Μήνυμα στο πρωθυπουργό της Ελλάδος - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μήνυμα στο πρωθυπουργό της Ελλάδος

Με την ευκαιρία της παρουσίας του πρωθυπουργού της Ελλάδος κ. Αντώνη Σαμαρά στη Κύπρο και τις ανέξοδες και αίολες δηλώσεις του , θα θέλ...


Με την ευκαιρία της παρουσίας του πρωθυπουργού της Ελλάδος κ. Αντώνη Σαμαρά στη Κύπρο και τις ανέξοδες και αίολες δηλώσεις του , θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα στο πρωθυπουργό.

Η ασφάλεια , η ευημερία και η ενότητα δεν επιτυγχάνονται με λόγια του αέρα. 

Ασφάλεια θα έχει η Κύπρος μόνο εάν υπάρξει στρατιωτική ενότητα της με την Ελλάδα. 

Ευημερία θα έχει και η Κύπρος και η Ελλάδα εάν απεγκλωβιστούν από την λογική των μνημονίων και περάσουν από την οικονομία της χρηματιστηριακής αγοράς στην εθνικοκοινωνική παραγωγική οικονομία. 
Ενότητα θα έχει ο ελληνισμός και στις δύο κρατικές του οντότητες , αν η παραγωγικές δυνάμεις του λαού απαλλαχθούν από την ταξική εκμετάλλευση τους από την ολιγαρχία του πλούτου. 

Όσο η Κύπρος θα “κείται μακράν” , όσο θα σφίγγουν τα δεσμά της διεθνούς και ντόπιας τραπεζοκρατίας , ο ελληνισμός της Κύπρου θα εκπέμπει κραυγή αγωνίας ενώπιον του κινδύνου εκρίζωσης και αφανισμού του από τη πατρώα γη.
Η Κύπρος περιμένει έργα κύριε Σαμαρά και όχι λόγια που τα παίρνει ο άνεμος . 
Η Ελλάδα έχει υποχρέωση εθνική να προστατεύσει την Κύπρο με την παρουσία των ενόπλων δυνάμεων της στο νησί. Αυτή η επιλογή θα αποτελέσει την στέρεη βάση για αξιοποίηση του εθνικού πλούτου , ανάπτυξη , και απελευθέρωση  της σκλαβωμένης επικράτειας της. 

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου 
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ 
και εθνικιστικές συνιστώσες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου