Select Menu

Slider

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

My Place

ΚΟΣΜΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

» » » » » » » » » » Χρήστος Παππάς σε αλβανικό κανάλι: «Το πλιάτσικο είναι η τέχνη των Αλβανών» (Video)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε πόλεμο με την Αλβανία! 

«Το πλιάτσικο είναι η τέχνη των Αλβανών», αυτή είναι μια από τις πικάντικες δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξη για αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι ο βουλευτής επικρατείας της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστος Παππάς. Η Aftonomi.gr δημοσιεύει ένα από τα διαφημιστικά σποτάκια της πολυσυζητημένης συνέντευξης που έχει ήδη προκαλέσει σάλος στην Αλβανία.

«Το πλιάτσικο είναι η τέχνη των Αλβανών. Ήρθαν με μια διάθεση ληστρική, με βιασμούς με δολοφονίες, με κλεψιές. Ήρθαν και αντί να φιλήσουν το χέρι που τους έδινε ψωμί το δάγκωσαν! Ήρθαν λοιπόν αυτοί οι πληθυσμοί, όπου το 50% των εγκληματιών στις ελληνικές φυλακές είναι Αλβανοί. Έχουνε φτιάξει αλβανική μαφία στην Ελλάδα, ζουν και βασιλεύουν, κάνουν ότι θέλουν. Έχουν βρει μια Ελλάδα δυστυχώς ξέφραγο αμπέλι όπου δεν λειτουργεί η αστυνομία όπως θα έπρεπε να λειτουργεί, δεν λειτουργούν οι υπηρεσίες, δεν λειτουργεί ο στρατός. Και έχουν το θράσος μέσα στην Ελλάδα να εκφράζουν απόψεις και να μιλάνε σε σταδία κλπ. περί Μεγάλης Αλβανίας. Είναι βαθιά γελασμένοι. Και αν η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε πόλεμο με την Αλβανία, βρίσκεται η Χρυσή Αυγή σε πόλεμο με την Αλβανία!» αναφέρει μεταξύ άλλων στην συνέντευξή του στο αλβανικό κανάλι ο κ. Παππάς. 

Όπως θα δείτε και παρακάτω, ο αλβανός δημοσιογράφος, Artur Zheji, παρακολουθεί όλη την ώρα άναυδος και αποσβολωμένος τις δηλώσεις του κ. Παππά. Μάλλον η αλήθεια είναι πικρή για τον αλβανό δημοσιογράφο, δεν του φταίει κανείς όμως, μόνος του τον προκάλεσε...


Από "Αυτόνομη"

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

1 σχόλια

  1. Ο Χρήστος παππας βουλευτής της χρυσής αυγής είναι πράκτορας της cia & της mossad μαχαιρώνει πισώπλατα την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό
    Ο Χρήστος παππας βουλευτής επικρατείας της χρυσής αυγής απέδειξε ότι είναι πράκτορας της CIA & της MOSSAD, στην πιο δύσκολη στιγμή στην ιστορία του ελληνικού κράτους ήρθε αυτός ο προδότης για να δώσει πίσω-πλάτη μαχαιριά στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, το ελληνικό κράτος καταχρεωμένο και με τον ελληνικό στρατό σε πολύ άσκημη κατάσταση υλικοτεχνική αλλά και με χαμηλό ηθικό με την Τουρκία στα ανατολικά να είναι στην καλύτερη οικονομική κατάσταση στην ιστορία του τουρκικού κράτους με σχεδόν κανένα κράτος στα σύνορα της να την απειλεί αφού και ο τελευταίος άξιος αντίπαλος της Τουρκίας η Συρία είναι κυριολεκτικά διαλυμένη και με εμφύλιο πόλεμο και τον τουρκικό στρατό σε άριστη υλικοτεχνική κατάσταση και με υψηλό ηθικό, το ελληνικό έθνος το τελευταίο πράγμα που θέλει αυτή τη στιγμή είναι να δημιουργηθεί πολιτική και στρατιωτική κρίση με τον αλβανικό λαό και το Αλβανικό κράτος. Οι δηλώσεις του Χρήστου παππά αυτό ακριβώς θέλουν να κάνουν και οι προκλήσεις του εκεί στοχεύουν, ο άνθρωπος αυτός απέδειξε ότι είναι προδότης και πράκτορας της CIA & της MOSSAD οι οποίες θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα, οι πρώτοι που θα πρέπει να βουλώσουν το στόμα αυτού του προδότη είναι οι έλληνες εθνικιστές και όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για την Ελλάδα, εάν δεν αντιδράσει η ηγεσία της χρυσής αυγής απέναντι στην προβοκατόρικη συνέντευξη αυτού του προδότη που σαν μοναδικό της στόχο έχει την δημιουργία προβλημάτων στα δυτικά σύνορα της Ελλάδος τότε αποδεικνύει ότι και αυτοί είναι προδότες.
    Η συνέντευξη του Χρήστου παππα στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στην αποτυχία κάθε προσπάθειας για συνεννόηση της Ελλάδος με την Αλβανία για την υπόθεση των κοιτασμάτων του φυσικού αερίου και πετρελαίου στο ιόνιο πέλαγος, μετά από μια τέτοια προσβλητικότατη συνέντευξη προς τον Αλβανικό λαό καμία κυβέρνηση στην Αλβανία δεν θα μπορέσει να υπογράψει κάποια συμφωνία για συνεννόηση στο θέμα της ελληνικής αοζ στα δυτικά θαλάσσια σύνορα της ο Χρήστος παππας αποκάλεσε τους Αλβανούς κλέφτες δολοφόνους, λαό χωρίς ιστορία ζήτησε η βόρειος ήπειρος να καταληφθεί από ελληνικό Στρατό και ολόκληρη η Αλβανία, με όλες αυτές τις ανοησίες ο προδότης αυτός κατάστρεψε κάθε προσπάθεια οποιασδήποτε αλβανικής κυβέρνησης να έλθει σε συμφωνία με την Ελλάδα για τα κοιτάσματα φυσικού αεριού και πετρελαίου μαχαιρώνοντας έτσι πισώπλατα την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του.
    Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για τα αριστερά κόμματα στην Ελλάδα να δείξουν ότι αυτός ο ψευτο- εθνικιστής είναι ένας κοινός πρακτορίσκος ξένων δυνάμεων αν δεν το κάνουν τότε αποδεικνύουν ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα είναι ξεπουλημένες στους τραπεζίτες και ότι ο ελληνικός λαός είναι τραγικά μόνος στον αγώνα του για την σωτήρια της πατρίδας και του έθνους πρέπει όλοι όσοι αγαπούν την Ελλάδα να προωθήσουν το κείμενο αυτό σε όσους περισσότερους συμπολίτες μας μπορούν διότι ο μόνος τρόπος να ανατρέψουμε τα σχέδια αυτών που θέλουν να εξοντώσουν το ελληνικό έθνος είναι να αποκαλύψουμε τα σχέδια τους στον ελληνικό λαό και στους λαούς που συνορεύουν με την Ελλάδα ώστε να μην πέσουν οι λαοί μας θύματα της συνομωσίας των διεθνών τραπεζιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου