού έχουν παραφρονήσει. 

Νομίζουν πως με τις αστήρικτες εμμονές τους στην παράταση της οικονομικής κατοχής θα βρουν ανόητους να τους πιστέψουν πλην των ελαχίστων πλέον κομματικών τους οπαδών. Και με τις φοβέρες για την περιστολή της νομιμότατης δράσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος προσπαθούν να κουρέψουν κατά μια προσφιλή τους έκφραση τα ποσοστά των Ελλήνων που παρατάσσονται στις γραμμές του Έθνους και της Πατρίδας ενάντια σε τοκογλύφους και διεθνισμό. Αφού σου λένε δεν πάνε οι Έλληνες με το μέρος μας, τουλάχιστον να μην οδεύσουν στον Εθνικοκοινωνισμό ώστε να παραμείνουν άφωνοι ραγιάδες στη δούλεψη του Συστήματος.

Και τι πρεσβεύει το Σύστημα αυτό; Πρεσβεύει το θάνατο της Ελληνικής Φυλής σε όλα τα επίπεδα. Οικονομικό, κοινωνικό, εθνικό και πνευματικό. Οι πολιτικές θεραπαινίδες του διεθνιστικού νεοταξισμού, κανονικές ορντινάντζες στα παγκοσμιοποιητικά θελήματα και λούστροι σκυμμένοι στα τέσσερα στις προσταγές της παγκόσμιας διακυβέρνησης, θέλουν να ξεχάσουν οι Έλληνες ποιοι είναι στην πραγματικότητα. Να σβήσουν κυριολεκτικά την ιστορική και βιολογική πραγματικότητα του Ελληνικού Αίματος και της Ελληνικής Φυλής. Να βγάλουν από τη μνήμη τους πως το κράτος υπάρχει και δικαιούται να ζει όσο εξυπηρετεί το συμφέρον και τα δίκαια του λαού που το δημιούργησε.

Αν συμβεί ποτέ να κοπεί ο ομφάλιος λώρος του Ελληνισμού από την εθνική του ταυτότητα και τη φυλετική του μήτρα, τότε τα σιδερένια δεσμά της δουλείας που του έχουν επιβάλλει θα μείνουν στη θέση τους για πάντα. Αν στραφούμε όμως στα νάματα και τις παραδόσεις μας, θα αντιληφθούμε πως η έννοια ραγιάς παρουσιάστηκε όταν οι Έλληνες παραχώρησαν έδαφος και σκήπτρα πολιτικής εξουσίας στους φορείς των ανοιχτών συνόρων και του υποτιθέμενου κοσμοπολιτισμού.

Το κακό συνέβη όταν κάναμε φίλο τον ανθελληνισμό και επιλέξαμε την εξομοίωση με κάθε λογής βάρβαρο. Και ακόμη όταν εμπιστευτήκαμε εκείνους τους ελληνόφωνους λαοπλάνους που μας είπανε να γίνουμε τάχα πολιτισμένοι και να διοικηθούμε από ένα νέο, δήθεν ειρηνόφιλο σύστημα που φέρανε όλοι τούτοι οι φραγκεμένοι με τη στήριξη ξένων δυνάμεων πιότερο «δυνατών» από τον Ελληνισμό μας.

Ήδη επιτρέψαμε στους γραικύλους πολιτικάντηδες να αποξενώσουν τους Έλληνες από την Ελλάδα όταν τους αφήσαμε να δώσουν παραμονές, ιθαγένειες και ψεύτικους ανθρωπισμούς σε λαθροεποίκους αφού δώσαμε κοινοβουλευτικά έδρανα σε αγορητές και ντελάληδες μιας ξένης επιβίωσης. Δώσαμε χώρο στους «δημοκράτες» υβριστές που είπαν τύραννο τον στρατό μας και ακαμάτη τον λαό.

Επιτρέψαμε την θανατερή αποξένωση όταν αποφασίσαμε να κυβερνηθούμε από ξένο πολιτισμό και καθεστώς που μας έθεσε ως όρο επιβίωσης την εγκατάλειψη της κοινωνικής αλληλεγγύης και της εθνοφυλετική μας ομοιογένειας προκειμένου να υπαχθούμε σε μια «προοδευτική» κοινωνία εθνών. Ύστερα ανοίξαμε την πόρτα στην ατομική ευδαιμονία αφού κλείσαμε τις καρδιές μας.

Άλωσαν την παιδεία. Σβήσανε τους Έλληνες Ήρωες και το αληθινό νόημα των εθνικοαπελευθερωτικών μας αγώνων, αλλά εμείς δεν μιλήσαμε. Μας ζητούν χώμα ελληνικό να δώσουμε αλλά εμείς αρνούμαστε να φωνάξουμε πως μόνη η Ελλάς δικαιούται και υποχρεούται να πάρει πίσω τις αληθινά σκλαβωμένες πατρίδες της. Μας φέρανε πίσω το Ισλάμ με τη λαθρομετανάστευση και τον δυτικό ψευτοσύμμαχο με την τοκογλυφία. Για να απαντήσουμε επιτέλους με Θεό και Ελλάδα!

Αυτό που οφείλουμε να πράξουμε είναι να πάρουμε τα σκήπτρα στον τόπο μας! Να αισθανθούμε βαθιά μέσα μας τη φωνή του Ελληνισμού μας. Να φερθούμε ως κυρίαρχοι της υπάρξεως μας και μύστες της Φυλής μας. Δεν μπορεί κανείς να είναι κοσμοπολίτης χωρίς να έχει δική του εθνική ταυτότητα, θρησκευτική πίστη, αυτογνωσία και προορισμό.

Ο Έλληνας είναι Ηγεμόνας και αιμοδότης των πολιτισμών που βλέπουμε γύρω μας. Αλλά για να το πράξει αυτό, πρώτα γνώρισε τον εαυτό του. Έχτισε το σπιτικό του, την αποκαλούμενη ελληνική πατρίδα. Δάμασε τη φύση. Γνώρισε το Θεό. Έμαθε το σεβασμό και σμίλευσε από κοινού σώμα και πνεύμα. Έφτιαξε σχολεία, γυμναστήρια, σωστές ελληνικές οικογένειες και στρατό να φυλάει όλα τα αγαθά, υλικά και άυλα. Και ύστερα άπλωσε γνώση, πολιτισμό και κτήσεις για να βρει ζωτικό ελληνικό χώρο για τον αυξανόμενο Ελληνισμό και για να δώσει ελληνικό φως στους λαούς που το αποζητούσαν.

Έλληνες ηγεμόνες και πάλι θε να γενούμε. Να διοικούμε τους βάρβαρους κι όχι να εκβαρβαριστούμε. Να αισθανθούμε πως οι δυνατοί λαοί είναι εκείνοι που έχουν καρδιά αλύγιστη και θέληση ατσάλινη. Να φέρουμε στην ελληνική κοινωνία τις αξίες που εμείς δημιουργήσαμε. Την θυσία, τον ηρωισμό, την ηθική, την αρετή, την δίψα για ελληνική ισχύ και εξουσία. Να αναστήσουμε μέσα μας τον Αχιλλέα, τον Λεωνίδα, τον Αλέξανδρο, τους σοφούς της φυλής μας, τους Ήρωες του Εικοσιένα, τον Μεταξά.

Ας φανούμε χρήσιμοι «εγωιστές» ξεπερνώντας τους. Να κάνουμε δικά μας έργα. Να χτίσουμε δική μας Ελλάδα. Να γίνουμε το δόρυ της πατρίδος και το άλας της οικουμένης. Αρκεί μονάχα να αφήσουμε την θανατερή ακινησία. Να επαναστατήσουμε στο μετερίζι του Λαϊκού Εθνικισμού. Να τσακίσουμε τώρα το καθεστώς της προδοσίας. Τότε το ωραιότερο όνειρο του κόσμου, η Μεγάλη Εθνικοκοινωνική Ελλάς θα υπερισχύσει του δολερού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου