Εθνικισμός και πρότυπα ζωής... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εθνικισμός και πρότυπα ζωής...

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Ένας λαός δίδει την έξωθεν μαρτυρία του από τους ηγέτες που τον εκπροσωπούν και τον εκφράζουν μέσα από...



Ένας λαός δίδει την έξωθεν μαρτυρία του από τους ηγέτες που τον εκπροσωπούν και τον εκφράζουν μέσα από τις πολιτικές αποφάσεις και συμπεριφορές τους. Η φυλετική ψυχή του λαού αποτελεί την πιο πηγαία έκφραση, όμως το σκιαγράφημα του κράτους το δίδει η κεφαλή.

Τα πρότυπα ζωής κάθε κοινωνίας υπάρχουν στους θεσμούς της πολιτείας που προβάλλουν λόγο προπαγανδιστικό προωθώντας γνώση και επιλογές της καθημερινότητας αποδεκτές. Η εκπαιδευτική διαδικασία, η ειδησεογραφία, η ψυχαγωγία, ο τρόπος αποκτήσεως των αγαθών, οι προτεραιότητες έναντι της κοινωνίας και της πατρίδος, η πίστη και η αυτοπεποίθηση στις εγγενείς αξίες και δυνατότητες αποκτούν ιδιαίτερη σημασία όταν προβάλλονται ως ορθές έναντι άλλων αντίστοιχων μεταξύ των πολιτών.

Η απόδοση της πρέπουσας τιμής στη σημαία και η ανάδειξη της ελληνικότητας των αιματοβαμμένων αλύτρωτων εδαφών είναι μια προσφορά προς το έθνος ανεκτίμητη που έχει αποβληθεί από τα σχολεία μας ένεκα του καθεστωτικού ραγιαδισμού. Ο βομβαρδισμός παραπληροφόρησης από τα καθεστωτικά ΜΜΕ περί της «απαραίτητης» εκπόρνευσης της πατρίδος στα παζάρια της Εσπερίας προκειμένου να «σωθούμε» ακόμη και όταν στερούνται τα παιδιά μας το ψωμί ή χάνουν τη ζωή τους στην προσπάθεια να ζεστάνουν το κορμάκι και την ψυχή τους στις φλόγες μιας ξυλόσομπας νομιμοποιεί στα τρομαγμένα μάτια του λαού την ανηθικότητα του συστήματος.

Πνίγεται η φωνή του λαού μέσα στα απόβλητα μιας ξεφτιλισμένης εξουσίας. Βλέπουμε γύρω μας τη δυστυχία να σέρνεται και μυρίζουμε την οσμή του θανάτου που οδηγεί το λαό μας στην αυτοχειρία. Θέλεις να φωνάξεις δυνατά και η ακινησία της διπλανής πόρτας σε πνίγει ακόμη πιο πολύ. Ανοίγεις την τηλεόραση και αντικρίζεις τον ντελάλη του ψεύδους από τη μια πλευρά και τον ιδιόρρυθμο να πουλάνε την παράνοια και την ανωμαλία για καταστάσεις φυσιολογικές. Παρεμπιπτόντως τόσο ο ψεύτης όσο και ο ιδιόρρυθμος αποδέχονται και την εκπόρνευση της πατρίδος και τον χαμό της ζωής και την ανεργία και τη φτώχια και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, κατηγορώντας ως αφύσικους τους Έλληνες Εθνικιστές και τον μαχόμενο λαό που αντιδρούν και γυρεύουν πατρίδα και ελευθερία.

Η πίστη διακωμωδείται δίχως να σαλεύει κανείς από τη θέση του. Όποιος προασπίζεται το Χριστό είναι γραφικός και φασίστας. Όποιος τσαλαπατάει την Ορθοδοξία και ξεσαλώνει με τα βάρβαρα θρησκευτικά του έθιμα, όποιος είναι διεθνιστής και λαθρομετανάστης αποτελεί το ψευτοεικόνισμα του πολυπολιτισμού και της παγκοσμιοποίησης που οφείλουν να σεβαστούν και να αποδεχτούν οι ραγιάδες. Ο δε ηρωισμός και η θυσία έχουν αντικατασταθεί από τον εφήμερο άνθρωπο και τον υλισμό γιατί μας λένε τα πρότυπα του νεοταξικού θανάτου πρέπει να είμαστε «ρεαλιστές».

Ο Εθνικισμός δεν είναι η ιδεολογία του σαθρού «ρεαλισμού» και της υποταγής. Τα δικά μας πρότυπα ζωής αρνούνται το θάνατο της Φυλής μας. Εμείς προβάλλουμε ως ιδανικό Έλληνα τον Ηρωικό Μαχητή της ζωής που δίδει ζωή στους ανθρώπους από τη δική του ζωή. Είναι ο Έλληνας που προσωποποίησε διεθνώς την έννοια του ηρωισμού και προέβη σε θυσίες για να μεγαλώσει κι όχι για να μικρύνει η πατρίδα του. Αποφασίζει και ενεργεί αυτοβούλως ταυτίζοντας τις ανάγκες του έθνους και της κοινωνίας μηδέποτε διαχωρίζοντας αυτές. Τα στρατόπεδα και ο στρατιωτικός εξοπλισμός γίνονται ζυμωτήρια της Μεγάλης Ελλάδος για να αντιληφτεί ο λαός μας την αληθινή του δύναμη και να δοθεί ψυχή και σώμα στην προάσπιση της ελευθερίας.

Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του εθνικοκοινωνικού καθεστώτος δίδει την αλήθεια και προτάσσει τα πλεονεκτήματα της φυλής μας. Το ίδιο ακριβώς πράττει και η πολιτική ηγεσία. Σκοπός είναι η απόδοση του ψυχολογικού πλεονεκτήματος και η εξύψωση των εθνικών μας αρετών. Τα τρωτά σημεία υποσκελίζονται και οι απόβλητοι του πολιτικού μας βίου τιμωρούνται παραδειγματικά.

Ο πατριωτισμός είναι έπαινος που προωθείται μέσα από την καθημερινότητα αλλά και την ψυχαγωγία. Τα σχολεία γίνονται ναοί εθνικής υπερηφάνειας, πραγματικής γνώσης και ένθεης πίστης για τους νεαρούς βλαστούς του Γένους μας. Και η ελληνική οικογένεια καμωμένη μέσα από το σεβασμό προς τους μεγαλύτερους δίδει πολλά ελληνόπουλα που θα γίνουν οι μανάδες και οι πατεράδες που θα φτιάξουν τον δικό τους πολιτισμό, τη δική τους εργασία, τη δική τους θυσία όποτε χρειαστεί.

Η αδιαφορία και ο ατομισμός εκλείπουν παντελώς από τα πρότυπα ζωής του Εθνικισμού. Στην δική μας κοινωνία δεν υπάρχει χώρος μήτε για τον πολυπολιτισμό μήτε για την μετατροπή του πολίτη σε αναλώσιμη υλιστική μονάδα. Το αίσθημα της γειτονιάς και της κοινωνικής αλληλεγγύης γυρνάει μέσα από τη συνδρομή και τη στήριξη των εθνοφυλετικών μας αδελφών. Η κοινωνική φωτιά σταματά μονάχα όταν αντιμετωπίζεται εν τη γενέσει της πριν φτάσει στην επόμενη αυλή.

Ο δικός μας Έλληνας δεν είναι νεοταξική λογιστική μονάδα αλλά έμψυχο ον. Και ο πολίτης είναι ταυτόχρονα εργάτης και οπλίτης της φυλής. Πρέπει να μάθουμε να οργιζόμαστε όταν πρέπει και να αγαπήσουμε το Έθνος μας. Αγάπη που γεννά η πίστη και η απόφαση για τράνεμα ελληνικό. Είναι η Μεγάλη και Καθαρή Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού που έρχεται. Μια Ελλάδα που δεν ανέχεται καμία βάρβαρη εισδοχή και δεν σταματιέται από τον νεοταξικό τρόμο. Ιδού το Εθνικιστικό πρότυπο ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου