Η διασφάλιση της φυλής μας μπρος στην επέλαση των κατοχικών δυνάμεων - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η διασφάλιση της φυλής μας μπρος στην επέλαση των κατοχικών δυνάμεων

Η πατρίδα μας , λόγο κυρίως της γεωγραφικής θέσης της , ήταν πεδίο μαχών εκατοντάδες φορές που ήταν όλοι τους αιματηροί και επίπονοι για ...


Η πατρίδα μας , λόγο κυρίως της γεωγραφικής θέσης της , ήταν πεδίο μαχών εκατοντάδες φορές που ήταν όλοι τους αιματηροί και επίπονοι για την φυλή μας και την επιβίωση της. 

Επιβιώσαμε όλους αυτούς τους αιώνες γιατί διατηρούσαμε κάτι που για άλλους φαντάζει αστείο και για άλλους "φασιστικό" η εθνικιστικό. Αυτό είναι η φυλετική και εθνική μας ταυτότητα η έννοια της οικογενείας και της θρησκείας μας και ότι αυτά περικλείουν. 

  Όσες φορές και αν δοκίμασαν κάθε λογής βάρβαροι,άπιστοι η και προδότες να κάνουν κακό στο έθνος μας έλαβαν πάντα κατάλληλες απαντήσεις. Μαραθώνας , Σαλαμίνα, Κλειδί, Δερβενάκια, ναυμαχία της Έλλης, Κορυτσά και δεκάδες άλλες μάχες αποτέλεσαν σταθμούς την Ευρωπαϊκή και παγκόσμια ιστορία σώζοντας την από την επέλαση και την υποδούλωση της στους εξ ανατολών "φίλους" μας .

   Αιώνες λοιπόν ενδόξων σελίδων γραμμένων με αίμα αλλά και προδοσία μας οδήγησαν στο σήμερα. Έχοντας πλήξει βαθιά τις πολιτισμικές μας ρίζες όλοι αυτοί οι εγκέφαλοι των διεθνών "think tanks" ετοιμάζονται να εξαπολύσουν την τελική επίθεση τους. Έχουν ήδη εισβάλει μέσω των τραπεζών και πλήττουν ακόμα και το οικογενειακό μας τραπέζι, την εστία, που από τα αρχαία χρόνια έτρωγε όλοι η οικογένεια. Προδιαγράφουν ένα πολύ ζοφερό μέλλον για τα ελληνόπουλα οδηγώντας τα στην φτώχεια, απελπισμένα, άνεργα και χωρίς την έννοια την φυλετικής ταυτότητας μέσα τους. Οδηγούν την νεολαία μας στην αγκαλιά του εύκολου χρήματος και της show bizz εκπορνεύοντας το σώμα και το μυαλό τους.

   Ο αγώνας που δίνουμε δεν είναι κάτι απλό είναι πέρα από τάξεις και κάθε άλλη σκέψη που μπορεί να κάνει κάποιος είναι αγώνας φυλετικός στον ποτισμένο από ποταμούς αίματος των ηρώων μας χώμα. Άλλωστε η μοίρα  του λάου μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το γένος μας. Πρέπει λοιπόν να βοηθήσουμε την νεολαία μας, τον ανθό μας να βρει πάλι την ταυτότητα και την εθνική της κυριαρχία, να νοιώσουν περήφανοι που είναι κομμάτι της ιστορίας μας και να νοιώσουν έτοιμοι για την μάχη που θα ακολουθήσει στο μέλλον με όσους εξωτερικά ή εκ των έσω θα προσπαθήσουν να μας κάνουν κακό.

Εμείς λοιπόν κρατάμε οδηγό τα λογία του Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξα:

Σήκω επάνω ελληνική νεολαία. Δεν υπάρχει δια σε άλλη πραγματικότης παρά η ελληνική πατρίς. Μόνον εκεί θα επανεύρης τον εαυτόν σου. Μόνον μέσα εις τας εθνικάς παραδόσεις θα επανεύρης τον προορισμών σου. Μόνον εις τον ελληνικόν πολιτσμόν θα επανεύρης τα ιδανικά σου και τα όνειρα σου. Χωρίς αυτά δεν ημπορείς να ζήσης, ελληνική νεολαία. Μόνον εκείνα τα όποια σου εδημιούργησεν η ελληνική ιστορία αποτελούν το σώμα σου και την ψυχήν σου. Τα ξένα κατασκευάσματα, με τα όποια ηθέλησαν να σε παρασύρουν οι αγύρται με τους παράφρονας ρομαντισμούς των, είναι ψεύτικα δια σε και αποτελούν δηλητήριον.

Διότι, εννόησε το, δεν μπορείς να ζήσης αλλέως παρά ελληνικά μέσα εις την φυλήν σου και μόνον εκεί μέσα θα ιδής ότι θα επανεύρης την χαράν και την αισιοδοξίαν, αι οποίαι σου έλειψαν. Και όταν θα τας επανεύρης, θα ιδής με τι ευκολίαν θα υπερπηδήσης τα εμπόδια και τας δυσκολίας της ζωής και τι μέλλον θα παρασκευάσης και δια τον εαυτό σου και δια την Ελλάδα, εις την οποίαν ανήκεις αναποσπάστως.

Σήκω λοιπόν, ελληνική νεολαία, απόβαλε μακράν σου τας αγυρτείας και τα ψεύδη, με τα οποία σου δηλητηρίασαν την ψυχήν. Πέταξε μακράν σου τα ελεεινά αναγνώσματα, τα οποία σε διδάσκουν την ανηθικότητα και την ανανδριαν, ακόμα και εκείνα τα οποία, δήθεν φιλολογικά έργα, σε διδάσκουν να φοβάσαι τους αγώνας της ζωής και να μη σκέπτεσαι παρά το άτομον σου και την υλικήν απόλαυσιν σου.

Ιωάννης Μεταξάς (από ραδιοφωνικόν λόγον την 10ην Αυγούστου 1936)

Κάποιοι θα μας χαρακτηρίσουν φασίστες,ναζί,ρατσιστές.Άλλοι πάλι ακραίους εχθρούς της δημοκρατίας η αντικρατικά παράσιτα, τους απαντάμε λοιπόν:

ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΕΣ ΜΠΑΤΣΟΛΑΓΝΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΩΝ ΑΕΘΝΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

                       
Υποδιοικητής Πατριωτικής Πολιτοφυλακής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου