Ο οικουμενικός ελληνισμός μια δύναμη ενιαία - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο οικουμενικός ελληνισμός μια δύναμη ενιαία

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Προδότες και μισέλληνες δείχνουν τα δόντια τους απέναντι στο έθνος μας και η μόνη επιβεβλημένη απάντ...



  • Προδότες και μισέλληνες δείχνουν τα δόντια τους απέναντι στο έθνος μας και η μόνη επιβεβλημένη απάντηση της φυλής μας είναι να τους ξεδοντιάσουμε.
  • Η αληθινή αντιπαράθεση δίδεται στο πεδίο της κατισχύσεως κι όχι της συνεννοήσεως. Έχουμε πόλεμο κι όχι διάσωση.


Η επέλαση του νεοταξισμού και της παγκοσμιοποίησης αντιμετωπίζεται μονάχα από μια αποτελεσματική δύναμη που έχει αποφασίσει να εδραιώσει τη δική της κυριαρχία. Αυτή η δύναμη είναι η οικουμενική διάσταση του ενιαίου και αδιαίρετου ελληνισμού. Η μετατροπή της Ελλάδος σε εθνικό μητροπολιτικό κέντρο και στρατηγείο της φυλής μας.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας διακηρύσσει με παρρησία προς πάσα κατεύθυνση πως το ζήτημα που έχει να αντιμετωπίσει η Ελλάς δεν αφορά το υποτιθέμενο χρέος και την αναδιοργάνωση του πολιτικού συστήματος αλλά την αποκατάσταση της εθνικής ανεξαρτησίας, την αποβολή των συστημικών βαριδιών και την αξιοποίηση των ανθρωπίνων και φυσικών πόρων του Γένους μας.

Ο Ελληνισμός διαθέτει μεγάλο στρατηγικό βάθος και γεωπολιτικό πλεονέκτημα. Το σύστημα της τροφοδοσίας είναι ικανό να δώσει ευελιξία κινήσεων αν τεθεί σε επαναλειτουργία. Η παραγωγή της χώρας μας σε πρώτες ύλες μπορεί να δώσει ώθηση στη βιομηχανία και επάρκεια σε καταναλωτικά αγαθά. Ο γεωφυσικός μας πλούτος αρκεί για να καλύψει τις ενεργειακές μας ανάγκες και την αμυντική βιομηχανία σε στοιχεία υποδομών. Η επιστημονική κατάρτιση των ανθρώπων μας μένει αναξιοποίητη όταν στο εξωτερικό είναι περιζήτητη προκαλώντας την αιμορραγία έμψυχου δυναμικού στο εσωτερικό. Και το εργατικό δυναμικό της πατρίδος μας διψά να προσφέρει έργο όταν στερείται το ψωμί της οικογενείας του.

Όχι λοιπόν, το εθνικό όραμα δεν απουσιάζει από το λαό μας. Έχει στραγγαλιστεί όταν η Ελλάς σήμερα ασφυκτιά μέσα σε οικονομικά αλλά και συνοριακά πλαίσια που δεν αντιστοιχούν στο αληθινό της μέγεθος. Η πατρίδα μας δέχεται στα εθνικά της ζητήματα απειλές για την εδαφική της ακεραιότητα όταν συνορεύει σε όλα τα μήκη του ορίζοντα με σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες που διαθέτουν ισχυρούς πλην όμως εγκαταλελειμμένους ελληνικούς πληθυσμούς. Το αλύτρωτο ελληνικό στοιχείο όμως παραμένει ανοργάνωτο και παραδομένο σε ξένες αγκάλες προκειμένου να αποδεκατιστεί όταν οι εχθροί μας γυρεύουν να ρίξουμε τα σύνορα και να ξεδοντιάσουμε τον ελληνικό στρατό.

Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές η Ελληνική Ομογένεια τόσο στην σκλαβωμένη Ελλάδα όσο και στην οικουμένη ευρύτερα είναι μια φυσική συνέχεια και ένα ενιαίο σώμα Ελληνισμού. Είναι η ανθρώπινη γέφυρα που ξεκινάει από τη Μητροπολιτική Ελλάδα και εξαπλώνεται δείχνοντας το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Γενική αρχή και πάγιος κανόνας αποτελεί το αξίωμα πως όπου υπάρχει έστω και ένας Έλληνας, εκεί βρίσκεται και η Ελλάς. Αυτό σημαίνει πως η πρώτη μας φροντίδα είναι η κατοχύρωση της λαϊκής κυριαρχίας και δημιουργικότητας των ελεύθερων Ελλήνων σε ένα ελεύθερο εθνικό και λαϊκό κράτος που θα διοικείται από Έλληνες και όχι ξένους νταβατζήδες. Με το βλέμμα στραμμένο στην απορρόφηση των ζωνών επιρροής και στρατηγικού βάθους σε ολόκληρο τον συνοριακό χώρο, σε στεριά και θάλασσα, από την Ήπειρο έως την Κύπρο Μας.

Η Ελλάς οφείλει να καταστεί δύναμη. Μονάχα έτσι θα μείνει όρθια και θα απολαύσει τα πλεονεκτήματά της όπως δικαιούται κάθε ελεύθερο κράτος. Οφείλει όμως να το επιτύχει αυτό και για το λόγο ότι αποτελεί τον στρατηγικό άξονα που εχθρεύεται εκπεφρασμένα ο μισάνθρωπος και μισελληνικός σιωνιστικός νεοταξισμός. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ενισχύσουμε την παρουσία μας σε όλες τις κεντρικές δραστηριότητες που σήμερα έχουν αφεθεί στους γυρολόγους εμπόρους των εθνών που έχουν καρφωθεί στα πλευρά των λαών ανά την οικουμένη για να τα ελέγχουν και να τα διοικούν.

Αυτό θα συμβεί με το να επιτύχουμε αφενός μεν στο εσωτερικό τον επαναπατρισμό των δυναμικών στοιχείων που είχαμε και απωλέσαμε και αφετέρου με το να αποκτήσουμε εθνικό στρατηγικό επιτελείο για την ενίσχυση του έργου των ομογενών μας στους τόπους διαμονής τους. Οι δε δραστηριότητες τις οποίες πρέπει να αποκτήσουμε και να ελέγξουμε με Έλληνες στο αίμα και την ψυχή είναι το εμπόριο, η πολιτική, τα ΜΜΕ, η οικονομία, οι θαλάσσιες μεταφορές, ο τραπεζικός τομέας. Κεντρικός στόχος είναι η ενίσχυση των Ελλήνων ώστε να επιτευχθεί η διάκριση σε κάθε τομέα και η ανάληψη θέσεων λήψεως αποφάσεως. Επιπλέον η συμμετοχή τους στα πολιτικά πράματα της πατρίδος μας θα εξασφαλιστεί πρακτικά και θεσμικά.

Οι πολιτικές και οι οικονομικές υποθέσεις θέλουν βούληση για εθνική ανάπτυξη με χέρια αποκλειστικά ελληνικά. Το γεωστρατηγικό βάθος πρέπει να μετουσιωθεί σε ενεργή πολιτική που σημαίνει παράλληλη αξιοποίηση του γεωφυσικού πλούτου και επέκταση διοικητικής μέριμνας στους εθνικούς μας χώρους που σήμερα βρίσκονται προσωρινά εκτός ελληνικών συνόρων. Πρέπει η εθνική στέγη να μεγαλώσει και να θέσει υπό την προστασία της ελληνικές ψυχές και εδάφη, κατοχυρώνοντας στην πράξη το δικαίωμα της ελληνικότητος. Κι αυτό θα συμβεί με την θεσμική ελληνική παρουσία και την ενίσχυση του Ελληνικού Στρατού.

Κανένας Έλληνας σκλάβος και μόνος πουθενά. Αγώνας για μια Μεγάλη Ελλάδα με ελληνική πολιτική διοίκηση, με πνεύμα οικουμενικά ελληνικό. Δυνατοί εντός και εκτός συνόρων με μπροστάρη τον Λαϊκό Εθνικισμό για τη χρυσή αυγή του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου