Επικαιρότητα: Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Επικαιρότητα: Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, σημειώθηκε στις 23:15 το βράδυ του Σαββάτου, στ...


Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, σημειώθηκε στις 23:15 το βράδυ του Σαββάτου, στην Αθήνα.

Άγνωστοι έσπασαν την είσοδο του κτηρίου όπου στεγάζεται και το τεχνικό γραφείο του κυρίου Κεδίκογλου, με βαριοπούλα. ο ίδιος ήταν στο σπίτι μαζί με τη σύζυγο του και το παιδί τους και πέταξαν βόμβα μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά και ζημιές στο εσωτερικό.

Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της πυροσβεστικής με 3 πυροσβέστες, αλλά εν τω μεταξύ η φωτιά που προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές, είχε κατασβεστεί.
Είχε προηγηθεί μπαράζ επιθέσεων σε γραφεία της ΝΔ.

Από "Έθνος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου