Αλβανός ιστορικός: Την Ελλάδα την απελευθέρωσαν οι Αλβανοί! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αλβανός ιστορικός: Την Ελλάδα την απελευθέρωσαν οι Αλβανοί!

Το εθνικό φρόνημα τον Ελλήνων προκαλεί ο αλβανός ιστορικός Pëllumb Xhufi υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα έχει «κενό» ηρώων και γι' αυτό...


Το εθνικό φρόνημα τον Ελλήνων προκαλεί ο αλβανός ιστορικός Pëllumb Xhufi υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα έχει «κενό» ηρώων και γι' αυτό θέλει να το γεμίσει «αρπάζοντας» τους ήρωες της Αλβανίας.

Ο ανιστόρητος Xhufi προέβει στην δήλωση αυτή σε απάντηση του ξεμπροστιάσματος που έκανε η Χρυσή Αυγή στους τουρκόσπορους της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας όπου μεταξύ άλλων τόνισε την Ελληνική καταγωγή του Εθνικού ηρώα της Αλβανίας, Γεώργιου Καστριώτη.

Μάλιστα ο ανιστόρητος Αλβανός προχώρησε ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζοντας πως οι ήρωες του 1821 που μέσω της επανάστασής τους απελευθέρωσαν την Ελλάδα ήσαν Αλβανοί, μάλιστα ως πριστήριο ο Xhufi επικαλείται το ντοκιμαντέρ που μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ «Οι Ήρωες του 1821».

Τι να πει κανείς… μόνο και μόνο στο ότι βασίζεται σε ένα ντοκιμαντέρ και σε κανένα ιστορικό ντοκουμέντο δείχνει το επίπεδο και την σοβαρότητά του ως ιστορικού – μελετητή.

Από "Αυτόνομη"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου