Θέλουν την Ελλάδα σκουπιδότοπο της Ευρώπης - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Θέλουν την Ελλάδα σκουπιδότοπο της Ευρώπης

Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές που σχεδιάζονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σχετικά με τον επονείδιστο κανονισμό «Δουβλίνο ΙΙ» που έχει μετατ...


Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές που σχεδιάζονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σχετικά με τον επονείδιστο κανονισμό «Δουβλίνο ΙΙ» που έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε σκουπιδότοπο, ολόκληρης της Ευρώπης. 

Ο κανονισμός αυτός, μεταξύ άλλων, αναφέρει πως αν κάποιος λαθρομετανάστης, καταφέρει να φύγει από την Ελλάδα προς μια άλλη χώρα της Ευρώπης και συλληφθεί, τότε θα οδηγείται αυτομάτως πάλι πίσω στην Ελλάδα.

Βέβαια για να μην μπαίνουν στην Ελλάδα δεν έχει υπάρξει καμμία πρόβλεψη από την Ευρώπη, πέραν της παρουσίας μιας μικρής δύναμης της Frontex, η οποία όμως δεν έχει αποτρεπτικά καθήκοντα, αλλά μόνο γραφειοκρατικά. Σφραγίζει, δηλαδή, τα χαρτιά των λαθρομεταναστών με την επιγραφή «χώρα προέλευσης Ελλάδα», ώστε να ενεργοποιείται καταλλήλως ο κανονισμός «Δουβλίνο ΙΙ», όπως προείπαμε.

Το μεγάλο αυτό πρόβλημα, που έχει καταστήσει την Ελλάδα σκουπιδότοπο της Ευρώπης, αρνήθηκε να αντιμετωπίσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, από ότι φαίνεται από την ανακοίνωση της περί των «βελτιώσεων» του κανονισμού. Όπως αναφέρεται, σχετικά, στα δημοσιεύματα του Τύπου η «ασφαλιστική δικλείδα» επιστροφής των συλληφθέντων στην «χώρα προέλευσης» τους, δεν εισακούστηκε, αφού αφορούσε μόλις 4 χώρες της Ευρωζώνης και συγκεκριμένα την Ελλάδα, την Κύπρο, την Μάλτα και την Ιταλία, οπότε με «δημοκρατικές» διαδικασίες, εδραζόμενες στην Αρχή της Πλειοψηφίας, απορρίφθηκε παρά το δίκαιο του αιτήματος.

Αντ’ αυτού πραγματοποιήθηκαν άλλες «βελτιώσεις», όπως η δυνατότητα του αιτούντα άσυλο να κάνει την αίτηση του απευθυνόμενος σε ένα άλλο κράτος. Κοινώς η απόφαση για την χορήγηση ασύλου κάποιου διαμένοντος (κακώς…) εν Ελλάδι θα παραπέμπεται… εις τας Ευρώπας, όπως άλλωστε και οι εντολές κατάσχεσης που θα απευθύνουν οι δανειστές μας, οι οποίες ως γνωστόν πέρασαν στον λεγόμενο «Αγγλικό Δίκαιο». Οπότε με αυτόν τον τρόπο οι ξένοι, διεθνείς επικυρίαρχοι θα αποφασίζουν για το ποιος λαμβάνει άσυλο από την Ελλάδα, ακόμα και στην περίπτωση που μιλάμε για άτομα επικίνδυνα για την Εθνική Ασφάλεια και Ακεραιότητα.

Η δεύτερη αλλαγή – «βελτίωση» που συνετελέσθη έχει να κάνει με την λεγόμενη επανένωση οικογενειών.Έως σήμερα ο κανονισμός αφορούσε την επανένωση ανηλίκων με τους γονείς του, ενώ τώρα πλέον θα αφορά την επανένωση επιπλέον με θείους, παππούδες και τα λοιπά, δίνοντας ένα ακόμα βέλος στην φαρέτρα αυτών που επιβουλεύονται την Ελλάδα και σχεδιάζουν την πολεμική εναντίον της βασιζόμενοι, μεταξύ άλλων, και στο περίφημο «Δόγμα Οζάλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου