Μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ για την ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ για την ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες...

Η προπαγάνδα έχει ξεκινήσει μέσω χρηματοδοτούμενων ΜΚΟ, για να δημιουργηθούν "ενοχές" στους Έλληνες, όσον αφορά τους μετανάστ...


Η προπαγάνδα έχει ξεκινήσει μέσω χρηματοδοτούμενων ΜΚΟ, για να δημιουργηθούν "ενοχές" στους Έλληνες, όσον αφορά τους μετανάστες. Γι' αυτό και στο κέντρο έρχονται τα "παιδιά" των μεταναστών.  

Με αφορμή τη δημοσίευση της απόφασης της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με την αντισυνταγματικότητα των διατάξεων του ν. 3838/2010 που αφορούν στη δυνατότητα κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας από τα παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν ή ανατρέφονται στην Ελλάδα, η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου,, διοργανώνει δημόσια εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Τι ιθαγένεια θέλουμε για τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται ή ανατρέφονται στην Ελλάδα»

Θα μιλήσουν οι :
  • Νίκος Βούτσης – βουλευτής (ΣΥΡΙΖΑ)
  • Γιώργος Ντόλιος – βουλευτής (ΠΑΣΟΚ)
  • Νίκος Τσούκαλης – βουλευτής (ΔΗΜΑΡ)
  • π. Τιμόθεος Άνθης - Αρχιμανδρίτης-Διευθυντής του Κέντρου Συμπαράστασης Παλιννοστούντων και Μεταναστών, Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων.
  • Γιάννης Ραγκούσης – πρώην Υπουργός Εσωτερικών
  • η Jackie Abholimen – οργάνωση Αsante
  • και ο Δημήτρης Χριστόπουλος – αντιπρόεδρος της ΕλΕΔΑ
  • Θα συντονίσει η δημοσιογράφος Mικέλα Χαρτουλάρη.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του 9.84 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Γκάζι) την Πέμπτη, 28η Φεβρουαρίου 2013 στις 18:30.

Είναι σαφές ότι στους κόλπους της αριστεράς, συμπεριλαμβανομένων και των δύο κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση μαζί με την ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, γίνεται μία προσπάθεια "ζύμωσης". Δίπλα στον κ. Ραγκούση, ο οποίος έχει μείνει στην ιστορία για την προσπαθειά του για αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού, με πιθανό κομματικό ώφελος - αφού το κύριο σημείο τριβής του νόμου του ήταν το δικαίωμα των αλλοδαπών να συμμετέχουν στις εκλογές - να επανέλθουν στο προσκήνιο οι φιλομεταναστευτικές πολιτικές τους, στο όνομα μιας υποτιθέμενης αφομοίωσης.

Αυτό όμως που προκύπτει δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά θα περιοριστεί σε αυτό το ζήτημα καθώς ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να συμμετέχουν μελλοντικά και σε μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Παρ' όλα αυτά, ακόμη και στο συγκεκριμένο ζήτημα, έχουμε πολλές αμφιβολίες για το κατά πόσο η οικονομικίστική ελαφροδεξιά της ΝΔ θα υπερασπιστεί τις επιλογές του ελληνικού λαού.  Ήδη η προπαγάνδα έχει ξεκινήσει μέσω χρηματοδοτούμενων ΜΚΟ, για να δημιουργηθούν "ενοχές" στους Έλληνες, όσον αφορά τους μετανάστες. Γι' αυτό και στο κέντρο έρχονται τα "παιδιά" των μεταναστών.  

Από "Ελεύθερο Κόσμο"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου