Για απόπειρα πραξικοπήματος εγκαλεί ο Γκρούεφσκι τον Τσερβένκοφσκι - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Για απόπειρα πραξικοπήματος εγκαλεί ο Γκρούεφσκι τον Τσερβένκοφσκι

Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο στη γειτονική χώρα Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, το βράδυ...


Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο στη γειτονική χώρα

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, το βράδυ της Δευτέρας, κατηγόρησε τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, για απόπειρα πραξικοπήματος κατά της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης της χώρας.

Ο κ. Γκρούεφσκι σημείωσε ότι η προσπάθεια του κ. Τσερβένκοφσκι να προκαλέσει, σήμερα, αναταραχή στη χώρα, απέτυχε παταγωδώς και εμποδίστηκε από τους ίδιους τους πολίτες της χώρας, που βγήκαν στους δρόμους για να αποδοκιμάσουν τον αρχηγό της αντιπολίτευσης.

«Πολιτικοί από την εποχή του Καντάφι δεν έχουν καμία τύχη και έφθασε η ώρα να περάσουν στην ιστορία» είπε ακόμη ο Νίκολα Γκρούεφσκι, αναφερόμενος στον Μπράνκο Τσερβένκοφσκι.

Όσο για τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα εντός και εκτός της Βουλής, ο κ. Γκρούεφσκι συνεχάρη την αστυνομία και την ασφάλεια της Βουλής που τήρησαν την τάξη και απέτρεψαν το ενδεχόμενο να λάβουν αυτά ευρύτερες διαστάσεις.

Ακόμη, ο κ. Γκρούεφσκι εξέφρασε τη λύπη του για το ατυχές, όπως το χαρακτήρισε, γεγονός απομάκρυνσης των δημοσιογράφων από τα δημοσιογραφικά θεωρεία της Βουλής, κατά τη χθεσινή συζήτηση για την έγκριση του προϋπολογισμού της χώρας.

Από "Πρώτο Θέμα"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου