1933-2013 …Ογδόντα χρόνια γερμανικής “φαγούρας” - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

1933-2013 …Ογδόντα χρόνια γερμανικής “φαγούρας”

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΤΡΑΪΑΝΟΥ Δικαίωση σε χρόνο ρεκόρ… Στις 18 Ιανουαρίου δημοσιεύσαμε το κείμενο για τη Γερμανία και η "δικ...



Δικαίωση σε χρόνο ρεκόρ…

Στις 18 Ιανουαρίου δημοσιεύσαμε το κείμενο για τη Γερμανία και η "δικαίωσή" μας "ήρθε" σε λιγότερες από 10 ημέρες. Στις 26 Ιανουαρίου η Μέρκελ απλά "επιβεβαίωσε" με τον πιο απόλυτο τρόπο τις θέσεις μας. Η γνωστή θαμώνας των ποδοσφαιρικών αποδυτηρίων, ως "αρχηγός" του ανύπαρκτου γερμανικού έθνους, εκμεταλλεύτηκε τη μοναδική ευκαιρία να εκφράσει έναν υποτίθεται παγγερμανικό λόγο, για να την ακούσει ένα υποτίθεται παγγερμανικό ακροατήριο. Ελλείψει νέων παγκοσμίων και ευρωπαϊκών κυπέλλων και διακρίσεων από την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, το μόνο, το οποίο απέμενε για την ψευδοεθνική γερμανική προπαγάνδα, ήταν και πάλι ο Χίτλερ ...Ο πραγματικός και μοναδικός "πατέρας" τής Γερμανίας.

Τι μας είπε η Μέρκελ επ’ ευκαιρία μιας επετείου; ...Μας δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα τις ογδοντάχρονης "γερμανικής" φαγούρας. Μας εξήγησε με τον πιο επίσημο τρόπο —και εκ της θέσεώς της, ως απολύτως αρμόδια— τι ακριβώς σημαίνει "Γερμανία" και βέβαια "Γερμανός" πολίτης ογδόντα χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Χίτλερ. Επί λέξη μας είπε: "Φυσικά, έχουμε (οι Γερμανοί) μια διαρκή ευθύνη για τα εγκλήματα του εθνικοσοσιαλισμού, για τα θύματα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και πάνω από όλα, επίσης, για το Ολοκαύτωμα ...Πρέπει να το πούμε σαφώς από γενιά σε γενιά και θα το πω και πάλι: με θάρρος, με το θάρρος του πολίτη, ο κάθε ένας ξεχωριστά δεν πρέπει να επιτρέψει τον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό να έχουν καμία τύχη".


Η Μέρκελ με αυτόν τον απλό τρόπο επιβεβαιώνει το μυστικό στο "χτίσιμο" της σύγχρονης γερμανικής "παράγκας". Τι μας λέει με το "μήνυμά" της, αν αυτό "αποκωδικοποιηθεί"; Μας αποκαλύπτει μέσα σε δύο μικρές παραγράφους τι ακριβώς είναι για το Βερολίνο η σύγχρονη Γερμανία και ο σύγχρονος Γερμανός. Η ηγέτιδα της Γερμανίας μάς περιγράφει τι ακριβώς είναι στην πραγματικότητα η Γερμανία. Η Γερμανία, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είναι το κράτος εκείνο, το οποίο έχει "διαρκή ευθύνη" για τα εγκλήματα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Γιατί "φορτώνεται" οικιοθελώς με μια τέτοια "διαρκή ευθύνη"; Γιατί απλούστατα η Γερμανία, ως κράτος, έχει μόνιμη ανάγκη ύπαρξης και εκτός από τα εγκλήματα αυτά δεν υπάρχει κανένα άλλο "συνεκτικό" στοιχείο μεταξύ των λαών που την συνθέτουν. Η "διαρκής" ευθύνη δημιουργεί προϋποθέσεις μονιμότητας και αυτό είναι το ζητούμενο.  

Αυτή είναι η Γερμανία σύμφωνα με την Μέρκελ ...Είναι η Γερμανία των γερμανόφωνων λαών, οι οποίοι έχουν "διαρκή ευθύνη" απέναντι στον ένα και μοναδικό λαό-"αφέντη". Αυτόν, ο οποίος ταυτίζεται με το αντικείμενο αυτής της ευθύνης και άρα το Ολοκαύτωμα. Η Μέρκελ, δηλαδή, συνδέει όλους τους Γερμανούς με μια "ευθύνη", την οποία δημιούργησε ο "αντιμέγας" Χίτλερ ...Μια "ευθύνη" απέναντι στα "αφεντικά" τής Γερμανίας, που είναι τα "θύματα" του Ολοκαυτώματος και άρα οι Εβραίοι.

Όμως, η Μέρκελ δεν "σταμάτησε" μόνον στην περιγραφή του "ορισμού" τής σύγχρονης Γερμανίας. Ως αρμόδια ηγέτης αυτού του τεχνητού κράτους, ανέλαβε να προσδιορίσει και την έννοια του "Γερμανού πολίτη". Ο Γερμανός —σύμφωνα με την Μέρκελ— δεν είναι για παράδειγμα το "παιδί" του Γκαίτε ή του Λούθηρου ή του Νίτσε, όπως θα πιθανολογούσε κάποιος αδαής ...Γερμανός δεν είναι ο πολίτης εκείνος, ο οποίος από γενιά σε γενιά θα αγωνιστεί για τα "οράματα" των "πατέρων" τής Γερμανίας, την Ελευθερία της πατρίδας και τη Δημοκρατία ...Γερμανός είναι ο πολίτης της Γερμανίας εκείνος, ο οποίος από γενιά σε γενιά θα φροντίζει να περνά το μερκελικό "μήνυμα" τής Γερμανίας ...Το "μήνυμα" της "διαρκούς ευθύνης" ...Γερμανός είναι εκείνος, ο οποίος θα είναι υποτίθεται αντιρατσιστής, αλλά προπάντων ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ...Γερμανός είναι μόνον αυτός, ο οποίος με θρησκευτική σχεδόν προσήλωση δεν θα αφήσει στη Γερμανία να έχει ο αντισιωνισμός καμία "τύχη". Για τον αντιρατσισμό δεν απαιτείται τόση προσήλωση, εφόσον ...οι Έλληνες ...είναι τεμπέληδες.  

Ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει τον λόγο, που υπάρχει η "εμμονή" με τον "αντιχιτλερισμό". Οι δούλοι των Εβραίων "απεχθάνονται" σε βαθμό λατρείας τον Χίτλερ. Στην κυριολεξία "λατρεύουν" να τον μισούνε, γιατί χωρίς αυτόν δεν υπάρχει ούτε η Γερμανία ως κράτος ούτε οι Γερμανοί ως έθνος. Στον Χίτλερ οφείλουν τα πάντα και από αυτόν περιμένουν όλα τα μελλούμενα. Ο Χίτλερ τους "χάρισε" το Ολοκαύτωμα και άρα τη "διαρκή ευθύνη" που έχει ανάγκη η Γερμανία, για να "βαδίζει" ως κράτος μέσα στον χρόνο. Ο Χίτλερ τούς "χάρισε" το αντισιωνιστικό αντιπρότυπο, για να "εφεύρουν" το φιλοσιωνιστικό "πρότυπο", που έχει ανάγκη ο γερμανικός ανθρωπότυπος, για να "δηλώσει" την δήθεν ειδική "εθνική" του παρουσία.

Ο ρατσισμός και ο αντισιωνισμός του Χίτλερ λειτουργεί ως "φάρος" για τη γερμανική κοινωνία ...Πραγματικός "φάρος", που την κατευθύνει εκεί όπου βολεύει τα αφεντικά της και άρα τους χρηματοδότες του. Δεν έχει σημασία αν εμφανίζεται ως "εχθρικός". Θέμα σχεδιασμού είναι όλα. Είτε "Μέγας" είναι κάποιος είτε "Αντιμέγας", η δουλειά γίνεται όταν είναι ορατός από το πόπολο και το κατευθύνει ως φάρος. Ο φάρος είναι χρήσιμος γιατί σε κατευθύνει και όχι επειδή σε "στεγάζει" ..."Όργανο" με συγκεκριμένη χρηστική αξία είναι και όχι ασφαλές λιμάνι να σε φιλοξενεί στην "αγκαλιά" του ...Απλά πράγματα. Ακόμα και ο πιο σωτήριος φάρος είναι για τα πλοία εχθρικός σε βαθμό καταστροφής σε περίπτωση που τον προσεγγίσουν περισσότερο από όσο επιτρέπεται. 

Ένας τέτοιος σωτήριος και κατευθυντήριος φάρος για τη Γερμανία είναι ο Χίτλερ ...Ο "μοναδικός" και "υπέρλαμπρος" γερμανικός "φάρος", που απλά το γερμανικό κράτος πρέπει επιμόνως να "αρνείται". Αυτό το γνωρίζει η σταλινικιά Μέρκελ και αυτό "αναπαράγει" με τις δηλώσεις της ...Τις εμετικές και ναζιστικές δηλώσεις της. Γιατί ναζιστικές; Γιατί επιθυμία της είναι να διατηρήσει στη ζωή τη Γερμανία του Χίτλερ. Να την διατηρήσει όπως την είχε σχεδιάσει ο Χίτλερ με τους Εβραίους δανειστές του. Να την διατηρήσει με τους πάγιους αντιευρωπαϊκούς στόχους της. Να διατηρήσει "ζωντανή" την αυθαίρετη Γερμανία, που "έχτισαν" οι Εβραίοι με τα δάνειά τους, για να κατακτήσουν την Ευρώπη. Τη Γερμανία των κορόιδων, που παλιότερα τους "έσερνε" ο Χίτλερ με τον φυσικό αντισιωνισμό τους και σήμερα τους "σέρνουν" οι ίδιοι άνθρωποι με τον άνωθεν επιβεβλημένο φιλοσιωνισμό τους. 

Γι' αυτόν τον λόγο μπορούμε να μιλάμε για απόλυτη επιβεβαίωση του κειμένου μας. Η Μέρκελ με τις δηλώσεις της επιβεβαίωσε την ορθότητα της κάθε λέξης τού κειμένου μας. Αν υπήρχε πραγματικό γερμανικό έθνος, ο ηγέτης του δεν θα έκανε αυτού του είδους τις άθλιες δηλώσεις. Θα έκανε τελείως διαφορετικές δηλώσεις. Δεν θα δεχόταν να φορτωθεί ο ίδιος "διαρκείς" υποχρεώσεις από λάθη προκατόχων του και ούτε θα "φόρτωνε" στον λαό του "διαρκείς" υποχρεώσεις από τα λάθη των προγόνων του. Θα έλεγε ότι το έθνος του "διαγράφει" τα "χρέη" του παρελθόντος και βλέπει μόνον το μέλλον του. Θα έλεγε ότι το έθνος συνεχίζει τη μακραίωνη πορεία του μέσα στον χρόνο όπως αυτή "χαράχτηκε" από τους θεμελιωτές "πατέρες" του. Θα αναγνώριζε βεβαίως τα σφάλματα, τα λάθη ή τις παραλείψεις, οι οποίες πάντα χαρακτηρίζουν τις εθνικές ιστορίες, αλλά μέχρι εκεί.

Το "σφάλμα" του χιτλερικού ολοκαυτώματος σε μια τέτοια περίπτωση θα γινόταν μια "παρένθεση", η οποία απλά θα έκλεινε. Θα παραδιδόταν στην ιστορία και στη λήθη. Εφόσον "πληρώθηκαν" τα κόστη της από τη γενιά που έσφαλε, δεν υπάρχει λόγος να "ακολουθεί" σαν "χρέος" τις γενιές τού μέλλοντος. Οι Γερμανοί δεν ήταν ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που εγκλημάτησαν ως λαός στην ανθρώπινη ιστορία. Γιατί να επωμιστούν οι επόμενες γενιές των Γερμανών τη "διαρκή ευθύνη"; Γιατί οι Γερμανοί να είναι αναγκαστικά φιλοσιωνιστές, όταν κανένας δεν γνωρίζει την πορεία του ίδιου του σιωνισμού; Γιατί στο όνομα των εγκλημάτων τού Χίτλερ να αναγκάζονται σήμερα οι Γερμανοί να ανέχονται και να δικαιολογούν τα εγκλήματα των σιωνιστών στην Παλαιστίνη;

Από τη στιγμή λοιπόν που η Μέρκελ δεν κλείνει τη χιτλερική "παρένθεση", σημαίνει ότι δεν συμφέρει τα αφεντικά της να την κλείσει ...Σημαίνει ότι δεν συμφέρει τη θέση εξουσίας που καταλαμβάνει να την κλείσει. Δεν την κλείνει, γιατί στην πραγματικότητα αυτή η "παρένθεση" είναι η Γερμανία. Τα ογδόντα χρόνια, τα οποία πέρασαν από την ανάληψη της εξουσίας από τον Χίτλερ, δεν είναι απλά μια "παρένθεση" της γερμανικής ιστορίας, αλλά η μοναδική γερμανική ιστορία. Αν κλείσει αυτή η "παρένθεση", στην επόμενη "στροφή" της ιστορίας οι δρόμοι των Γερμανών θα χωρίσουν ...Οι Πρώσοι θα "στρίψουν" αντίθετα από εκεί που θα πάνε οι Βαυαροί.

Το ρεσιτάλ της Καγκελαρίας δεν σταματά στο "μεγαλόπνοο" και "βαθυστόχαστο" μήνυμα της Μέρκελ. Η δυστυχισμένη, που παριστάνει την Καγκελάριο της Γερμανίας, στις 6 Φεβρουαρίου θα μεταβεί στο Παρίσι, προκειμένου να παρακολουθήσει με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα των εθνικών ομάδων των δύο κρατών και φυσικά να μιλήσουν για πολιτική ...Ό,τι μ' ό,τι ...Πάλι στα "τιμημένα" σώβρακα και στις "ιερές" φανέλες θα καταλήξει να αναζητά ιδεολογικά "στηρίγματα" η πρώην χαφιές της Στάζι. Με "αχυρένια" θεμέλια προσπαθεί να θεμελιώσει το "ανταγωνιστικότερο" έθνος της Ευρώπης.

Η Γερμανία κινδυνεύει να γίνει η μεγαλύτερη πλάκα της ευρωπαϊκής και όχι μόνον ιστορίας ...Το έθνος-επιχείρηση της χαζής γριάς των αποδυτηρίων, της τρελής αδερφής και του σακάτη ...Ογδόντα χρόνια ψεύτικης ιστορίας. Ακόμα και οι ΗΠΑ έχουν πιο βαθιά κι αυθεντική εθνική ιστορία από τη Γερμανία. Θα γελάνε οι μελλοντικές γενιές με το "δούλεμα" που επιχειρούν —και δυστυχώς για περίπου ογδόντα χρόνια επιτυγχάνουν— κάποιοι εις βάρος των Γερμανών. Οι Εβραίοι για περίπου ογδόντα χρόνια "αρμέγουν" απροβλημάτιστα το γερμανικό "φέουδό" τους και οι Γερμανοί δουλοπάροικοι —"εθνικά" εκστασιασμένοι και υποχρεωτικά φιλοσιωνιστές— φωνάζουν ..."Tor ...Tor".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου