Το καθεστώς των δωσίλογων επιχειρεί να σπείρει παντού περιορισμούς...Εμπρός Φάλαγγα Ελλήνων! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το καθεστώς των δωσίλογων επιχειρεί να σπείρει παντού περιορισμούς...Εμπρός Φάλαγγα Ελλήνων!

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Το καθεστώς των δωσίλογων επιχειρεί να σπείρει παντού περιορισμούς.  Έχει μετατρέψει ολάκερη τη χ...


Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  • Το καθεστώς των δωσίλογων επιχειρεί να σπείρει παντού περιορισμούς. 
  • Έχει μετατρέψει ολάκερη τη χώρα σε μια μεγάλη φυλακή συνειδήσεων με την επιστράτευση μηχανισμών ελέγχου της σκέψεως και της ελεύθερης βουλήσεως. 

Προσπαθούν να τιθασεύσουν τον έμφυτο πατριωτισμό των Ελλήνων για να ανακόψουν την επέλαση του Εθνικιστικού Κινήματος στην εξουσία της πατρίδος μας. Πράμα που σημαίνει πως επιζητούν να ματαιώσουν την απελευθέρωση της Ελλάδος από τα δεσμά της καθεστωτικής νεοταξικής δουλείας!

Μα τι αχρείοι που είναι οι ανθέλληνες πραιτοριανοί του σιωνιστικού νεοταξισμού. Δεν σας φτάνει το χυμένο ελληνικό αίμα από τις αυτοκτονίες και τις δολοφονικές πράξεις των αγαπημένων σας λαθρομεταναστών; Δεν σας φτάνει η στυγνή επιβολή φόρων για να ξεπλύνετε τα δικά σας στημένα χρέη προς τα αφεντικά σας, φορτώνοντας αυτά στην πλάτη έθνους και λαού; Νούμερα στημένα επάνω σε ένα χαρτί στο οποίο θέλετε να τυλίξετε την προίκα της Φυλής μας για να την παραδώσετε στους εντολείς της ανήθικης παγκόσμιας διακυβέρνησης. Όχι βέβαια, δεν σας φτάνει αφού ξέρετε ότι ο Έλληνας γεννήθηκε για να υποτάσσει τυράννους κι όχι για να διοικείται υπό αυτών.

Φέρνουν λοιπόν οι κυβερνητικοί και «αντιπολιτευτικοί» επιστάτες της ξενοκρατίας μέσα στην πατρίδα των Αγίων και των Ηρώων το χειρότερο δηλητήριο που υπάρχει στη διάθεσή τους για να κάμψουν το ηθικό του λαού και της νεολαίας. Φέρνουν εκπροσώπους των δυναστών μας και επίδοξων κατακτητών και πάλι ελληνικής γης να γιορτάσουν τις ανθελληνικές επετείους τους στο αιματοπότιστο για τη λευτεριά χώμα ελληνικό.

Παράλληλα επιδιώκουν να μετατρέψουν τα σχολεία μας σε γιάφκες ανθελληνισμού με το άπλωμα της ψευτοδημοκρατικής τους σύφιλης και την διενέργεια βρωμερής προπαγάνδας σε βάρος του εθνικισμού. Επιδιώκουν οι υπεύθυνοι μιας λοβοτομημένης πνευματικής ψευτοδιανόησης, αυτή που έχει κάνει γιορτή «εθνική» το παραμύθι του πολυτεχνείου, να αποτραβήξουν τα παιδιά μας από τα καθάρια νάματα της εθνικής και φυλετικής τους προέλευσης. Ματαίως φυσικά!

Είδαμε λοιπόν από την μια πλευρά τους Αλβανούς που εισχώρησαν στα εδάφη μας ως λαθρομετανάστες και λαθρέποικοι να γιορτάζουν στην Αθήνα και σε διάφορες άλλες πόλεις τα εκατό χρόνια από την εθνική τους ανεξαρτησία! Να γιορτάζουν δηλαδή μπροστά στα μάτια μας με απολύτως προκλητικό τρόπο την σκλαβιά της Βορείου Ηπείρου Μας τη στιγμή που ζητάνε να μας πάρουν την Θεσπρωτία και μερτικό από τους υδρογονάνθρακες του Ιονίου.

Και την ίδια στιγμή το υπουργείο υπνοπαιδείας και αφελληνισμού μαζί με κάποιους καθηγητάδες και δασκάλους του διεθνισμού και της πολυπολιτισμικότητας στήνουν παρατηρητήρια και επιστολές για να απομακρύνουν λένε τη Χρυσή Αυγή από τα ελληνόπουλα. Πολεμούν τους Εθνικιστές γιατί δίδουν αγάπη και τροφή στον χειμαζόμενο λαό μας. Μιλούν για ρατσισμό και ξενοφοβία αυτοί που κονταίνουν με τους τοκογλύφους φίλους τους την Ελλάδα όταν οι λαθρομετανάστες βιάζουν και σκοτώνουν.

Τα συνθήματα των αναρχοκομμουνιστών που γράφουν μέσα σε δημοτικά σχολεία περί αντιφασισμού, περί αντιφασιστικής αλήτικης ζωής και πως οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα δεν σας πειράζουν κύριοι του κατοχικού καθεστώτος, γιατί οι «αντεξουσιαστές» είναι δικοί σας άνθρωποι και του Συστήματος, εντός και εκτός συνόρων.

Το ότι έχετε τσακίσει μαζί με την τσέπη και την ψυχολογία του λαού μας σαφώς δεν σας πειράζει. Γιατί αυτό επιτάσσει το δικό σας σχέδιο ανασχέσεως της εθνικής μας αντιστάσεως. Το ότι δυσκολευόμαστε να μεταβούμε σε μια απλή κοινωνική εκδήλωση γιατί το χέρι τρυπά τις τσέπες μας είτε εργαζόμαστε είτε όχι επίσης δεν σας πειράζει, γιατί αποτελεί στοιχείο της απομονώσεως των Ελλήνων. Το ότι θα γκρεμίσουμε τα τείχη του ψευτοκράτους σας και εσάς μαζί κάτω από τα ερείπια αυτού, πόσο πολύ θα σας πειράξει ψευτοπαλικαράδες;;;

Τέλος τα παραμύθια, τα ψέματα και οι αιμορραγίες του Ελληνισμού μας προδότες. Τέλος η ψώρα του διεθνισμού και οι θρασύτητες των βαρβάρων που παίρνουν ανύπαρκτο μπόι από τις οπισθοχωρήσεις των γραικύλων. Δεν μας τρομάζει ο σιωνιστικός νεοταξισμός. Οι βρεγμένοι δεν το φοβούνται το νερό.

Οι Ελληνικές και οι Εθνικιστικές Σημαίες ανεμίζουν ψηλά στον ορίζοντα. Στην πρώτη γραμμή του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα. Εμπρός βαδίζουν οι Έλληνες Εθνικιστές που εφορμούν με πάθος σε μια λυτρωτική έξοδο στο πλευρό των Ελλήνων. Έλληνες που κινούν σε κάθε γωνιά της πατρίδος, σαλπίζοντας το μήνυμα του ερχομού της ελληνικής αναγεννήσεως. Ελληνική αναγέννηση που θα φέρει η άνοδος του Εθνικοκοινωνισμού στην εξουσία της πατρίδος.

Εμπρός Φάλαγγα Ελλήνων και ανθέ της πανώριας Φυλής μας! Τα δάκρυα στέρεψαν. Οι ξεχασμένες δάφνες τώρα πρέπει να ντυθούν και πάλι το ζωηρό το χρώμα της ελληνικής φύσης. Τα σκουριασμένα καθεστώτα πέφτουν μονάχα με επανάσταση εθνική και λαϊκή. Το θηρίο όταν πληγωθεί γρυλίζει άσχημα έως ότου το αποτελειώσεις.

Η καταπίεση που έχει πλακώσει τις ψυχές και τις υπάρξεις μας ας γίνει οργή ασυγκράτητη δίχως λύπηση και οίκτο. Η οργή τώρα γίνεται η οδός της λυτρώσεως. Και η λύτρωση φέρνει με χέρια ελληνικά, λαϊκά και εθνικιστικά την πιο χρυσή αυγή του ελληνισμού. Κι ύστερα εσείς άπιστοι «γείτονες» και εσείς γυρολόγοι εμποράκοι θα βρείτε τον δίκαιο χαμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου