Τέσσερις φορές διαβάστηκε το στικάκι της «λίστας Λαγκάρντ» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Τέσσερις φορές διαβάστηκε το στικάκι της «λίστας Λαγκάρντ»

Στη Βουλή το πόρισμα…για θάψιμο (;) Στη Βουλή απεστάλη το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών τη...


Στη Βουλή το πόρισμα…για θάψιμο (;)

Στη Βουλή απεστάλη το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ, για το usb της «λίστας Λαγκάρντ».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την 8η Ιουλίου του 2011 όταν και δημιουργήθηκε το αντίγραφο του USB από τον Ιωάννη Διώτη και έως την ημέρα της παράδοσής του από τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου, κατεγράφησαν συνολικά τέσσερα ηλεκτρονικά ίχνη χρηστών.

Δηλαδή τέσσερις χρήστες με διαφορετικό κωδικό όνομα άνοιξαν το επίμαχο USB stick, ενώ κατά την περιήγησή τους στο περιεχόμενό του, ανοίχθηκαν συνολικά 58 φάκελοι.

Από "Έθνος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου