Έκτακτο: Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έκτακτο: Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά

Από την έκρηξη, στην οδό Καραΐσκου 111, καταστράφηκε η είσοδος των γραφείων. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε ώρα αιχμής, σε ώρα λειτ...


  • Από την έκρηξη, στην οδό Καραΐσκου 111, καταστράφηκε η είσοδος των γραφείων.
  • Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε ώρα αιχμής, σε ώρα λειτουργίας φροντιστηρίου με ανήλικους μαθητές και δεκάδων γραφείων στους ορόφους του κτιρίου.

Έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού, αποτελούμενου από γκαζάκια, σημειώθηκε πριν λίγη ώρα  (βράδυ της Τετάρτης) στην είσοδο των γραφείων της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.

 Η είσοδος καταστράφηκε και η έκρηξη προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό των γραφείων και σε ολόκληρο τον όροφο του κτιρίου. Σημειώστε ότι σε διαμέρισμα του ίδιου ορόφου υπάρχουν μόνιμα διαμένοντες κάτοικοι.

Οχήματα και άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας επιχειρούν αυτή τη στιγμή στο σημείο και η φωτιά έχει κατασβεστεί.

Τα ξημερώματα ανάλογη επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε έξω από την κεντρική είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Λάρισα, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου