Η Ε.Ε. θέλει να μας αντικαταστήσει με...μετανάστες! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Ε.Ε. θέλει να μας αντικαταστήσει με...μετανάστες!

Να πούμε για ακόμα μια φορά ότι τα σχέδια της Νέας Τάξης τρέχουν πολύ γρήγορα…; Από το πρωί, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κάποιες πλη...


Να πούμε για ακόμα μια φορά ότι τα σχέδια της Νέας Τάξης τρέχουν πολύ γρήγορα…;

Από το πρωί, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κάποιες πληροφορίες, σχετικά με το μέλλον του ασφαλιστικού, από τις οποίες μαθαίνουμε ότι τα όρια συνταξιοδότησης για τους Έλληνες τα επόμενα χρόνια θα αυξηθούν από 8 έως 10 χρόνια. Το πιο σημαντικό όμως κομμάτι της ανάλυσης βρίσκεται στο τέλος της.

Στο μαθαίνουμε γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις - μέσα στα πλαίσια του μνημονίου άραγε;- δεν θα διώξουν ποτέ τους λαθρομετανάστες από την χώρα: "Το μόνο θετικό αντιστάθμισμα, σύμφωνα με την επιτροπή, στη ζοφερή αυτή κατάσταση είναι ότι, για τη συγκεκριμένη περίοδο, η Ελλάδα θα παραμείνει υποδοχέας ενός μεγάλου αριθμού μεταναστών μέχρι και το 2060. Μάλιστα, η εκτίμηση είναι ότι, μέχρι και τότε και από το 2010, η Ελλάδα θα έχει δεχθεί μετανάστες ίσους σε αριθμό με το 15% του πληθυσμού της, δηλαδή περίπου 1,6 εκατ. άτομα."

Φυσικά αυτή η στατιστική είναι ανακριβής καθώς ήδη υπάρχει μεγαλύτερος αριθμός λαθρομεταναστών στην χώρα. Ενώ αυτό που μας λένε επί της ουσίας, είιναι ότι οι μεταναστευτικές ροές στην χώρα μας θα συνεχιστούν!

Άραγε, αυτή η οπτική, βρίσκει σύμφωνους τους "εθνικοφιλελεύθερους" και τους "πατριώτες" της ΝΔ; 

Από "Ελεύθερο Κόσμο"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου