Το Megaλο κανάλι, η «αντισυγκέντρωση» της Χρυσής Αυγής και η «δολοφονική» επίθεση στον υγιέστατο Στρατούλη…! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το Megaλο κανάλι, η «αντισυγκέντρωση» της Χρυσής Αυγής και η «δολοφονική» επίθεση στον υγιέστατο Στρατούλη…!

Γράφει ο ..(( Λ )).. Η  « αντισυγκέντρωση » των χιλιάδων...και η  « συγκέντρωση » των μερικών δεκάδων μαζί με λαθρομετανάστες...! ...


Γράφει ο ..(( Λ ))..
  • Η «αντισυγκέντρωση» των χιλιάδων...και η «συγκέντρωση» των μερικών δεκάδων μαζί με λαθρομετανάστες...!
  • Το ότι τα Μ.Μ.Ε διαχειρίζονται καταστάσεις και γεγονότα με έναν εντελώς υποκειμενικό και συμφεροντολογικό τρόπο το γνωρίζαμε έτσι και αλλιώς.

Αλλά το μέγεθος της γελοιότητας των πρωτοκλασάτων καναλιών στην μεταφορά των ειδήσεων δυστυχώς αυξάνεται μέρα με την ημέρα. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Την Κυριακή 16/12/12 είχε προγραμματιστεί  νόμιμη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του κόμματος της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, η οποία ονομάστηκε «Συγκέντρωση ενάντια στη βία και το ρατσισμό κατά των Ελλήνων». 

Δεν στεκόμαστε όμως τόσο στην ονομασία της εκδήλωσης. Στεκόμαστε στο γεγονός ότι η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ήταν προγραμματισμένη και είχε ανακοινωθεί πολλές ημέρες πριν την διεξαγωγή της. Στον αντίποδα 3 ή 4 ημέρες, μπορεί και λιγότερες, πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής, "κάποιοι", προφανώς από την αντίπερα όχθη πολιτικά και ιδεολογικά, θεώρησαν σωστό να κάνουν ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ως αντίποινα στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα ενώ η προγραμματισμένη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ήταν στις 6 μ.μ, οι «δημοκράτες» και «αντιρατσιστές» συναντήθηκαν και 4 ώρες νωρίτερα σε σημείο σχετικά κοντινό, με σκοπό να κάνουν πορεία προς το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής.

Τι καταλαβαίνει ο απλός άνθρωπος από όλο αυτό;

Η νόμιμη και προγραμματισμένη συγκέντρωση ήταν 1 και ήταν της Χρυσής Αυγής και οι «αντιρατσιστές» θέλησαν για άλλη μια φορά να μπουν σφήνα σε άλλη μια συγκέντρωση στην οποία υπήρχε η λέξη «ΕΛΛΗΝΕΣ». Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Γιατί όλο αυτό το σκηνικό το Megaλο κανάλι αλλά και άλλα κανάλια, το μετέφεραν στους Έλληνες πολίτες ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά! Στα κανάλια λοιπόν ακούσαμε για ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και όχι αντισυγκέντρωση, αντιρατσιστών στη Νίκαια που διαμαρτύρονταν κατά του φασισμού ενώ η Χρυσή Αυγή αναφέρθηκε μόνο…στα επεισόδια που δημιουργήθηκαν…αν και στην πραγματικότητα αυτοί που συνεπλάκησαν ήταν «αντιρατσιστές» και ΜΑΤ…! Οι Χρυσαυγίτες, προς έκπληξη πολλών, δεν ήταν στα επεισόδια που παρακολουθήσαμε στην τηλεόραση. Ήταν όμως οι «ειρηνιστές» «αντιρατσιστές», ελάχιστοι μαζί με λαθρομετανάστες, οι οποίοι ήθελαν να πλησιάσουν την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής αλλά στη μέση βρήκαν τα ΜΑΤ…! Παρόλαυτα δεν ειπώθηκε τίποτα άλλο για την ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, που όπως φαίνεται στις φωτογραφίες κατέβασε πολύ κόσμο στους δρόμους της Νίκαιας…!

Μικρή λεπτομέρεια…η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής είχε θέμα :  «Συγκέντρωση ενάντια στη βία και το ρατσισμό κατά των Ελλήνων». Γιατί τότε οι «επαγγελματίες αντιρατσιστές» έκαναν όλα αυτά…αφού είναι αντιρατσιστές;;;; Λογική απάντηση δεν θα βρούμε! Προφανώς κόπτονται για τα δικαιώματα όλων των άλλων πλην των Ελλήνων...!

Βεβαίως τυχαίο δεν μπορεί να είναι και το γεγονός πως την ίδια στιγμή…σε μια άλλη περιοχή 3 άτομα έκαναν «δολοφονική» επίθεση στον κ. Στρατούλη ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις του γλίτωσε από τον «βέβαιο θάνατο» όταν φώναξε « Στρατούλης … με σκοτώνει η Χρυσή Αυγή»….και τότε το πλήθος των φιλάθλων, είπε 100 άτομα, τον έσωσε από τους «Χρυσαυγίτες» που θέλησαν να τον δολοφονήσουν.  Εμείς δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε το γεγονός, όμως  ο παρολίγον δολοφονημένος κ. Στρατούλης αμέσως μετά το γεγονός έκανε δηλώσεις στα κανάλια, χωρίς ΚΑΜΙΑ αμυχή από τις τόσες μπουνιές που λέει ότι δέχτηκε στο κεφάλι, αλλά δεν είδαμε και καμία σύλληψη. Πάντως όπως και να έχει το γεγονός πρέπει όντως να διερευνηθεί και τα άτομα να συλληφθούν…! 

2 σχόλια

  1. ego pakistano kai filo mou turkalbano theloume fygei xrysi aygi.

    meta gamame aneta tis manes toy ellinikou laou gamame paidakia tou.
    episis tsipra kai anarxoaristera mas leei tha mas dinoun nipia kai vrefi kai aristeristika kolarakia na skizoume

    exo oi nazi tis xrysis aygis apo tin ellada!
    i ellada anikei sta islam pakistana kai turkalbana!!!

    Abdullah Chatli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3 άτομα έκαναν «δολοφονική» επίθεση στον κ. Στρατούλη ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις του γλίτωσε από τον «βέβαιο θάνατο» όταν φώναξε « Βουλευτης Στρατούλης … με σκοτώνει η Χρυσή Αυγή»…

    οτι θα εκανε ο καθενας μας που βρισκετε σε δυσκολη θεση ,εκανε ο ανθρωπος.πχ..
    -προσπαθουν να σε βιασουν??δεν φωναζεις βοηθεια-βιασμος,αλλα.. ((Κομμωτρια Σουλα,2 αλβανοι μου σκιζουν την κιλοτα που αγορασα προχθες 3 ευρω,απο την λαικη)).
    -εισαι ηλικιωμενη που σου κλεβουν την τσαντα???δεν φωναζεις βοηθεια-κλεφτες,αλλα..((Γιαγια Μαρικα,συνταξιουχος ΟΓΑ,πακιστανος μου πηρε τσαντα,που΄χει μεσα την συνταξη μου, 3 σφουγγαρακια scotch bright και μια 12αδα μανταλακια)).
    -εισαι πεζος και σε χτυπησε αυτοκινητο???δεν φωναζεις βοηθεια χριστιανοι-ωχ το ποδι μου,αλλα..((Ιδ Υπαλληλος Γιαννης,με πατησε TOYOTA Corolla 1.4,μοντελο 2007,με ζαντες αλουμινιου και με αριθμο σασι JDW 29884653000-07 )).
    -εισαι κτηνοτροφος και σου κλεβουν το κοπαδι??δεν φωναζεις οτι σου΄ρθει,αλλα...((Τσουμπανους Μητσους,μι κλεβνε την Ριαννα΄μ,την Μπριτνι΄μ κι την Τζενιφερ.αιντι χουριανοι κι αμα τσι βρω,τσι κλεφτεις θα τσι σκις)).
    -εισαι ψαρας και βουλιξε το καικι σου??δεν φωναζεις αθρωπος στη θαλασσα,αλλα...((Ψαρας Καπεταν Γιωργης,εχω 2 ωρες στο νερο,τσουτσουριασα,και μουλιασαν τ΄αρχιδια μου.Καποιος συναδελφος να παει να μαζεψει το παραγαδι)).

    Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΑΠΑ ΔΑ ΡΕΕΕΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου