Νέα εθνική επανάσταση πνεύματος και σώματος - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νέα εθνική επανάσταση πνεύματος και σώματος

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Μια ζωή ολάκερη έχουμε μάθει από τα βιβλία και έχουμε ζήσει στις συναναστροφές μας να βλέπουμε το ελλη...



Μια ζωή ολάκερη έχουμε μάθει από τα βιβλία και έχουμε ζήσει στις συναναστροφές μας να βλέπουμε το ελληνικό έθνος να θυσιάζεται και να εισπράττει αγνωμοσύνη. 

Να παλεύει προκειμένου να δώσει στα παιδιά του ελεύθερη ζωή και αξιοπρέπεια μέσα από τα ελληνικά αίματα και την εθνική αυτογνωσία. Να γιγαντώνουμε, να εξανθρωπίζουμε, να στήνουμε γερές αυτοκρατορίες και ύστερα να πέφτουν επάνω μας όλα τα κοράκια της οικουμένης για να κλέψουνε τον κόσμο μας και να μας κατακόψουν τις σάρκες.

Παράπονο που πρέπει να γίνει οργή είναι πως η σκοτεινή περίοδος της σκύλευσης του ελληνισμού μας και της απομειώσεως ισχύος και αίγλης έχει τραβήξει πολύ σε μάκρος ιστορικού χρόνου και έχει μετεξελιχθεί σε γάγγραινα. Η ισχύς έχει ατονήσει, η αίγλη έχει θολώσει και η ασθένεια που έχει εισχωρήσει στο σώμα και το αίμα της φυλής μας απειλεί την ζωή του έθνους με ακαριαίο θάνατο.

Το σώμα φαντάζει νωθρό και αποκαμωμένο, μοιρολατρικά πεισιθάνατο. Και το πνεύμα έχει πέσει σε αργία και λήθαργο που επιτείνει τη σαπίλα που μας περιστοιχίζει όταν μας γυρεύουν να πάψουμε να σκεφτόμαστε και να ενεργούμε για την ανάσταση του φυσικού ελληνισμού μας.

Μια ζωή λοιπόν δίδουμε τα πάντα και δεν παίρνουμε τίποτα γιατί αφήσαμε να ατονήσει η φωτιά της Πίστης και πάψαμε να γυρεύουμε ελληνική διοίκηση. Δώσαμε τα αιώνια σύμβολα της δυνάμεως και του εθνικοκοινωνισμού ωσάν τον μαίανδρο και τον αγκυλωτό σταυρό του φωτοβόλου Θεού Απόλλωνα της ελληνικής αρχαιότητας για να μας τα βαφτίσουνε κάποιοι σύμβολα τάχα του μίσους και της κακίας και γερμανικά και φράγκικα αλλά όχι ελληνικά όπως είναι το σωστό.

Δώσαμε το αλφάβητο και την Ορθοδοξία που ο Θεός μας ευλόγησε να τα γεννήσουμε και να τα βαστήξει η δική μας ψηλή γενιά στους Σλάβους, για να μας τα βαφτίσουν κάποιοι ισχυροί σλάβικα και σιωνιστικά αλλά όχι ελληνικά. Φτιάξαμε γλώσσα με αρμονία νοημάτων ασύγκριτη και προικοδοτήσαμε με την ομηρική διάλεκτο την γλώσσα των αγγλοσαξώνων και των λατίνων και κάθε εκπολιτισμένου από χέρια αλεξανδρινά, από χέρια ελληνικά.

Αλλά οι ευεγερτηθέντες από της πτώσεως της Πόλεως βαλθήκανε να πάρουνε το τιμόνι της οικουμένης από τα χέρια μας και έτσι ζητούν να μας πουν πως είμαστε τάχα εκείνοι που τους χρωστάμε και ζητούν να μοιράσουν το Έθνος μας σαν τα ιμάτια του Χριστού.

Γεμίσαμε την Ευρώπη και την Οικουμένη ολάκερη με έθνη που και σήμερα ακόμη αναγνωρίζουν πως προέρχονται από μήτρα ελληνική. Στον γαλλικό νότο, στην Κάτω Ιταλία, στην Ιβηρική Χερσόνησο και σε άλλες γαίες που η ανθρωπότητα τις γνώρισε από ελληνικούς χάρτες και εκστρατείες.

Αλλά και εδώ σιμά μας, στη Χερσόνησο του Αίμου, τα γνωστά Βαλκάνια, οι γειτονικές λόγχες που τις έχει ζέψει το τουρκικό φακιόλιο και τις διαφεντεύει η σιωνιστική επικυριαρχία, όλοι τους έχουν τοπωνύμια, πληθυσμούς και ήρωες που προέρχονται από τη δική μας μήτρα σαν τον Καστριώτη της ανύπαρκτης Αλβανίας, δηλαδή της Ελληνικής Ηπείρου Χώρας στην πραγματικότητα. Αλλά ανθέλληνες βρωμεροί τυραννούν δικούς μας ανθρώπους και διεκδικούν νέα εδάφη και δικαιώματα.

Αφού λοιπόν αφήσαμε κάτω τα όπλα της πολιτισμικής κηδεμονίας και της στρατιωτικής υπεροχής, αφού χαμηλώσουμε έως που σβήσαμε το φως της ελληνικής διανόησης και τη σιγουριά της δικής μας ρώμης, τώρα τηρούμε σαν χάνοι την απόπειρα να μας πάρουν τη Γη μέσω του γεωφυσικού πλούτου και την Πίστη μέσω αφαιρέσεως του Όρκου και της Ομολογίας.

Τα πράττουν όλα αυτά με τη βοήθεια ελληνόφωνων ψευτοδημοκρατών ενώ επικαλούνται την δημοσιονομική εξυγίανση, την ανάπτυξη, την ελεύθερη έκφραση, την πτώση των προκαταλήψεων! Τοκογλύφοι, πλουτοκράτες, γεωερευνητές, μη κυβερνητικές οργανώσεις του ανθελληνισμού και της αθεΐας, τυχοδιώκτες και εξουσιοθήρες της παγκοσμιοποίησης και του αντίχριστου που θέλουν να μας επιβάλλουν ηλεκτρονική διακυβέρνηση και αντεθνική εξουσία.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αγωνίζεται και διακηρύσσει με πάθος πως αυτό που χρειάζεται η Ελλάς πριν και πάνω απ’ όλα είναι μια Νέα Εθνική Επανάσταση Πνεύματος και Σώματος. Απαιτείται η επανεκκίνηση του Ελληνικού Έθνους όχι με όρους λογιστικούς, δανεισμένους από τους δοσάδες εμπόρους των εθνών και ψευτοσυμμάχους, αλλά με όρους ιδεαλιστικούς και εθνοκεντρικούς.

Δεν ζητούμε μια αποκλειστική οικονομική ζώνη διεθνιστικού πλιάτσικου αλλά μια αποκλειστική ελληνική ζώνη μέσα στα όρια της οποίας θα συμπεριληφθεί πάσα αδούλωτη ελληνική ψυχή, παν ελληνικό προσκύνημα, πάσα γη που κλείνει μέσα της ψυχή και μνημείο ελληνικό.

Η δική μας Ελλάδα είναι Ιερό Θυσιαστήριο και Κοσμοκρατόρισσα και Βασίλισσα Δικαίου. Στο δικό μας Εθνικό και Λαϊκό Κράτος η γνώση, ο πολιτισμός και η θρησκεία μιλάνε θεία γλώσσα ελληνική. Η κοινωνική δικαιοσύνη και η αξιοκρατία μαζί με το Ελληνικό Αίμα και την Τιμή επανδρώνουν στον ίδιο βαθμό την Εξουσία και τη Λαϊκή Βάση.

Η ίδια η Εξουσία είναι σάρκα φυλετική από τη σάρκα της Λαϊκής Βάσης. Ο ποιητής και ο λόγιος σαν τον Παπαδιαμάντη και τον Παλαμά υμνούν την Αγάπη του Θεού και τον Ελληνικό Ηρωισμό, την Πίστη και τη Στρατιωτική Αρετή, την Ορμή για την Μεγάλη Ελλάδα του Λαϊκού Εθνικισμού που έρχεται μέσα από το φεγγοβόλημα ελληνικού χαράματος χρυσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου