Φάκελος με σφαίρα στο γραφείο του Στουρνάρα - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Φάκελος με σφαίρα στο γραφείο του Στουρνάρα

Έφτασε  στην Αθήνα από την Κρήτη με υπογραφή «Κρητική Επανάσταση» Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη της είδησης ότι ο υπουργός Οικονομικ...


Έφτασε στην Αθήνα από την Κρήτη με υπογραφή «Κρητική Επανάσταση»

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη της είδησης ότι ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, έγινε παραλήπτης ενός φακέλου, που περιείχε μια σφαίρα και ένα απειλητικό για τη ζωή του σημείωμα.

Ο φάκελος δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του υπουργού, αφού παραλήφθηκε από τη γραμματεία του κ. Στουρνάρα, οι υπάλληλοι της οποίας εντόπισαν τη σφαίρα και ειδοποίησαν την Αστυνομία. 

«Απρόβλεπτες οι συνέπειες για εσάς και τους εντολείς», αναφέρεται κατά πληροφορίες στο απειλητικό κείμενο που συνόδευε τη σφαίρα που εστάλη στον κ. Στουρνάρα.

Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για τρομοκρατική οργάνωση ή αν πρόκειται για απειλή από συμφέροντα που θεωρούν ότι θίγονται.

Το γεγονός προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία όχι μόνο στο υπουργείο Οικονομικών και στο περιβάλλον του κ. Στουρνάρα, αλλά γενικότερα στην κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Είναι πλέον ολοφάνερο, η όξυνση του κλίματος έχει αρχίσει και γίνεται όλο και μεγαλύτερη το τελευταίο διάστημα στο δημόσιο βίο και τείνει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Αυτό που πρέπει να ανησυχεί τους πάντες είναι το ενδεχόμενο πίσω από όλη αυτή την κατάσταση και την δημιουργία κλίματος να βρίσκονται κύκλοι που επιδιώκουν την κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας με κάθε μέσο…!  

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια η ιστοσελίδα antinews, ενώ ο φάκελος με τη σφαίρα παρελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου