Επίθεση ασφυξίας σε βάρος του Ελληνισμού - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Επίθεση ασφυξίας σε βάρος του Ελληνισμού

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Η επίθεση ασφυξίας σε βάρος του Ελληνισμού φτάνει πλέον στην κορύφωση του δράματος.  Οι μεγάλοι κ...


  • Η επίθεση ασφυξίας σε βάρος του Ελληνισμού φτάνει πλέον στην κορύφωση του δράματος. 
  • Οι μεγάλοι και τρανοί οικονομολόγοι της παγκοσμιοποίησης, «περιούσιοι» βαρυσπουδαγμένοι στα νεοταξικά γράμματα, μας ζητούν νέες ανθρωποθυσίες. 
  • Κάθε φορά που πλησιάζουμε τάχα το στόχο της «διάσωσης», αυτός μας κλείνει πονηρά το μάτι και απομακρύνεται.

Το πρόθυμο καθεστώς των γνωστών μας πια αρχοντοραγιάδων είναι πάντα εκεί. Σηκώνει την πρόκληση και την κάνει βόλι στην καρδιά των παιδιών μας με νέα μέτρα, χαράτσια και φοβέρες. Σκύψε ραγιά μην μας πάρει το κεφάλι το αφεντικό. Αλλά για το πανάθλιο νεοταξικό καθεστώς φταίνε οι Εθνικιστές και ο λαός μας που δεν δέχονται το ξεπούλημα της πατρίδος.

Το παρακράτος ξεσαλώνει. Οι βόμβες και τα σπασίματα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής δίνουν και παίρνουν. Όμως τα βίντεο των προυχόντων λένε πως φταίνε οι αμυνόμενοι. Φταίνε πάντα τα θύματα. Μα αυτό ακριβώς λένε σε ολάκερο το λαό γιατί «συνεισέφερε» στην κρίση που βιώνουμε. Πατάνε επάνω στους νόμους, τους ερμηνεύουνε όπως θέλουνε, τους καταργούνε όποτε θέλουνε και απαιτούν να πληρώσουμε το χαράτσι διότι αλλιώς θα συμβεί αυτό που εξ ορισμού πράττουν. Το νέο φορτίο.

Το ΔΝΤ και ολόκληρη η χρηματοπιστωτική διεθνής μας λέει πως η επαναγορά των ομολόγων δεν έχει φτάσει στον επιθυμητό αριθμό. Η Ελλάδα εξετάζει το ενδεχόμενο επαναγοράς των ομολόγων που δεν συμμετείχαν στο προηγούμενο κούρεμα του ελληνικού «χρέους». Και ο πολύς Ρουμπινί μας λέει πως δεν έχουμε ακόμη γλιτώσει την «κακιά» έξοδο από το ευρώ, πως η ευρωζώνη πρέπει να γίνει μια ενωτική αγκαλιά, κάτι σαν τον πίθωνα, για να μας κρατήσει στους κόλπους της και πως αν βγούμε εμείς από την ζώνη, θα ακολουθήσει και η Κύπρος με την πρόκληση εντάσεων από την πλευρά της Τουρκίας!

Οι  ψευτοσύμμαχοι άκουσαν τον τρανό οικονομολόγο αφού θέλουν να μας κρατήσουν κοντά τους με τη λογική που κρατάει κάποιος μια κότα που γεννάει χρυσά αυγά. Αυτό θέλουνε από την Ελλάδα. Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί είναι ότι μας απειλεί τάχα ο κίνδυνος της εξόδου από το ευρώ. Όταν μπουν μέσα στο κοτέτσι οι κλεφτοκοτάδες της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας με το κλεφτοφάναρο στο χέρι του δήθεν απατημένου ελληνόφωνου καθεστώτος για να πάρουν το χρυσόμαλλο δέρας, τότε είναι αμφίβολο αν θα υπάρχει καν το ευρώ. Στο καλό να πάει. Η Ελλάδα μας να ζήσει και η ζωή δεν είναι δίπλα στη συμμορία.

Ο σπόρος του φόβου στο μεταξύ καρποφορεί μέσα από το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το σύγχρονο γιοφύρι της Άρτας με την τρόικα να απαιτεί την επιβολή φορολογικού συντελεστή 45% για τα εισοδήματα από 26000 ευρώ και άνω με την κυβέρνηση να καμώνεται πως αυτό δεν γίνεται. Σκοπός είναι να εισρεύσει το παλούκι με την μύτη πιο κοντή αλλά το αυτό αποτέλεσμα. Το ίδιο παιχνίδι παίζεται άλλωστε και με το χαράτσι της ΔΕΗ για να φανούν οι εκτελεστές «καλοί» έναντι των εντολέων τους. Το εισόδημα όμως που θα μας αφαιρεθεί είναι ήδη συμφωνημένο μεταξύ ελληνόφωνων εκτελεστών και τοκογλύφων εντολέων.

Το Bloomberg μας λέει ότι στο νέο έτος οι μειώσεις των αποδοχών μας θα τρυπήσουν τον πάτο της «κρίσης». Αλλά η αμερικανική γεωλογική εταιρία χαρακτηρίζει τα κοιτάσματα του φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης ως gas giant δίνοντας το ακριβές μέτρο της «λύσης» που επιδιώκουν τα γεράκια του αμερικανοσιωνισμού. Χαρακτηρίζουν τον ελληνικό γεωφυσικό πλούτο ως ένα από τα πιθανά, βέβαια στην πραγματικότητα, γιγαντιαία κοιτάσματα φυσικού αερίου στον πλανήτη. Οι μεγαλοερευνητές και μεγαλέμποροι της παγκόσμιας διακυβέρνησης προχωράνε ακόμη παραπέρα και ομολογούν την ύπαρξη μεγάλων κοιτασμάτων υγρού πετρελαίου. Οι Νορβηγοί της PGS μιλάνε για τις τεράστιες ομοιότητες με τη λεκάνη της Λεβαντίνης σε Κύπρο, Ισραήλ, Συρία και Λίβανο.

Στο σημείο αυτό έχουν ήδη έρθει οι Γερμανοί που το κατοχικό γκουβέρνο διόρισε «τυχαία» πραματευτάδες των ομολόγων, ελεγκτές και πιστωτές, για να μας πει πως το χρέος από μη βιώσιμο γίνεται κατόπιν της επιδιωκόμενης αρπαγής του ελληνικού θησαυρού βιώσιμο. Ιδού και τα έσχατα πειστήρια του φόνου που έχει σκοτώσει κυριολεκτικά αισχρά και ανήθικα αθώες ελληνικές ψυχές. Με αυτές τις συνθήκες στη Βάρη ένας 91χρονος Έλληνας σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε για να μην επιβαρύνουν τα παιδιά τους. Μέσα σ’ αυτό το κλίμα χάνονται παιδιά προσπαθώντας να ζεσταθούν στο καταχείμωνο. Μέσα σ’ αυτό το κλίμα το αριστερό παρακράτος επιτίθεται σε αστυνομικούς και εθνικιστές.

Το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ δέχονται εντονότατες επικρίσεις διότι δεν πληρώνουν τους δικούς τους εργαζόμενους που τους καλούν να πουλήσουν τα κομματικά πλούτη, ενώ ο αμερικανοκομμουνιστής Τσίπρας τους βαστάει για να πληρωθούν από τα λεφτά που θα μας έρθουν από την Εσπερία! Τα κομματίδια της κεντροαριστεράς αναγορεύουν ως σημείο εξόδου από την κρίση την προστασία των λαθρομεταναστών που καταπιέζουν τάχα οι Έλληνες εθνικιστές. Και έτσι κάνουν πορείες διαμαρτυρίας ενάντια στον ελληνικό «ρατσισμό» διαγράφοντας την ξένη εγκληματικότητα και το παραεμπόριο, προστατεύοντας τους υποψήφιους ψηφοφόρους τους αφού οι Έλληνες τους γυρνούν την πλάτη.

Στα εθνικά μας θέματα οι γειτονικοί μας χωροφύλακες του νεοταξισμού αλυχτούν. Στην Αλβανία στηρίζουν την προπαγάνδα τους στο γνωστό «ιστορικό» εξάμβλωμα Τατσόπουλου – Σκάι για να πουν με θράσος χιλίων πιθήκων πως εμείς οι Αρβανίτες και οι ήρωες της επανάστασης του Εικοσιένα, γνήσιοι Έλληνες Δωριείς, είμαστε τάχα Αλβανοί όταν ολάκερο το ψευδοκράτος τους είναι μια ακόμη Ελλάδα. Ο Φλοίσβος δίδεται σε τουρκικά συμφέροντα και οι τουρκικές φρεγάτες βολτάρουν με τα οπλικά τους συστήματα ανοικτά έως την νέα τουρκική «επένδυση» όταν νεοταξίτες και βάρβαροι θέλουν την Ελλάδα μια ολόκληρη ειδική οικονομική ζώνη.

Το σύστημα καίγεται αλλά η Ελλάς δεν θα πέσει σε αυτές τις νεοταξικές φλόγες. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα δείξει την πόρτα εξόδου στον ανθελληνισμό. Το δικό μας κοινοβουλευτικό σώμα, ο μαχητής ελληνικός λαός, είναι ο μόνος μας εταίρος στην ηγεσία της δικής μας ελεύθερης και ισχυρής Ελλάδος. Δεν μας χρειάζεται κανείς άλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου