Να γιατί οι Ισραηλινοί έχουν τους καλύτερους Καταδρομείς ...Γιατί έχουν και Αρχηγούς ! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Να γιατί οι Ισραηλινοί έχουν τους καλύτερους Καταδρομείς ...Γιατί έχουν και Αρχηγούς !

Ένας καταδρομέας  που τραυματίστηκε Κυριακή κατά τη διάρκεια μιας άσκησης  ρουτίνας της Ταξιαρχίας Αλεξιπτωτιστών  στην κοιλάδα του Ιορ...


Ένας καταδρομέας  που τραυματίστηκε Κυριακή κατά τη διάρκεια μιας άσκησης  ρουτίνας της Ταξιαρχίας Αλεξιπτωτιστών  στην κοιλάδα του Ιορδάνη διακομίστηκε  αεροπορικώς στο νοσοκομείο με το Ελικόπτερο του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων !

Ο Αρχηγός του Επιτελείου Αντιστράτηγος  Benny Gantz επέβλεπε την άσκηση, η οποία περιελάμβανε προσομοιώσεις πολέμου αστικές και ζωντανές ασκήσεις φωτιά.

Κατά τη διάρκεια μιας από τις προσομοιώσεις, ένα από τα στρατιώτης υπέστη ελαφρά τραύματα, τα οποία πιστεύεται ότι έχουν προκληθεί από θραύσματα αναπήδησης.

Gantz, ο οποίος είχε απογειωθεί απο   τη βάση περίπου 15 λεπτά πριν από το περιστατικό, άκουσε απο τον ασύρματο ότι υπήρχε ένας στρατιώτης που χρήζουν βοήθειας στο έδαφος και αμέσως διέταξε ελικόπτερο του να γυρίσει και να παρέχουν ιατρική βοήθεια . 

Ο τραυματισμένος στρατιώτης υποβλήθηκε σε βοήθεια   επί τόπου από παραϊατρικό  πρωσοπικό ταξιαρχία του και στη συνέχεια αεροπορικώς με ελικόπτερο Gantz να Hadassah Ein Kerem Hospital στην Ιερουσαλήμ.

Ο Καταδρομέας  είχε ενημερώσει την οικογένειά του για το περιστατικό  καθ 'οδόν προς το νοσοκομείο, για να τους αποτρέψει από το να ανησυχούν. Μετά τον τραυματισμό  Gantz ανέστειλε την άσκηση και διέταξε την ταξιαρχία για να ερευνήσει το περιστατικό. Η Ασκηση  έχει οριστεί να ανανεωθεί τη διάρκεια της νύχτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου