Πολιτεία και πολίτες... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πολιτεία και πολίτες...

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Μας λέγουν οι πιστές θεραπαινίδες του εκδιδόμενου στην πολιτική κλίνη του εμπόρου των εθνών κατοχικού ...



Μας λέγουν οι πιστές θεραπαινίδες του εκδιδόμενου στην πολιτική κλίνη του εμπόρου των εθνών κατοχικού καθεστώτος ότι έχουμε ένα πολίτευμα που στηρίζεται στην ελευθερία της λαϊκής βούλησης, στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και την αξιοκρατία. Ουδέν ψευδέστερον αυτού. Ο λαός μας ουδέποτε ενέκρινε την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας και την επιβολή κεφαλικού φόρου επί ωφελεία των τοκογλύφων και της παγκόσμιας σιωνιστικής εξουσίας.

Οι Έλληνες εξακολουθούν να πιστεύουν με πάθος στην Πατρίδα και την Πίστη των Πατέρων τους, στο Θεό και την βιολογική πραγματικότητα της Φυλής τους. Κι όμως το Εθνικιστικό Κίνημα που εκφράζει τις πατροπαράδοτες αρχές του Ελληνισμού λασπολογείται και φιμώνεται. Η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών καταργείται προκειμένου να προελάσουν οι δυνάμεις της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της πολυπολιτισμικής συνεύρεσης. Οι καπιταλιστές παγκοσμιοποιητές με τα μαρξιστικά διεθνιστικά αδέλφια τους.

Η προστασία της ανθρώπινης ζωής έχει εγκαταλειφθεί πλήρως. Η εγκληματικότητα που μας έχουν προσφέρει μεταξύ άλλων οι λαθρομετανάστες καλπάζει, αλλά το αυτί των καθεστωτικών δεν ιδρώνει αφού αυτοί προσφέρουν την εκλογική πελατεία των ψευτοδημοκρατών σε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Και το παρακράτος εργάζεται μια χαρά ως εξάρτημα του Συστήματος για τον εκφοβισμό των Ελλήνων μοιράζοντας βόμβες στους ιδεολογικούς χώρους του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος αδιαφορώντας για τον κίνδυνο απώλειας ζωών.

Για την αξιοκρατία του ντόπιου νεοταξισμού μιλάνε τα έργα και οι ημέρες των υποτακτικών υποποδίων της παγκόσμιας εξουσιαστικής τυραννίας. Διασπάθιση δημοσίου χρήματος, διαφθορά, άκρατος και άνομος πλουτισμός, ευνοιοκρατία προς ανάξιους και αμαθείς «φωστήρες», οικονομική αιχμαλωσία της χώρας και συνομιλίες με τους εχθρούς της. Ζούμε την απόλυτη θεοποίηση του τελειότερου τάχα πολιτεύματος που του βάλανε δημοκρατικά ένσημα για να νομιμοποιήσουν την κλεπτοκρατία και την προδοσία.

Αυτήν ακριβώς την σάπια και δυσώδη κατάσταση είχε κατά νου ο μέγιστος Έλλην φιλόσοφος Πλάτων όταν διατύπωσε την ιστορική και θεμελιώδη θέση πως «ουκ εξ άλλης πολιτείας τυραννίς καθίσταται ή εκ δημοκρατίας». Τούτα τα λόγια έχουν καταγραφεί στο έργο του «Πολιτεία».

 Όταν ομιλούμε και εκφράζουμε το χαρακτήρα μιας Πολιτείας, ο κατευθυντήριος νους και οι ενέργειες πρέπει να περιστρέφονται γύρω από την γνώμη και τις αποφάσεις των πολιτών που την αποτελούν σύμφωνα με τους νόμους της ηθικής και της φιλοπατρίας. Να αποφασίζουν δηλαδή ανεμπόδιστα οι πολίτες που ανήκουν στην εθνική κοινότητα και έχουν βίο δίχως σκιές.

Η Πολιτεία δεν είναι καμία έννοια αόριστη, απροσδιόριστη και επιδεκτική διασταλτικών αντιφυσικών ερμηνειών. Δεν αποτελεί κάτι υλιστικό και πεπερασμένο. Είναι το κράτος που έχουν συμπτύξει πολίτες που μοιράζονται κοινό αίμα, κοινή πίστη, κοινή γλώσσα, κοινή γη. Παίρνει σάρκα και οστά ως φωνή και υπηρέτης του Έθνους.

Η Πολιτεία είναι το οργανικό και οργανωμένο σύνολο των Πολιτών που την όρισαν σαν το κοινό βουλευτήριο και διοικητήριο της Φυλής για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών και των εθνικών σκοπών. Καμωμένη για προκοπή και ισχύ, με κανόνες που ορίζουν το ήθος και την κοινή μετοχή στην ισοβιότητα του Ελληνισμού για τους μετόχους αυτής της Πολιτείας.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, πιστό στις παρακαταθήκες των σοφών της Φυλής μας που θέσανε τα όρια της πολιτικής και του πολιτισμού, υπηρετεί την ελευθερία του λαού και όχι την ελευθεριότητα ανήθικων και λαθρεπιβατών του κράτους μας. Η δική μας Πολιτεία είναι η Αριστοκρατία που θεμελίωσαν επιφανείς άνδρες όπως ο Πλάτων, και ο Αριστοτέλης. Η επιβράβευση της αξιοσύνης των ηγετών που συνοδοιπορεί με το πνεύμα της δικαιοσύνης ολόκληρης της εθνικής λαϊκής κοινότητας.

Αυτή είναι η κορυφαία προϋπόθεση ώστε να φτάσουμε στην θεμελίωση της εθνικής κυριαρχίας και των αγαθών υπέρ των πολιτών όταν οι ίδιοι γνωμοδοτούν ανοικτά αποκλείοντας έξωθεν παρεμβάσεις. Οι γνώμες αυτές αποτελούν τις Ιδέες χάριν των οποίων θεσπίζεται η λεγόμενη δημοκρατική ελευθερία. Ιδέες οι οποίες πρέπει να βασίζονται στον χαρακτήρα της εντοπιότητας και των παραδόσεων της πατρίδος.

Όλες οι απόψεις νομιμοποιούνται ή απονομιμοποιούνται αποκλειστικώς και μόνον από τους ίδιους τους πολίτες οι οποίοι έχουν δικαίωμα και καθήκον ιερό να κρίνουν αν εξυπηρετείται η εθνική κοινότητα, τα ήθη και οι παραδόσεις, ιερές και εθνικές. Οι Ιδέες πρέπει να προέρχονται από πολίτες και φορείς που φέρουν ελληνικό αίμα και νου. Να προσφέρουν μέριμνα για τους αδυνάμους, κοινωνική συνοχή, πολιτισμική άνθηση και πολιτεία μεγαλύτερη και καλύτερη από όσες προηγήθηκαν.

Πολιτεία που δεν προστατεύει τους δικούς της πολίτες και δεν εκφράζει τους δικούς τους πόθους δεν νοείται να μιλάει για ανθρώπινα δικαιώματα και δεν έχει λόγο ύπαρξης αλλά κατεδάφισης. Δεν νομιμοποιείται κανείς να εκφέρει πολιτικό λόγο όταν φορολογεί το μέλλον του έθνους, τα ίδια τα γεννήματα του λαού. Δεν μπορεί να μιλάει αυτός που φτωχαίνει το λαό και ανοίγει την κερκόπορτα του Γένους στους βαρβάρους.

Η Λαϊκή Εθνικιστική Πολιτεία που χτίζουμε ανήκει στους Έλληνες στο Γένος και το Αίμα. Στους Έντιμους Έλληνες, στους Αριστεύοντες στο Ήθος. Στους εναργείς, στους λάτρεις της ελληνικής οικογένειας, στους δομήτορες ελληνικού πολιτισμού. Η δική μας Πολιτεία ανήκει μονάχα σε Φιλόσοφους, Εργάτες και Πολεμιστές της Μεγάλης και Καθαρής Ελλάδας. Στους Πιστούς Θείων Προσκυνημάτων. Αυτούς και μόνον. Οι άλλοι ας απέλθουν, οικιοθελώς ή μη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου