Σύμμαχος και καινοτόμος! Είδες ο Χασάν; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σύμμαχος και καινοτόμος! Είδες ο Χασάν;

Του Στρατή Μαζίδη Ο ανεπανάληπτος Γιώργος Παπανδρέου που ως πρωθυπουργός κατάφερε να διαλύσει μια χώρα μέσα σε λίγους μόλις μήνες έ...


Του Στρατή Μαζίδη

Ο ανεπανάληπτος Γιώργος Παπανδρέου που ως πρωθυπουργός κατάφερε να διαλύσει μια χώρα μέσα σε λίγους μόλις μήνες έχει μετατρέψει σε συνήθεια να χτυπά κατά καιρούς με τις ανόητες δηλώσεις του.

Αυτή τη φορά ως παιδί της ξενιτιάς ή μάλλον ως γνήσιο τέκνο της παγκοσμιοποίησης ασχολήθηκε με τους λαθρομετανάστες σε πρόσφατο άρθρο του στην ιστοσελίδα που διατηρεί.

Περιέγραψε με αόριστα και ασαφή λόγια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τους αλλοδαπούς βάζοντας στην ουσία σε ένα τσουβάλι τόσο τους έντιμους εργαζόμενους οικογενειάρχες όσο και τους λωποδύτες. Αναφερόμενος ούτε καν επιδερμικά στα προβλήματα καταλήγει να υποστηρίζει:

Όμως, αντί να μας φταίνε οι μετανάστες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, ας σκεφτούμε ότι μπορεί να είναι καθημερινοί μας σύμμαχοι, αλληλέγγυοι απέναντι στην αδικία και την ανομία, την ανισότητα και την εκμετάλλευση.

Μπορούμε και πρέπει να βοηθήσουμε όσους θα παραμείνουν στην πατρίδα μας να γίνουν μέρος της λύσης. Μέρος της ανάπτυξης, μέρος της καινοτομίας, να εμπλουτίσουν με τις δικές τους εμπειρίες τον τόπο μας, να αισθανθούν την ανθρωπιά του Έλληνα και όχι το βάρβαρο μίσος, που ούτε με την παράδοση ούτε με τις ελληνικές αξίες έχει σχέση

Ο άνθρωπος είναι φανερό πως βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Προφανώς έχι την αίσθηση πως στην Ελλάδα βρίσκονται 2.000.000 Καναδοί, Ισπανοί, Ιάπωνες και Ελβετοί ή πως όσοι έχουν μαζευτεί εδώ είναι τεχνίτες, γιατροί, τεχνικοί και μηχανικοί.

Φυσικά στο ταπεινό Καστρί που διαμένει ο κος Παπανδρέου, Χασάν δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.

Οι συμμορίες με τα οπλοπολυβόλα που μπαίνουν, βιάζουν ακόμη και τις τρύπες της πρίζας και αρπάζουν ότι βρουν, μπορούν κατά το ΓΑΠ να καταστούν μέρος της λύσης ενώ φυσικά αποτελούν το πρόβλημα.

Οι πακιστανοί που έχουν εξαφανίσει όλες τις γάτες και τους σκύλους της Αθήνας καθώς και οι φανατισμένες ορδές του Ισλάμ που αυτομαστιγώνονται στον Πειραιά, τη μεγάλη αυτή πύλη εισόδου των τουριστών, θα… εμπλουτίσουν με τις εμπειρίες τους τον τόπο μας.
Οι βαρυποινίτες της Κένυας, του Μαρόκου, της Νιγηρίας και της Αλγερίας θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και θα αποτελέσουν μέρος της καινοτομίας. Προφανώς όσον αφορά την πορνεία, τα ναρκωτικά και τις ληστείες.

Αλλά εδώ έγινε πρωθυπουργός με 12 μονάδες διαφορά ο Γιωργάκης, τα παραπάνω φαντάζουν περίεργα;

Δώστε λοιπόν εσείς το παράδειγμα κε Παπανδρέου. Τολμήστε! Πάρτε στο σπίτι σας καμιά δεκαριά Χασάνηδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου