«Δεν υπάρχει τιμιότερος άνθρωπος από τον Παπαγεωργόπουλο» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

«Δεν υπάρχει τιμιότερος άνθρωπος από τον Παπαγεωργόπουλο»

Η σύζυγος του Παπαγεωργόπουλου δηλώνει ότι ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν γνώριζε τίποτα… Την πίστη της στην αθωότητα του συζύγ...


Η σύζυγος του Παπαγεωργόπουλου δηλώνει ότι ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν γνώριζε τίποτα…

Την πίστη της στην αθωότητα του συζύγου της διακήρυξε η σύζυγός του, Ελένη, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

«Έκλεβε χαμηλόβαθμος υπάλληλος, ο άντρας μου δεν ήξερε τίποτα» υποστήριξε η Ελένη Παπαγεωργοπούλου και έκανε λόγο για άδικη απόφαση του δικαστηρίου. Τόνισε ακόμη ότι τα χαρτιά δεν έφταναν στο δήμαρχο, ο οποίος δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ ότι υπήρχε κύκλωμα που υπεξαιρούσε χρήματα από τα ταμεία του δήμου.

Σύμφωνα δε, με το seleo.gr, η σύζυγός του συνάντησε τον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης στις φυλακές Διαβατών, όπου κρατείται σε κελί με άλλα εννέα άτομα, και συνομίλησε μαζί του. «Μου επέτρεψαν να του πάω κάποια πράγματα. Είμαστε συντετριμμένοι. Έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας. Του είπα να προσέχει τον εαυτό του, γιατί είμαστε οι δύο μας. Είναι η πρώτη φορά που χωρίζουμε στα 40 χρόνια» δήλωσε κατόπιν.

Η ίδια επιτέθηκε τόσο στον νυν δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και στον υπάλληλο Παναγιώτη Σαξώνη, με βάση την κατάθεση του οποίου καταδικάστηκε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. 

«Τον κοροϊδεύανε, γιατί ήταν ατσαλάκωτος και προσπάθησαν να τον τσαλακώσουν. Δεν ήταν σε κατάσταση να μιλήσει και πολύ. Δεν είπαμε και πολλά πράγματα. Μιλούσαμε με τα μάτια μας. Δεν υπήρχε κανένα στοιχείο. Όλα τα έκανε αυτός ο καταχραστής. Ούτε στα πιο φρικτά μας όνειρα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα πήγαινε στη φυλακή. Δεν ξέρω πως αποφασίζουν. Κανείς δεν εμφανίστηκε το δικαστήριο να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του Σαξώνη. Εκτός από τον Μπουτάρη, που είπε στο δικαστήριο ότι η διοίκηση του Παπαγεωργόπουλου ήταν μια συμμορία» σχολίασε.

Όταν ρωτήθηκε η σύζυγος του Παπαγεωργόπουλου ποιους εννοούσε ο σύζυγός της, όταν είπε ότι "κάποιοι θα πεθάνουν με τύψεις", απάντησε: «Εννοούσε την πολιτική αγωγή και τη διοίκηση του Μπουτάρη».

«Ούτε μία πεντάρα δεν έχει βάλει στην τσέπη του ο άνδρας μου. Ήταν στο υπουργείο Αθλητισμού. Παντού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Άδικη πέρα για πέρα η απόφαση. Το μόνο πράγμα που αγοράσαμε στα 12 χρόνια της δημαρχίας του είναι ένα στούντιο 52 τ.μ στον Αγιο Αθανάσιο Πέλλας» είπε η Ελένη Παπαγεωργοπούλου.

Από "Πρώτο Θέμα"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου