Εκατοντάδες συλλήψεις αλλοδαπών «ύποπτων για τρομοκρατία» στη Ρωσία - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εκατοντάδες συλλήψεις αλλοδαπών «ύποπτων για τρομοκρατία» στη Ρωσία

Τεράστια επιχείρηση πραγματοποίησαν οι ρωσικές Αρχές στην Αγία Πετρούπολη το Σάββατο, με στόχο να εντοπίσουν άτομα που σχετίζονται με τ...


Τεράστια επιχείρηση πραγματοποίησαν οι ρωσικές Αρχές στην Αγία Πετρούπολη το Σάββατο, με στόχο να εντοπίσουν άτομα που σχετίζονται με τρομοκρατικές οργανώσεις των ισλαμιστών του βόρειου Καυκάσου.

Τουλάχιστον 271 άτομα κρατούνται στο πλαίσιο αυτής της επιχείρησης, τα περισσότερα με καταγωγή από την συγκεκριμένη περιοχή, καθώς και από το Ουζμπεκιστάν, το Τατζικιστάν και το Αζερμπαϊτζάν. Συνελήφθησαν επίσης ένας Αιγύπτιος και ένας Αφγανός.

Οπως μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ, ο αρχικός αριθμός των προσαχθέντων ξεπέρασε τα 700 άτομα.

Η Μόσχα προσπαθεί να αντιμετωπίσει την απειλή που συνιστούν για τις ρωσικές πόλεις οι φανατικοί ισλαμιστές που συνεχίζουν να συγκρούονται με τις ομοσπονδιακές δυνάμεις στο Νταγκεστάν και άλλες περιοχές.

Η επιχείρηση έγινε στην παλαιότερη από τις αγορές της Αγίας Πετρούπολης κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου