Η ανοχή στους προσκυνημένους τουρκοπράκτορες του προξενείου... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η ανοχή στους προσκυνημένους τουρκοπράκτορες του προξενείου...

Του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Δε ματώνει μονάχα τον Ελληνισμό που με νύχια και με δόντια παλεύει να σταθεί όρθιος στη Θράκη.  Δεν τσαλακώ...


Του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  • Δε ματώνει μονάχα τον Ελληνισμό που με νύχια και με δόντια παλεύει να σταθεί όρθιος στη Θράκη. 
  • Δεν τσαλακώνει καθημερινά μονάχα την εθνική αξιοπρέπεια των περήφανων ακριτών μας, που μόνοι παρατημένοι από τις πολιτικές της εθνικής μειοδοσίας, δίνουν τη δική τους μάχη στην εσχατιά της Ελλάδας...

Το σημαντικότερο "κατόρθωμά" της, είναι πως μετατρέπει το δηλητήριο της εγκληματικής και εθνοκτόνου αδιαφορίας της, σε λίπασμα που θεριεύει το επικίνδυνο δέντρο του νεοναζισμού, και τις προεκτάσεις αυτής της επικίνδυνης συνενοχής, είναι δύσκολο να μπορέσουμε να τις προδιαγράψουμε.

Τα ανδρείκελα της κατοχικής συγκυβέρνησης,περιδιαβαίνουν τας Ευρώπας στήνοντας τη θλιβερή τους παράσταση για την υποτιθέμενη "σωτηρία" της χώρας, την ίδια στιγμή που παραδίδουν αδίστακτα την εθνική κυριαρχία στις δυνάμεις της ξένης κατοχής, και την εθνική επικράτεια στην ασύδοτη δράση της τσογλαναρίας των πληρωμένων τουρκοπρακτόρων και όχι μόνο...

Οι φαφλατάδες της αντιπολίτευσης, επιδίδονται σε διαλέξεις για τον ουμανισμό, τη δημοκρατία, την ανθρωπιά και τα δικαιώματα των κάθε λογής απρόσκλητων εισβολέων. Σιωπούν όμως επικίνδυνα... 


Για το εθνικό έγκλημα ντροπής που συντελείται στη Θράκη σε βάρος του Ελληνισμού, στηρίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα αποσχιστικά σχέδια της Τουρκιάς σε βάρος του τόπου μας...

Και οι δυο μαζί, κομπορρημονούν για το νεοναζιστικό θεριό που αναβιώνει στα ερείπια της μνημονιακής - και όχι μόνο - δυστυχίας που ρίχνει στα τάρταρα την Ελλληνική κοινωνία, και επιμένουν να αρνούνται να διακρίνουν τις ολέθριες ευθύνες τους για τα φαινόμενα της επικίνδυνης σιωπής, που στο όνομα του "διπλωματικού πολιτισμού" στις διεθνείς σχέσεις, επιτρέπουν, ανέχονται και ανατροφοδοτούν την επικίνδυνη δράση πληρωμένων πρακτόρων σε ολόκληρη την επικράτεια.

Στη Θράκη η κατάσταση χτυπάει κόκκινο, αλλά δυστυχώς κανείς από το υποτιθέμενο "συνταγματικό πολιτικό φάσμα" δεν τολμά να πει τα πράγματα με τ όνομά του.

Ηλιθιότητα ή επικίνδυνη συνενοχή???
Πολύ φοβούμαι πως όταν η ιστορία θα κληθεί να απαντήσει με τρόπο αμείλικτο σ αυτό το ερώτημα, θα είναι πλέον αργά για την ίδια τη Δημοκρατία, και ίσως θα είναι πολύ αργά και για τον Ελληνισμό στην εθνική μας εσχατιά.

Που οδήγησε αυτή η επικίνδυνη και αντεθνική πολιτική βουβαμάρα???
Στο πλιάτσικο συνθημάτων, ιδεών και της αλήθειας της ίδιας, από τους απογόνους εκείνων που πρωταγωνίστησαν σε επικίνδυνες εθνικές συμφορές, και έβαλαν τη σφραγίδα τους σε κορυφαία εθνικά εγκλήματα σε βάρος του τόπου.

Δείτε με βάση το ρεπορτάζ τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η Χρυσή Αυγή το συντελούμενο (από τον συνταγματικό πολιτικό κόσμο) εθνικό έγκλημα σε βάρος της Θράκης, και θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Πρόκειται για μεγάλες αλήθειες που θα έπρεπε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας να τις αναδεικνύει καθημερινά, και όμως δεν τόλμησε να το κάνει. Προτίμησε να τις εγκαταλείψει στο πλιάτσικο του νεοναζισμού, ο οποίος φυσικά δεν έχει κανέναν δισταγμό να τις αναδεικνύει, όπως δεν έχει και απολύτως κανέναν δισταγμό να τροποποιεί καθημερινά την πολιτική του συμπεριφορά, με τρόπιους και μεθόδους που τρελαίνουν το πολιτικό σύστημα.

Αν απορείτε λοιπόν θλιβεροί υποκριτές, γιατί το θεριό του νεοναζισμού γιγαντώνεται, αναρωτηθείτε γιατί κανείς από σας δεν τόλμησε να αποκαλέσει "μούλους", "Μογγόλους" ή απλώς επικίνδυνους τουρκοπράκτορες την τσογλαναρία του τουρκικού προξενείου που δρα ασύδοτα στη Θράκη...
Αναρωτηθείτε γιατί όλοι εσείς σιωπάτε όταν η εθνική κυριαρχία ξεφτίζει στον Ελληνισμό που εγκαταλείψατε στα σχέδια των Δραγώνων και στη χορογραφία της BILDERBERG, και τότε θα καταλάβετε γιατί η απάντηση στο ερώτημα: "Με τον ήλιο τα βάζουμε... με τον ήλιο τα βγάζουμε... τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε???"... είναι τόσο απλή όσο και αυτονόητη.

Κάντε λοιπόν εσείς υψηλή πολιτική για τη "δημοκρατία" και την ευημερία του λαού, και αφήστε την κοινωνία να βιώνει ρεπορτάζ σαν το παρακάτω. Το βέβαιο είναι πως η ώρα του ταμείου δε θα αργήσει...

Διαβάζουμε λοιπόν στο iefimerida...
Ευθεία -και άκρως ρατσιστική- επίθεση κατά των μουσουλμάνων της Θράκης άσκησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του σε Ξάνθη και Κομοτηνή με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων των τοπικών οργανώσεων στις δυο πόλεις. «Κερασάκι» στην τούρτα οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί με τους οποίους «στόλισε» τους Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Μούλοι και Μογγόλοι είναι οι μουσουλμάνοι που υψώνουν σημαία της Δημοκρατίας Δυτικής Θράκης». Αυτό δήλωσε ο Ηλίας Παναγιώταρος κατά τη διάρκεια της επεισοδιακής ομιλίας του στην Ξάνθη. Εκεί που επίσης τόνισε με νόημα ότι «Εμείς πάντα κοιτάμε προς την την Αγιά Σοφιά και την Κωνσταντινούπολη».

Όλα αυτά την ίδια ώρα που ο -έτερος βουλευτής της Χρυσής Αυγής- Γιάννης Λαγός δήλωνε «Η Χρυσή Αυγή δεν καταλαβαίνει από τίποτε. Είχαμε ξεκινήσει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες τώρα και αύριο θα είμαστε κάτι χειρότερο ακόμα γι' αυτούς, εφιάλτης που θα μας βλέπουν μπροστά τους» και στους δρόμους της Ξάνθης ξέσπασαν μικροσυμπλοκές ανάμεσα στους χρυσαυγίτες και τους αντιεξουσιαστές που έκαναν συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στα πλαίσια της ίδιας ομιλίας στην Ξάνθη ο Ηλίας Παναγιώταρος χαρακτήρισε ως «μπουχέσα»τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο που ζητάει να βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Ένας χαρακτηρισμός στον οποίο ήρθαν να προστεθούν -μέσω ανακοίνωσης της Χρυσής Αυγής- αυτού του «αποτυχημένου πολιτικάντη» και του «αρχιπασοκάρχη». Στο απυρόβλητο δεν έμεινε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο η Χρυσή Αυγή (στα πλαίσια της ίδιας ανακοίνωσης) χαρακτηρίζει ως«βουτυρομπεμπέ» και τα στελέχη του ως «λιγούρια της εξουσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου